Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
A |
Россия вывела подводные лодки из Крыма Слава Україні !
|
|
le-s |
Это говорит лишь о том, что их сознание отключается и отказывается признавать, что творят их сородичи, братья, друзья, коллеги, одноклассники и так далее. Так і є. |
|
le-s |
Еще раз объясняю как это работает.
Тролль, в данном случае АстроМари, делает вброс. И если ему ответить, остальные, сидящие в засаде (Loveee, olga00, Galaxyalex и др), тут же вылезают. Поэтому, видите ник — пропускайте, т.е. не читайте.
inhobbock, создайте свою тему и заберите туда всех рашиков. Зачем засирать чужую тему? Думаю, і по приватах скликають одне одного сюди. Побільшає нас - стане достатньо для блискавки.
Нехай лізуть - читають нас
Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
vodoleyka, Прочитала про Ліліт, магічний досвід і сни.
Цікаво, що міст. Символ. Покрокове проживання - порада психотерапевтів. Так вони радять. Займатись буденним самозабезпеченням, коли в житті хаос. Щодо Ліліт. Для мене це теж тема намбер, як не 1, то одна з актуальних. Нещодавно інсайт був. Навіть здивувалась наскільки буквально натал про все говорить, а ми не відразу розуміємо. Про себе самій зажди гірше зрозуміти. Завжди потрібен хтось ззовні, або "згори". Сни, видіння. У Вас Марс насправді гарний. "Буде тобі враже" - це вірш дуже харизматичної літераторки. Розумної, ефектної, стильної. Не дівчинки. Авторка - реалізована доросла жінка, поетка. Вона написала його з терапевтичною для себе метою. Вихід емоцій і болю від Бучі.
Вірш набагато сильніший, ніж пісня. Пісня - відстій. Від підліткового голосу співачки до аранжування і кліпу. Невдалий проект.
Сама ж авторка, дивилась її інтерв"ю, хоче аби діти вивчали щось життєствердне і про любов. |
|
le-s |
vodoleyka, Бачу Ваші терплячі відповіді Персу. Що можна очікувати від людини, яка на голубом глазу газиває себе націоналістом, не розуміючи поняття націоналізм? Нічого адекватного. Тут вже байдуже чи він вдає тупенького чи є ним насправді. Мені сподобалась стрункість Ваших доводів, але як пише Молокозмедом - провокативність очевидна й тут. Тому не рятуйте цю пропащу душу.
milk-n-honey
только Польша и страны Балтии понимают что такое Россия. Вочевидь, решта здатна вчитись лише на власному досвіді. Зараз у них є шанс уникнути його, втім, це, мабуть, "хвороба" колоніалістів. Не ймуть віри, що з ними можуть вчинити як з об"єктом.
А так і написала нижче |
|
le-s |
Моя дочка вчера была на границе, писала статью о новом запрете, который вчера вошел в силу. Наглядно видела, как они там возмущаются Насмешник , посланные обратно. А, Tikrai grįši? Tai muzika ausims. Ką jie sako tuo pačiu metu?
Россия вывела подводные лодки из Крыма
Робота для наших повітряних сил. Від них всі в захваті. І ми і Захід. |
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
так і написала нижче
Я не все перевожу, когда есть время - да. Может и повторюсь где-то Слава Україні !
|
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!) По телику тоже показывали. Говорят как всегда: народ тут не при чем. Xотя уже меньше и едят в Литву, наверняка после новостей, что такой запрет будет. Слава Україні !
|
|
le-s |
Я не все перевожу, когда есть время - да. Может и повторюсь где-то Я про свої слова про досвід, який потрібно пережити, щоб рашистів зненавидіти.
Ви те саме написали раніше за мене
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Говорят как всегда: народ тут не при чем. Xотя уже меньше и едят в Литву, наверняка после новостей, что такой запрет будет.
Дасть Бог зовсім перестануть. |