Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
Pers13 |
Про Перса
Його звернення до мене як до "судді" нагадало мені рашистське "Пачєму нас так нЄ любят?...А нас за что?"
vodoleyka, я думал Вы умнее. Вы меня разочаровали
Сказали спасибо: 4
Первую тысячу лет будет тяжело, потом привыкнешь. (Р.Шекли, «Кое-что задаром»)
|
|
vodoleyka |
рф-ія може бути тим всесвітнім дебілом, який знищить людство.
Після чого цивілізація вкотре почне з нуля.
У Ері Водолія заспокоюють, що людство не зникне, хоча залишиться , можливо менша його частина.
Але наголошують, що вибір робимо ми всі самі!
Що Земля вже зараз має вищі вібраціі, яких вже тьма не може витерпіти, тому вони себе так дивно і поводять - як вужі на сковорідці ))
Всі повинні мати такі самі високі вібраціі і створювати їх Колективно.
Все, що нижче - відсіюється, знищується.
Низьке - це страхи. Підвищуючи градус цих страхів - це на виживання! А ми не здаємось - СМіЄМОСЬ! )) Кепкуємо! Сміх - це високі частоти.
Хто в що хоче, в те й вірить, і те з ним відбувається.
Ніби 2 світи поряд: Світле Майбутнє і армагеддон.
І ніхто нікому не спасітєль. Можна підказати, підтримати, але якщо людина сама цього хоче. Просто ми всі такі "магніти" - що внутрі, туди і притягнеться. Кожен САМ.
Ааа...головне ще Бачити те Світле Майбутнє, свою Роль і Місію у ньому. Уявляти, Мріяти! Думки зараз це Основа основ. Все Матеріалізується. Карма швидка. Тому за словами слідкуємо. Тобто ми стаємо Творцями. Хто хоче, звісно. А нитіки - на другу планету )) Як насіння у стакані )) |
|
vodoleyka |
vodoleyka, я думал Вы умнее. Вы меня разочаровали
Наверное, это для меня Хорошо! Так как я не считаю вас "своим" И сейчас я сдавала "экзамен" на анти- толерантность )) |
|
inhobbock |
А, пошла ссылку и искать и внутри такое чувство - не хочу, а смысл, снова слышать, что фейк, мне Бучи хватило. Вот когда они сами фейком станут, то может и задумаются. Все наши дети пострадали, у всех травма, этого никогда никто не простит рашистам |
|
inhobbock |
Насчёт Pers13,у нас много разногласий, но я понимаю о чем он. СССР боролся с нацизмом и сам в приемнике России повторил нацизм, если не перещеголял, нам теперь нужно быть осторожными и не переступить эту черту. Лучше ров вокруг России и пусть живут в своей стране, на других не покушаются.
Сказали спасибо: 1
|
|
Loveee |
Бучи хватило… Почему Маша Ефросинина, когда захотела найти хоть одного изнасилованного - не нашла? Потому что их не было. А Денисова вообще призналась, что выдумала это. |
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!) тогда пожалуйста, рошисткие герои и иx фото
27-летний российский эдоброволецэ из города Борисоглебска Воронежской области Олег Будулай 23-летний российский контрактник Денис Демин Дмитрий Дмитриев Алексей Асеев 34-летним жителем Санкт-Петербурга Александр Табелев Роман Андреев, мусульманин из Астрахани. В Украину он приехал воевать через Грозный, записавшись в спецназ эАхматэ – бойцы этого подразделения, как ранее установили расследовательская группа Беллингцат и российское издание Тхе Инсидер, причастны к кастрации пленного украинского военного канцелярским ножом. Слава Україні !
|
|
le-s |
A
Каждому российскому гражданину, которому отказано во въезде и допущено в Литву, дать прочитать вслух:
Війська рф вбили в Україні 391 дитину. 759 поранено. Місць масових поховань не одне. Скільки зґвалтованих жінок, які вже не зможуть в майбутньому реалізувати себе як матерей.
Скільки вбитих від ракетних ударів, від постійних обстрілів в зонах бойових дій.
Наше СБУ: Російські солдати виміщають свою ненависть за поразки від ЗСУ на цивільних – ґвалтують жінок
Про це свідчить нова телефонна розмова російських загарбників, яку перехопила СБУ.
Під потужним натиском українських захисників окупанти виміщають свої розпач і ненависть на цивільному населенні: «Нас все тут ненавидят… Наши солдаты насилуют этих женщин…».
За словами рашиста, його підрозділ опинився в оточенні на Донеччині, вони без зброї та зазнають колосальних втрат: «У нас – все, весь батальйон положили…».
Тож у самого окупанта здають нерви і він прагне повернутися додому, однак армія рф ні ротацію не проводить, ні відпустки не дає.
«Тут вообще п*здец... Я все уже! У меня нервы сдали... Я домой хочу, я не могу!» – скаржиться він. Тим часом командування стримує російських солдат розстрілами.
Проте у них є ще один вихід – здатися в полон українським захисникам. Хоча відповідати за скоєні воєнні злочини російським окупантам доведеться в будь-якому випадку.
Слідчі СБУ уже відкрили понад 10 тис. проваджень за 438 статтею Кримінального Кодексу (порушення законів та звичаїв війни).
Працюємо над тим, аби жоден рашист, причетний до звірств проти українців не залишився безкарним!
|
|
A |
Захоронения под Изюмом Слава Україні !
|
|
A |
Працюємо над тим, аби жоден рашист, причетний до звірств проти українців не залишився безкарним!
Слава Україні !
|