Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
le-s
     20 сентября 2022 (18:09)

В Маріуполі заарештували підлітків, які співали гімн України. Змусили їх під загрозою каятись на камеру, «визнати свою провину» та списати все на нібито алкоголь. На них донесли місцеві проросійські стукачі.

Можливо, ці хлопці та дівчата прочитають мене. Тож скажу їм. Неважливо, що саме вас змусили сказати на камеру російські упирі. Важливо, що ви співали гімн і почували себе вільними людьми.

Україна - це свобода. Росія - це тюрма. І свобода прийде в Маріуполь. Навіть раніше, аніж думають ваші тюремщики. І навздогін за ними доведеться тікати стукачам, які просто заздрили вашій внутрішній свободі, коли ви сміливо співали на площі.

Цаплієнко (с)

Це що?

Всі матрьошкі обох статей, які тут тусять, мають завалити свій писок, свою пельку стулити міцно-міцно.

Можна лише читати нас. І то .. з придихом.

le-s
     20 сентября 2022 (18:19)

Захоронения под Изюмом

Так.

Таких жертв стільки, що процес їхньої (рашистів) спокути подовжується в часі все далі і далі.

le-s
     20 сентября 2022 (18:47)

vodoleyka

Я поки що не розібралася з темою Ско_Плутона у Ері Водолія. Ну, там Є РЕАНІМАТОРИ і інші потрібні спеціальності- символи, але вся ота низова структура....ось і зараз для мене загадка, ніяк поки що у мене не знаходиться відповідь.

Для мене це виглядає як у війні всі гуртуються і бандити, і цигани, і відьми ( там саме описання ритуалів у вірші, значить, це не просто слово- обмовка)...і якщо знищують рашистів - це гарно, бо Наша мета Світла.

Уран екзальтує в Скорпіоні. Попри природну конфліктність знаків і падіння Плутона у Водолії, все-таки зв"язок позитивний є саме для проявів Урана. Через риси Скорпіона.

Засоби у Водолія і ураністів - колективний зв"язок поза критеріями рангів, ролей. Рівнозначна повага до внеску. Ви так гарно написали про тих, хто гуртується. При цьому забуваються всі решта нюанси Тому що об"єднані головною метою. Погань до цієї мети точно не долучиться.

Але я НЕ з тією "компанією", що "роблять", "сіють"...і т д"

Я Вас зрозуміла.

Я не вважаю "відьмацтво" апріорі чорним.

І ми змушені боротися з ворогом схожою зброєю.

Проти ракет - ППО і Хаймерси у відповідь.

Проти камня - 2 камня у відповідь.

Ми ж не на дискусійному майданчику з цивілізованими, де бойкот стане найгіршим випробуванням для нападника.

Чисте Світло - це добре, однак, замало.

Когось з них воно "візьме", якщо за щось зачепиться, а за більшість ні. Тому що нема за що чіпляти.

На рахунок Перса.

Ви бачите, наскільки він впевнений в собі?

Говорити іншій дорослій людині "я думал Вы умнее. Вы меня разочаровали" - чисте маніпуляторство.

Так батьки кажуть дитині, коли хочуть нею несвідомою керувати, чим сіють розгубленість і почуття провини у неї, бажання виправдати очікування. Він вважає Вас несвідомою.

Яка притомна доросла людина не з числа близьких, буде вважати свою оцінку іншій важливою ще і в такому формулюванні?

Він рашист не менший за галаксі, ловіііі, ольгу, натлію.

А якщо і "наш", то ще більше небезпечний.

Тому прошу - не реагуйте.

AstroMarie
     20 сентября 2022 (19:08)

Вот такие фильмы до сих пор снимают лучшие Украинские друзья Поляки..

"Волынь",2016

https://likefilmdb.ru/film/volyn-2016/

События в фильме начинаются в летние месяцы 1939 года на территории Волыни, которая на тот период относилась к землям Польши. Между главной героиней, красивой польской девушкой Зосей, и украинским хлопцем возникает сильная любовь. Однако родители девушки отдают против её воли замуж за состоятельного вдовца. Скоро началась Вторая Мировая война и муж Зоси отправляется на фронт, оставив её со своими детьми. В то время, когда поляки терпят поражения от гитлеровской армии, в родном крае девушки происходят не менее чудовищные вещи. Украинские националисты начинают все чаще нападать на польское население, вырезая мирных жителей целыми селениями.

Рекомендуется к просмотру всем, кто считает что Украинцев,особенно радикальных поддерживают по доброте душевной.

Прямая ссылка на просмотр: https://ok.ru/video/247285024130

В хорошем качестве: https://www.yandex.ru/video/preview/?autoopen=1...C%D0%BC+2016

"It is not death that a man should fear, but he should fear never beginning to live" Marcus Aurelius
le-s
     20 сентября 2022 (19:21)

https://www.5.ua/svit/na-rosii-hotuiutsia-do-mo...-288055.html

На рф-ії ввели 10 років за добровільну здачу в полон. Посилили відповідальність за неявку або дезертирство.

Що тепер скажуть рашистки, цікаво.

Заміжні, матері повнолітніх синів.

сталін смачно чмокнув путлєра.

Galaxyalex
     20 сентября 2022 (20:05)

le-s

вы рано радуетесь. Про 10 лет и тому подобное. Я сам с интересом жду сегодняшнего выступления Путина и в ток-шоу уже с утра обсуждают эти темы.

Все всё прекрасно понимают, что всеобщую мобилизацию никто объявлять не будет, ибо экономика тут же схлопнется.

В Украине - это было возможно, поскольку шло натовское вооружение, а мясо можно было отправлять на фронт . А у РФ его нет. Нужно делать своё. Следовательно - экономика будет скорее всего закручена на 2 контура 1-ый контру - ВПК и 2-ой контур - обычная экономика. Москвичи точно ничего не почувствуют А скорее даже наоборот: "кому война а кому мать родна"

Но

как я тут много раз писал, есть небольшая вероятность, что вокруг Путина собрались старые патриархальные деды типа Кургиняна и Михалкова - как их ещё у нас называют турбо-патриоты и заливают в уши мед. Они понимают, что их мир подходит к концу - о чем я тут писал все эти годы - и пытаются хвататься за соломинки чем у меня вызывают постоянный приступ гомерического смеха до колик в животе.

Отличительная особенность Постпатрирахльного мира, заключается в том, что люди начинают исповедовать Антипатриархальный тезис: "никто никому ничего не должен" Поэтому, молодежь "45-" не будет умирать за патриархальных дедов пропагандирующих имперское начало "русского мира" (у нас в мск я и русских то не встречал ни разу) Что собственно и показывает СВО. Туда едут либо деды 45+. либо патриархальная молодежь южных патриархальных регионов ( но их мало). Если Михалков с Кургиняном хотят поехать - поиграть в зарницу, мы их соберем, оденем и всучим в руки автомат.

Но всё же риск такой небольшой существует. Но я думаю Путин не такой дурак, чтобы запустить процессы распада патриархального об-ва своим руками - ибо он сам его выгодоприобретатель ( читай тему про "страшная сказка на ночь про маленького мальчика Вову").

Хотя как по мне - может это было бы и лучше. Ибо после хорошой войнушки как в 1-ую мировую - всегда мир становится чище ( без салдофоноф , сапогов, императоров и прочих упырей трудового народа) - раз, а два приходят большевики с постпатриархальным миром.

Помните наш тезис:

"Не мира ни войны, а армию распустить" (Л.Троцкий.) ?

И таки побеждают

Европа будет Свободной!!!
Pers13
     20 сентября 2022 (20:08)

AstroMarie, если хотите нас украинцев с поляками поссорить, то зря стараетесь

Вы лучше скажите Вы себя к какой нации относите?

Первую тысячу лет будет тяжело, потом привыкнешь. (Р.Шекли, «Кое-что задаром»)
Galaxyalex
     20 сентября 2022 (20:16)

Вы лучше скажите Вы себя к какой нации относите?

Я думаю она эльф - как и я и ещё многие миллионы современной молодежи, в отличии от вас патриархальных дедушек - которые не мыслят мир вне национальных идентичностей.

Для вас будущие годы будут просто огромным потрясением, когда ваш мир рухнет в хлам

Galaxyalex
     20 сентября 2022 (20:24)

Ну я думаю пора продублировать наши песни трудового народа.

Я уже приводил их в начале "событий"

Повторим:

https://www.youtube.com/watch?v=eumI6B3cYcI

Самое время

vodoleyka
     20 сентября 2022 (20:40)

бажання виправдати очікування.

Ле-с

Передмова:

Є таке Бачення, з яким я цілком згодна:

Війна закінчиться тоді, коли КОЖЕН усвідомить для себе, для ЧОГО вона почалася САМЕ для НЬОГО!

Хтось повинен був зустрітися з самим собою і дізнатись, який він сміливий і т д, хтось - нарешті побувати в інших країнах і чомусь навчитись, хтось - зрозуміти, що давно пора було розлучитись, хтось - переїхати, хтось - залишитися...

І чим скоріше МИ всі це усвідомимо, тим скоріше закінчиться війна, тому що у цих її ПРИЧИНАХ вже не буде потреби!

Я це внутрішньо Знала і розуміла і сама, але тут гарно сформульовано, і підтвердило і мої думки.

....

Для себе я зрозуміла, що треба було позбутися надмірної толерантності та терпіння.

Якраз з дитинства в мене ще залишалось оте - бути гарною для усіх, ну може вже не настільки для усіх, але ж...

Ви дуже гарно розписали оте все про маніпулювання і очікування!

Але я відповіла на це, бо це була Моя ціль - закріпити результат ))

Спочатку я відповіла Персу ( хоча могла пропустити) Але все ж. Він звернувся - це для мене Знак.

Я відповіла, що Думала.

Його негативна реакція.

Я знов подумала, що можу пропустити.

А потім спохватилася, що я ж цього і хотіла.

Висловитися, незважаючи на його симпатію чи антипатію. "Отримала"

І тепер треба це Закріпити ))

Що я комусь не подобаюсь, але це мені Норм.

Типу, 3 рази повторити, поскакати...))

Я не подобаюсь людині, яку вважаю "слизькою"

Ви праві, вони ще гірші рашистів, це саме через них почалася війна ((((

Тобто, я продовжую свої реформи над собою ))

Це ж Всесвіт мені його послав саме з таким наглим пафосом "разочаровали"

Ви мені просто це так розклали по нотах, що мені ще радісніше від результату.

Це не було просто моє невтримання від відповіді.

........

Я не вважаю "відьмацтво" апріорі чорним.

Я вважаю інакше, Але не збираюся ні сперечатися, ні обговорювати цю тему ))

Прикольний Поворот!

І знову ж, це якись Знак!

Мета спільна - ПЕРЕМОГА

Гуртуємось, а далі, як Бог пошле

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере