Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
vodoleyka
там нижче десь Перс прикольно висловився, відносно форумних рашистів ( навіть, щоб пролистати, пару фраз чіпляються ...)
Мовляв, не обіжайте їх, бо вони уйдут с форума (!)
і він не дізнається, про що вони думають...
У мене забракло подих:
1. У Вас в Темі, де ви їх неодноразово і під список Просили Покинути тему, він розпоряджається ((
2. Ну, і по суті...вони вже 200 сторінок крутять одне й те саме, а П. ще щось не зрозуміло і теж переймається не обідити ((((...нет слов...
3. І він ще не помітив за 200 сторінок, що їх не те що образити, їх вигнати звідси не можна, тобто, це їх мета - заважати....шо не ясно???...полный трэш
Я це бачила Але знаєте, нехай. Те, що вони тут пишуть, а інші з них - просто читають, добре. Прочитане просто так не проходить для них. Я в цьому впевнена. Я це знаю.
Щодо Перса. Можливо, то здається, йому передусім, що розпоряджається. Але ж не так. Зрештою, це майданчик не мій власний. Самі ми їх не забанимо.
Сказали спасибо: 1
|
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
Вот еще
Сказали спасибо: 2
Слава Україні !
|
|
le-s |
Вот еще
смотреть картинку
|
|
vodoleyka |
Так от, мене цікавить кран, який можна перекрити
Ааа...я розумію...Я тут з "своїми" наріками так мучусь, шукаю в них людське, а Козерожка з мене сміється ( вона колись була надзірателем у колонії з наріками)
Але з крисами і рашистами вже в мене строго . Крис - травлю без роздумів ( хоча перші спроби були договориться - відносила їх на смітник з посилом передать своїм, що у Мою Хату Не лізли Далі - самі винні. А от з рашистами - пока вопрос... Так-то на відстані у мене чьотке бачення, а от Є знайомі звідти, поки якось не уявляю, як спілкуватись, якщо що...Нє, я розумію, якщо він з ружжом, то я би стрельнула перша, було би з чого....А от наприклад, якщо він там ранений чи бідненький - у мене спрацьовує Милосердя, але я вже то на Бога надіюсь. Якщо саме так спрацює, значить,Так і треба.
Наші у ВОВ теж стояли під таборами німецьких полонених і кидали їм хліб, хоча самі голодували. Це вже інший вимір. Треба спочатку зробити так, щоб їм нічим було НАС вбивати. |
|
le-s |
vodoleyka,
Так-то на відстані у мене чьотке бачення, а от Є знайомі звідти, поки якось не уявляю, як спілкуватись, якщо що...Нє, я розумію, якщо він з ружжом, то я би стрельнула перша, було би з чого....А от наприклад, якщо він там ранений чи бідненький - у мене спрацьовує Милосердя, але я вже то на Бога надіюсь. Якщо саме так спрацює, значить,Так і треба. Цього не поділяю.
Ви бачили у Золкіна? На інтерв"ю у нього, будучи в полоні одне. Опісля - інше. Точніше те саме лайно, що було до полону. НЕ вірити. НЕ вестись. ЗАБУТИ про милосердя в контекстів рашистів. Безперечно, всередині буде боротьба і сумніви. Але НІ. Я швидше змирюсь з відчуттям провини через немилосердя до них, ніж потім з тим же відчуттям провини але через те, що моє милосердя накоїло лиха. Лиха українцям. |
|
le-s |
vodoleyka Ви бачили карту тієї ж ловііі (до речі, і нік істеричний)?
Як думаєте, така матиме співчуття, якщо стане наглядачкою в таборі з нашими полоненими?
Я думаю - ні. Тому зараз всі, хто має сприятливі для стійкості, непохитності натальні аспекти, повинні їх вмикати. Хто не має - тимчасово вдавати, що мають. Або не заважати. Як Інгобок.
|
|
vodoleyka |
Така нєсознанка не просто так.
Та так, причини різні можуть бути, але як Ви сказали, що нам все рівно, чи тупенький, чи вдає тупенького.
Я їх листаю...заважають....але подумала, може це задля піару - сторінки просто летять...там же якось посєщаємость впливає...тому і не удаляють...? |
|
le-s |
Я їх листаю...заважають....але подумала, може це задля піару - сторінки просто летять...там же якось посєщаємость впливає...тому і не удаляють...? Думаю, і таке може бути. Якщо сайту краще від цього, то і добре.
Я теж про це задумувалась. |
|
vodoleyka |
Коли я чую, що буряти не могли таке скоїти, та не вірять в це, в мене гнів з"являється.
О! ))
Це як з Котом Леопольдом - Озверин )) ......
Васильків- аеродром. З нас почалося...
Втрималися! Не дали зайти їм звідси у Київ.
Тут же історично південна фортеця Києва.
І до речі, як я згадувала, що земля, природа за нас, так потім військові розказували про ті бої, що Вберегли нас ЗМІЄВІ ВАЛИ - природній такий район. Наші там добре укріпились і бачили все зверху!
Так тепер читаю про ДНІПРО - Херсон. Як він там рашистів притискає з одного боку!
|
|
vodoleyka |
Зараз росіяни створюють фейки, звинувачуючи Україну у продажу зброї. А потім вони можуть використати цей же торговий майданчик для поширення фейків про
МАРС у Близнюках = Інфо=війна
|