Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
le-s
     24 сентября 2022 (14:14)

vodoleyka

там нижче десь Перс прикольно висловився, відносно форумних рашистів ( навіть, щоб пролистати, пару фраз чіпляються ...)

Мовляв, не обіжайте їх, бо вони уйдут с форума (!)

і він не дізнається, про що вони думають...

У мене забракло подих:

1. У Вас в Темі, де ви їх неодноразово і під список Просили Покинути тему, він розпоряджається ((

2. Ну, і по суті...вони вже 200 сторінок крутять одне й те саме, а П. ще щось не зрозуміло і теж переймається не обідити ((((...нет слов...

3. І він ще не помітив за 200 сторінок, що їх не те що образити, їх вигнати звідси не можна, тобто, це їх мета - заважати....шо не ясно???...полный трэш

Я це бачила

Але знаєте, нехай.

Те, що вони тут пишуть, а інші з них - просто читають, добре.

Прочитане просто так не проходить для них.

Я в цьому впевнена. Я це знаю.

Щодо Перса. Можливо, то здається, йому передусім, що розпоряджається. Але ж не так.

Зрештою, це майданчик не мій власний.

Самі ми їх не забанимо.

A
     24 сентября 2022 (14:19)

(Автоматический перевод с транслита!)

Вот еще

смотреть картинку

Слава Україні !
le-s
     24 сентября 2022 (14:21)

Вот еще

смотреть картинку

vodoleyka
     24 сентября 2022 (14:22)

Так от, мене цікавить кран, який можна перекрити

Ааа...я розумію...Я тут з "своїми" наріками так мучусь, шукаю в них людське, а Козерожка з мене сміється ( вона колись була надзірателем у колонії з наріками)

Але з крисами і рашистами вже в мене строго . Крис - травлю без роздумів ( хоча перші спроби були договориться - відносила їх на смітник з посилом передать своїм, що у Мою Хату Не лізли )

Далі - самі винні.

А от з рашистами - пока вопрос...

Так-то на відстані у мене чьотке бачення, а от Є знайомі звідти, поки якось не уявляю, як спілкуватись, якщо що...Нє, я розумію, якщо він з ружжом, то я би стрельнула перша, було би з чого....А от наприклад, якщо він там ранений чи бідненький - у мене спрацьовує Милосердя, але я вже то на Бога надіюсь. Якщо саме так спрацює, значить,Так і треба.

Наші у ВОВ теж стояли під таборами німецьких полонених і кидали їм хліб, хоча самі голодували.

Це вже інший вимір.

Треба спочатку зробити так, щоб їм нічим було НАС вбивати.

le-s
     24 сентября 2022 (14:30)

vodoleyka,

Так-то на відстані у мене чьотке бачення, а от Є знайомі звідти, поки якось не уявляю, як спілкуватись, якщо що...Нє, я розумію, якщо він з ружжом, то я би стрельнула перша, було би з чого....А от наприклад, якщо він там ранений чи бідненький - у мене спрацьовує Милосердя, але я вже то на Бога надіюсь. Якщо саме так спрацює, значить,Так і треба.

Цього не поділяю.

Ви бачили у Золкіна? На інтерв"ю у нього, будучи в полоні одне. Опісля - інше. Точніше те саме лайно, що було до полону.

НЕ вірити. НЕ вестись. ЗАБУТИ про милосердя в контекстів рашистів.

Безперечно, всередині буде боротьба і сумніви.

Але НІ. Я швидше змирюсь з відчуттям провини через немилосердя до них, ніж потім з тим же відчуттям провини але через те, що моє милосердя накоїло лиха. Лиха українцям.

le-s
     24 сентября 2022 (14:35)

vodoleyka

Ви бачили карту тієї ж ловііі (до речі, і нік істеричний)?

в

Як думаєте, така матиме співчуття, якщо стане наглядачкою в таборі з нашими полоненими?

Я думаю - ні.

Тому зараз всі, хто має сприятливі для стійкості, непохитності натальні аспекти, повинні їх вмикати.

Хто не має - тимчасово вдавати, що мають.

Або не заважати. Як Інгобок.

vodoleyka
     24 сентября 2022 (14:36)

Така нєсознанка не просто так.

Та так, причини різні можуть бути, але як Ви сказали, що нам все рівно, чи тупенький, чи вдає тупенького.

Я їх листаю...заважають....але подумала, може це задля піару - сторінки просто летять...там же якось посєщаємость впливає...тому і не удаляють...?

le-s
     24 сентября 2022 (14:37)

Я їх листаю...заважають....але подумала, може це задля піару - сторінки просто летять...там же якось посєщаємость впливає...тому і не удаляють...?

Думаю, і таке може бути.

Якщо сайту краще від цього, то і добре.

Я теж про це задумувалась.

vodoleyka
     24 сентября 2022 (14:46)

Коли я чую, що буряти не могли таке скоїти, та не вірять в це, в мене гнів з"являється.

О! ))

Це як з Котом Леопольдом - Озверин ))

......

Васильків- аеродром.

З нас почалося...

Втрималися! Не дали зайти їм звідси у Київ.

Тут же історично південна фортеця Києва.

І до речі, як я згадувала, що земля, природа за нас, так потім військові розказували про ті бої, що Вберегли нас ЗМІЄВІ ВАЛИ - природній такий район. Наші там добре укріпились і бачили все зверху!

Так тепер читаю про ДНІПРО - Херсон. Як він там рашистів притискає з одного боку!

vodoleyka
     24 сентября 2022 (14:59)

Зараз росіяни створюють фейки, звинувачуючи Україну у продажу зброї. А потім вони можуть використати цей же торговий майданчик для поширення фейків про

МАРС у Близнюках = Інфо=війна

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере