Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
vodoleyka |
vodoleyka, о лётчиках я на рашистской стороне читала, потом видео Зеленского посмотрела и сама не пойму
Так и я ...ну, ладно...
Це Ви пов"язуєте з яким аспектом?
Ну, поки що ті, що зараз, Підходять.
Сонце-Плутон = всього 3 градуса Розх
і Марс - Сатурн (конструкції ж!) = до 28-го Сходиться, але Сатурн часто і пізніше діє.
Тобто, на початку жовтня можливо ще...
А там вже й підключиться Розворот Плутону!
Можливо початок жовтня більш вірогідний (?)
Зараз основне Плутонічне - це прорив з Поверненням Азовців і мобілізація на раші = це більш Сонячні теми, бо політичні рвшення, участь глав...
А на початку жовтня активніше буде Марс-Сатурн = Міст, ну і чистий Плутон у розвороті - це глобальність підривів без "сонячного" Це роздуми...
Просто тоді Ви сказали, що міст може пригодитись, і така думка витала, типу, військовим видніше... А тепер через мобілізацію питання Мосту виглядає інакше. Я й кажу, можливо, прийшов його час ? А Аспекти підходять. |
|
vodoleyka |
знецінення ними мєдвєдчука відразу після арешту ще не означає, що так і було.
Можливо. Щоб збити ціну. Так не знаємо. Тому й сприймаємо все умовно.
Коли вони стикнуться з нею лобом, прозріння буде боліснішим. Мені особисто це дуже зайде.
Так
А у тих, хто принципово противиться змінам і є занадто заскорублими для реальності,
ніби не читали про те , як Плутон чи Уран змітають тих, хто НЕ міняється Астрологи ж тіпа...Плутон в Водолія заходить - НАША Ера! І ще сопротівляються йомайо )) Я їх пролистую |
|
le-s |
А тепер через мобілізацію питання Мосту виглядає інакше. Я й кажу, можливо, прийшов його час ? Так. Водолійко,
Я цілком згодна. Головне, щоб було чим. Марс з Сатурном направду гарно зійдуться. Мені здається, ближче до середини жовтня. Коли Сонце добудує з ними великий тригон.
Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
ніби не читали про те , як Плутон чи Уран змітають тих, хто НЕ міняється
Я саме це і мала на увазі
Добраніч всім, окрім рашистів. Як пише Золкін.
Сказали спасибо: 1
|
|
pollyaris |
vodoleyka вы не забывайте, что аспекты и другие планетные конфигурации отражаются на всех. Солнце
Сказали спасибо: 5
|
|
le-s |
"Всі перебувають у різному стані, це правда. Є особи, які у фізичному більш-менш нормальному стані, за винятком хронічного недоїдання, пов"язаного з поганими умовами утримання. Є особи, до яких застосовувалися дуже жорстокі тортури. І, на жаль, відсоток таких осіб серед тих, кого ми повернули, досить великий", – сказав Буданов.
5 канал |
|
le-s |
Продублюю список мобілізаційних прізвищ.
Шукайте своїх родичів, себе. Рятуйте шкуру.
Або, хто хоче в тєлєвізор до Золкіна, готуйте спіч, як ви ще від народження, ще років 40 тому
Там фотки є, як в магадані завантажують у вантажний літак мобілізованих
Як стадо.
Нєпрємєнно лрвііііі, ольга, наташка, дуняшка, біполярний, ну і непридатний г. Щоб або когось з близьких чоловіків послали, або самі щоб приїхали. Do it.
Незабаром ленд-ліз, тому акурат на нього їдьте
Выразили несогласие: 2
|
|
le-s |
О.
Це я розумію. дон дон тямить хоч в цьому.
Там же чоловіки гарячі та імпульсивні. Наваляти можуть все-таки. І заодно пригадати національно важливу справу Дудаєва і Басаєва. |
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
Большинсво пересекающиx границу россиян соответствуют исключениям: транзит или водители Слава Україні !
|
|
inhobbock |
Сегодня сообщили, что наш тренер ранен(. Он лучший, пошел сам защищать детей, иначе ему стыдно было бы смотреть им в глаза, а их у него много. Даже слов нет для всяких с сознанием, как у Лаврова
Сказали спасибо: 1
|