Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
Крылатый Бык |
Потрясающа женщіна ——— Действительно потрясающая оркосамка…родила трёх сыновей , отправила их в чужую страну убивать и ещё приговаривает, я хочу чтобы мы победили любой ценой, то есть ценой их жизни. Вот надо было ей рожать в муках , растить сыновей, чтобы их просто бесславно поубивали ни за что на чужбине … Это реально шиза 🤡
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 1
|
|
Крылатый Бык |
Президент Ради Європи закликав призупинити членство Росії в Раді Безпеки ООН ———- Давно пора выкинуть из совбеза ООН страну, которая угрожает всему миром ядерным оружием . И объявить ещё рашку страной-террористом . Не знаю чего они ждут еще в этой ООН… |
|
inhobbock |
Кстати, ещё вчера хотела написать, но сложно сформулировать, во всех комментариях русских лишь одно: "мы победим, мы же всегда побеждали", они думают только об этом, им не важен смысл войны, цель войны, главное - победить. Почувствовать хоть какой-то смысл в своей жизни
Сказали спасибо: 1
|
|
Galaxyalex |
Почувствовать хоть какой-то смысл в своей жизни вот это как раз ничего удивительного нету. Это только удивительно для тех кто только подошел к процессу Пробуждения. Так Д.Хуан много раз говорит Кастанеде: "если тебе не за что умирать, то тебе и не для чего жить".
Поэтому, эток ак раз нормальное свойство любого человека - искать смысл своей жизни. И этот смысл всегда идет рука об рука со смыслом "для чего умирать" Последние десятилетия, в общем то человечество жило без воин и поэтому - никто не задавался вопросом - ради чего они умирают.
Умирают и умирают - время пришло -старый А тут появился хоть какой то смысл. Человек почувствоал - ради чего он живет. Так что с точки зрения психологии - всё нормально.
Поэтому я и писал, что могилизируется много - 10к, который там пришли в первый день - это мелочь. Придет и до миллиона
Выразили несогласие: 1
Европа будет Свободной!!!
|
|
vodoleyka |
НЕ вірити. НЕ вестись. ЗАБУТИ про милосердя в контекстів рашистів.
Так-то згодна. Можу бути безжальною, як буває Уран. Це не значить, як хтось захникав, вже всьо... Слава Богу, Селена у Рибах дає у цьому адекватність - так пишуть)) Але Милосердя - наше всьо. Я стараюсь, щоб не жаліти потім... Якщо навіть я давала шанси людині, а вона мене за це вважала дурненькою, що ж... Це наше водолійське, до речі. І Зеленський такий. І жінка його про це говорила, і він сам, і я це чудово розумію.
Здається, що ми довго терпимо. Ми просто даємо шанси, ми розуміємо, що всі можуть помилитись. І поки ми дружимо, ми даємо таке право на помилку. Але недалека людина, думає, що ...щось там думає...раз...два...три...десять... Бо ми знаємо, що Є Момент, після якого УСЕ. Ніби збираємо цю критичну масу.
Потім просто ГЕТЬ. Ми просто стаємо нечутливі до цієї людини.
Мене не раз називали жорстокою.
Ось у відношенні до рашистів в цілому цей момент вже давно настав.
Але ж, я дійсно ще пам"ятаю часи, коли ми так само , майже так само, слухали політику партії і ніхто не протестував (( Чоловіка гребли 50на50 в афган - я просто боялась і плакала ((
Це ми зараз, Слава Богу, пройшли той шлях. Я вважаю цю війну Платою у т ч і за афган ((
Тому я не можу засуджувати одиночок за не бунт.
Значить, до цього часу не складались умови.
Але ось Маразм крєпчаєт: вони між двох вогнів. ЗСУ або своя поліція. Буде прикручуватись, поки хтось загине, а хтось ( ПОВИННО так статись по логіці процесу) вийде за бар"єр - я вийшла наша Небесна сотня свого часу.
Просто для нас він настав раніше.
Я так думаю. Адже Ера Водолія повинна настати для ВСІЄЇ планети.
Але поки що зосереджуємось "по шажочку" )) ПЕРЕМОГТИ рашистів! |
|
vodoleyka |
Le-s, vodoleyka, я за то, чтобы после слова "знищити" писать за что,
Так я уже 213 дней про это пишу, а перечень все удлиняется (((
уже просто на выдохе - знищити...бывает и без перечня |
|
vodoleyka |
Ви бачили карту тієї ж ловііі
не цікаво
Тому зараз всі, хто має сприятливі для стійкості, непохитності натальні аспекти, повинні їх вмикати.
Я орієнтуюсь по обстановці ))
Хто не має - тимчасово вдавати, що мають.
Або не заважати. Як Інгобок.
Та так ))
О...до речі Темка!
Я так розумію, ті, що НЕ мають, повтікали...
У нас тут було трохи разборок на цю тему, коли після звільнення області почали Повертатися ті, хто виїжджали.
Це був водорозділ: ті, хто ЗАЛИШАЛИСЬ і ті, хто виїздив і весь цей час десь у безпеці провів.
Поведінка була різна і у сітях Залишанці писали звернення до втікачів, пояснювали, ЯК себе поводити
Дуже нас бісили в ті часи "вказівки" з-за кордонів, як нам ТУТ під бомбами що робити.
...хм...Подруга говорить з Германією, розповідає обстановку...а їй "не матюкайся"..........(((( Всьоооо....починається "непереводимое"
Бо у нас ці взриви...бабах!!!...бля...бабах!!!....бля...Це були постійні викиди емоцій і адреналіну....цілодобово!! ..Тижнями!..Півтора місяці!
***на русня...б***...***рять...ї***ть...
А нам з Германії "не матюкайтесь" (((
Я вже це і підзабула )) До Хорошого звикаєш.
Тому так, хто не тут і хто тут = це 2 різні категорії. |
|
Loveee |
Про женщин в России и патриархат:
Выразили несогласие: 1
|
|
Loveee |
Про русскую летчицу и патриархат:
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|