Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
Крылатый Бык
     24 сентября 2022 (13:27)

Буряты вообще-то буддисты, как Далай Лама. Они мухе плохого не сделают.

———-

Бота совсем клинануло…перегрелся🤡

Loveee
     24 сентября 2022 (13:28)

Давно пора перекрыть этот кран

le-s
     24 сентября 2022 (13:28)

Пусть ловее снится и дальше. Такие наивные сны, как у ребенка

А,

На мою думку, таке по-дитячому сильне бажання не вірити в реальність у неї можливо тому, що хтось з її рашистів-родичів або знайомих вже бере участь у вбивстві нас.

А, можливо, вона вдає що не вірить, саме тому.

Бо знає не з новин, що саме рашисти і чинять.

Або вони одна з тих самок орків, які радили своїм чоловікам катувати і ґвалтувати, мародерити.

Така нєсознанка не просто так.

vodoleyka,

Не могу слышать теперь "буряти" (((

Я ж тут такая ходила все то время...у нас тут дрг ловили...потом мы узнали, что в соседнем недострое они прятались, и потом возле дома одних поймали...

А я в карманах баллончик, ножницы, скотч...подручное носила и оглядывалась, и под ноги смотрела - мне надо было в гараж ходить собаку кормить, гулять с ней...Ну вот, я все это делала под шум боя круглосуточный...Буча - соседний район.

Як добре, що все позаду.

Я в тилу. Але здатна уявити і зрозуміти, що Ви пережили. І повністю підтримую Вас, тому що і сама їх рожи ненавиджу.

Loveee
     24 сентября 2022 (13:29)

Надеюсь у вас тоже дали отопление

inhobbock
     24 сентября 2022 (13:29)

vodoleyka, ми, мабуть, сусіди з вами. Коли я чую, що буряти не могли таке скоїти, та не вірять в це, в мене гнів з"являється.

Я вже приводила тут щоденник одного вояки, де перші дні вони всі добрі, а потім пішли зміни в психіці і поступово вони перетворилися на звірів.

Посилання не зберігала, але десь тут є

Loveee
     24 сентября 2022 (13:31)

Да нет, просто работа троллей зря проходит, деньги берут, а обмануть не получается

le-s
     24 сентября 2022 (13:32)

Ле-с , я в шоці - я ЗА Зеленського.

vodoleyka,

Про це потім

Ера Водолія. Всі гуртуються заради..

le-s
     24 сентября 2022 (13:35)

inhobbock,

Чому те, що я думаю і про збереження життів наших воїнів також, ви вважаєте сциклівістю?

Ви ще не зрозуміли, що рф "відстане", коли зникне?

Лише так.

Якщо не зникне. То життя наших воїнів не лише не будть збережені, а і піддані небезпеці й далі. І в ще більшій кількості. Наступні покоління.

Loveee
     24 сентября 2022 (13:35)

Сообщества бывают разные… надо уметь выбирать…

vodoleyka
     24 сентября 2022 (13:36)

вони ж не розберуться що до чого, перекрутять і будут волати, що ось же - українці фашисти

Інгобок! Ось поворотний момент!

На Вас мобілізують орду "крис"! Ви розумієте, завтра-післязавтра Мільйон крис Вас будуть бігти вбивати((((((((( А ви переймаєтесть, щоб вони не подумали, що ви їх теж можете вбити ?????

Ну, це так можна тільки сидячи десь далеко.

Або загинути - ну це вибір. Загинути, беспокоясь, што и как говорят враги про нас.

Да НАОБОРОТ, пусть наоборот, считают нас безжалостными убийцами! У меня такой адреналин накопился за полгода, пекельна лють!

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере