Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
milk-n-honey |
матрёшки пришли в себя от мобилизации и опять сюда налетели? Я двадцать страниц за пару минут пролистала, чтобы их не читать. Что они там пишут в своих простынях (АстроМари, ГалаксиАлекс, полярис (куда ж без него), даже не интересно.
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 1
|
|
milk-n-honey |
отдала трех сыновей на войну, бедная дочка боится что её тоже отдаст
|
|
vodoleyka |
Прочитане просто так не проходить для них.
Я в цьому впевнена. Я це знаю.
Типу, анти- пропаганда
"Якщо сайту краще від цього, то і добре"
|
|
milk-n-honey |
мясо в мясорубке закончилось, Шойгу кидает ещё
совсем пацаны
послушные рабы спят на бетонном полу
|
|
Galaxyalex |
матрёшки пришли в себя от мобилизации и опять сюда налетели?
Что он значит?
Европа будет свободной
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
Европа будет Свободной!!!
|
|
le-s |
vodoleyka,
І до речі, як я згадувала, що земля, природа за нас, так потім військові розказували про ті бої, що Вберегли нас ЗМІЄВІ ВАЛИ - природній такий район. Наші там добре укріпились і бачили все зверху!
Справедливим буде уточнити, що це споруди, створені у 11-12 століттях. Уже з ХІХ століття у вчених не було сумнівів у тому, що Змієві вали були військовими оборонними (белігеративними) спорудами. Високі насипи значної довжини виконували роль суцільних загороджень і були ефективними засобами захисту осілого хліборобського населення лісостепу, його господарства та жилих поселень від легкої кінноти степових кочовиків, зводячи нанівець їхню головну перевагу — швидкість просування та раптовість нападу. Загрозу з боку степу підтверджує конструкція валів та загальна спрямованість їхніх ліній — вали хвилями розходяться з півночі на південь та південний схід, утворюючи паралельні лінії.
Те, що зараз виглядає як залишки невиразних земляних насипів, колись було потужним та складним укріпленням — суцільні вали заввишки 10-15 метрів, шириною основи до 20 метрів, на дерев"яному каркасі, в деяких місцях у вигляді 5-6 паралельних земляних укріплень, із ровом глибиною до 2-3 метрів. Будівництво таких споруд вимагало величезної кількості людей та централізованого управління, тобто воно було можливим лише за умови існування держави, розвиненої цивілізації на цих територіях.
Сказали спасибо: 1
|
|
olga00 |
Где Король Ангулемский - король монгольский или Великая Орда ( с центром в Пекине на сей раз)
Это ОДНО ИЗ толкований, причем притянутое за уши... кто-то его к США отсылает.
Есть и другое: король ужаса - это антихрист, а король ангулемский - это апокалипсис. И тоже отсылки к анализу слова. Некоторые еще круче натянули про город Ангела.
И да... в начале эпохи Водолея тоже должно что-то случится... Предательство Истины или тотальная ложь, после чего будут приняты правильные законы для эпохи процветания...
Хотя, какое процветание после ядерки и с кем законы потом сочинять - вопрос темный лично для меня. |
|
le-s |
milk-n-honey
отдала трех сыновей на войну, бедная дочка боится что её тоже отдаст Потрясающа женщіна.
Вони хочуть захистись, не маючи причини і приводу захищатись. Супер логіка. Тому вони нападають. Щоби створити прецедент для захисту. |
|
le-s |
⚡Президент Ради Європи закликав призупинити членство Росії в Раді Безпеки ООН
Про це Шарль Мішель сказав, виступаючи на Генеральній Асамблеї ООН у Нью-Йорку. «Коли постійний член Ради Безпеки розпочинає неспровоковану та невиправдану війну, війну, яка засуджується Генеральною Асамблеєю, призупинення членства цього члена у Раді Безпеки, на мій погляд, має бути автоматичним», - сказав Мішель.
Друга армія третього світу їде на війну з НАТОй. |
|
inhobbock |
Le-s, vodoleyka, я за то, чтобы после слова "знищити" писать за что, до первой волны не дойдет, у второй будет время подумать. Может кто-то из леса только вышел. Если не до кого не дойдет, то хотя бы были предупреждены. Я сейчас вообще не переживаю за смерти русских, для себя проговорила, что у них был шанс отказаться, сдаться, а раз они приняли решение умереть, то это их право.
Полгода наблюдала за высокодуховными которые в России живут, они не замечали войны, по крайней мере в лентах цветочки и радость от окружающего мира. Было разочарование. Сейчас же они проснулись, они против войны, против смертей.... Ну...хоть проснулись, только поздно, уже не оглядываешься на них
Сказали спасибо: 1
|