Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Так, звертаюсь тепер не лише до Інгобок, а і до А і до Молоко-з-медом, Любі дівчата. Я розумію, що паличкою інколи хочеться пожбурити оце-о. Уявіть, що вони справді радіють, коли узнають про смерті в Україні, які завдали їх родичі. І це правда. Така реальність. Зараз - або вони поиспають голову попелом і хаять путлєра, або ні. І друге - це про СХВАЛЕННЯ його дій. СХВАЛЕННЯ вбивства нас.
З ким ви бесідуєте? |
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!) Каждому российскому гражданину, которому отказано во въезде и допущено в Литву, дать прочитать вслух: Денису Дейнеко исполнился год. Россияне сбросили на его дом в селе Юровка Житомирской области две полутонные бомбы. Мальчик умер мгновенно. Также его сестра, мать, дядя и бабушка. У семьи было много планов, особенно хотелось показать маленькому Денису и его сестренке море. Но их мечты и планы были прерваны бомбами...
Фото мальчика Слава Україні !
|
|
AstroMarie |
le-s,
никто не одобряет убийства, не нужно здесь все переворачивать с ног на голову, мы здесь в большинстве своем люди просто размышляющие над причинами и путями решения сложившегося кризиса.
И пусть хотя бы один радикально настроенный Украинец попробует увидеть себя со стороны и с позиции исторического контекста происходящего, это уже спасет хотя бы одну жизнь, как в физическом, так и прежде всего ментальном плане. Не говорю уж о духовном, ибо это либо есть, либо нет согласно карме рожденного.
Сказали спасибо: 3
"It is not death that a man should fear, but he should fear never beginning to live" Marcus Aurelius
|
|
A |
Каждому российскому гражданину, которому отказано во въезде и допущено в Литву, дать прочитать вслух:
Денису Дейнеко исполнился год. Россияне сбросили на его дом в селе Юровка Житомирской области две полутонные бомбы. Мальчик умер мгновенно. Также его сестра, мать, дядя и бабушка.
У семьи было много планов, особенно хотелось показать маленькому Денису и его сестренке море. Но их мечты и планы были прерваны бомбами...
Фото мальчика
FB Arvydas Anušauskas
Сказали спасибо: 1
Слава Україні !
|
|
inhobbock |
le-s, я только зашла, отвечать можно было бы, если бы читали, а так постараюсь не тратить силы. Pers13, я понимаю, о чем вы.
ВСУ никогда не будут стрелять по мирным объектам. Я знаю многих оттуда, в основном это отцы, тренера, никто не пойдет на такое, даже ненавидя рашистов. Тем более уже понятно, что орудие, которое получила Украина имеет очень точное разрешение попадания, тут не ошибёшься. Стреляют лишь в бензовозы, чтобы их танкам топлива не было, по аэродромам, чтобы их самолёты наших людей не уничтожали и так далее. О школах, в нашем районе проживает очень много татар, уехавших из Крыма в 2014 году. У них община построила школу татарскую, обучение на татарском, никаких проблем нет. Нам это не надо, но Россия могла бы русскую школу построить, если так о языке переживала, а не уничтожить взамен кучу наших, точное количество не знаю, но огромное количество. В общем, что о рашистах говорить. У них там маразм крепчает
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
inhobbock |
А, я сейчас читаю о тех, кого нашли под Изюмом и просматриваю фото. Это очень тяжело, но хоть так я могу проявить соучастие, узнать об этих людях, об их жизни. Чтобы они не были забыты. |
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
кого нашли под Изюмом и просматриваю фото
Дайте ссылку, пожакуйста.
Сегодня рашисты пишут, что Изюм и место заxоронения фейк, пусть посмотрят убитым в глаза Слава Україні !
|
|
Loveee |
Жизнь в Украине - это атмосфера бесконечного вранья во всем, даже в мелочах (пишет харьковчанка, которая пережидает «период геноцида украинского населения» в России). |
|
vodoleyka |
Ле-с
доросла жінка, поетка. Вона написала його з терапевтичною для себе метою. Вихід емоцій і болю від Бучі.
Тим більше...Та зрозуміло мотив і по суті...Можливо має Ліліт у Ско
Я поки що не розібралася з темою Ско_Плутона у Ері Водолія. Ну, там Є РЕАНІМАТОРИ і інші потрібні спеціальності- символи, але вся ота низова структура....ось і зараз для мене загадка, ніяк поки що у мене не знаходиться відповідь.
Для мене це виглядає як у війні всі гуртуються і бандити, і цигани, і відьми ( там саме описання ритуалів у вірші, значить, це не просто слово- обмовка)...і якщо знищують рашистів - це гарно, бо Наша мета Світла. Але ж це не значить бути заодно з бандитами, крадіями, відьмами, тобто вчити їх ритуали - адже вірш - повторювати - ритуал! Тут якусь бачу підступність - провокацію темних (!) Коли зараз потрібно фільтрувати кожне слово, його Значення!..........я не знаю, як це все зрозуміти і пояснити, Але у мене вірш викликає відразу, при тому, що болючі рядки суті - є резонанс.
Мій же "магічний" вимушений досвід - це був потік уявної води із очей, коли зустрілася з очима диявола на сусідній подушці, і руки мої були притиснуті, у мене були тільки ОЧІ. І внутрішній голос підказав лити "воду". Я так і робила, і швидко ті очі зникли - я Перемогла.
А зараз у Ері Водолія говорять про Світло . Що ворогів треба Світити. Тьма на Світлі не виживає.
Я так і робила під свист ракет: просто стояла, направивши руки, очі і уявляла потік Світла з них, Вогню у направленні, звідки свистіло.......вибух...жива...значить мимо...плескаю себе по плечах, бо мандраж все сковує...підбадьорюю, що "свою" ракету я НЕ почую
У Ері Водолія говорили тьма боїться Світла, і якщо ми будемо такими осередками Світла, вона буде нас обходити. Страх - магніт для тьми, тому я била себе, щоб вибити навіть тваринний підсвідомий страх, тремтіння. Свідомого страху у мене не було.
І там говорили, що навіть, коли все навкруги буде зруйновано, можливо , буде ОДИН Вцілілий Будинок, Людина, навкруги якої зона Світла!
Я всім сусідам говорила боротися зі страхом, щоб не притягувати погане - ці ракети. Хтось розумів і підтримував ( чому я теж дивувалась, що не крутили пальцем, що я куку...) Але хто проти і нив - їхня справа. Я своє робила.
Але я НЕ з тією "компанією", що "роблять", "сіють"...і т д" ..............
Про Перса
Його звернення до мене як до "судді" нагадало мені рашистське "Пачєму нас так нЄ любят?...А нас за что?" Все оте говорити нєвпопад (робити) , потім дивуватись реакції. "Націоналіст" - це взвгалі..))
Ну, свою Місію я виконала - як змогла пояснила.
Тут вже байдуже чи він вдає тупенького чи є ним насправді.
Та да.
не рятуйте цю пропащу душу.
Та Боже упасі.
ВИБІР Кожен робить сам. І отримує теж сам |
|
vodoleyka |
Де я читала, забула, що у листопаді тема ядерки з новою силою випірне.
Я за листопад ще не дивилась. Але ж треба спочатку 7 Жовтня пройти! Розворот ПЛУТОНУ - теж ядерна символіка! |