Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
vodoleyka
     20 сентября 2022 (00:52)

le-s

щось на кшталт зимового саду зробити.

Так, хотіла! )) Вже й підзабула. Я собі уявляю якісь лимончики-мандаринки

По Ліліт у Вас ще є цей матеріал? Зацікавило.

Це дуже "чорне" особисте, з близькими...Такий був довгий важкий період, коли навіть оточуючі говорили мені, що пороблено.

Дочка, ховаючи очі, говорила мені, що може всі ці біди на нашу сім"ю через мою Астрологію?

Я все чекала, коли ж дно, щоб відштовхнутись, а його все не було ((

Я трималась за Астрологію. Бачила свої транзити.

Читала все на ці теми. Кармічну медицину, Кармічну астрологію,Енергетичний вампіризм.

Я ж кажу, щоб у чомусь стати спецом , мені потрібно було у цьому ВИЖИТИ ))

Я чьотко розуміла : Астрологія - моє Спасіння у цьому мороці.

Все, що МОЖЕ бути дійсно пороблено - так, може бути ДІЙСНО пороблено. Але...Це як грип чи люба хвороба : ти або Виживеш, або ні.

Я з тих пір, як дізналась про свій Марс-Ско, вірю і надіюсь саме на нього у життєвих війнах і виживанні.

Просто вампірів, чорних вампірів було просто чергами.

Я навчилась не реагувати на телефон - тоді ще у мене був стаціонарний.

Ліліт - це не годувати її енергією.

Не боятись.

Ліліт - це моя основна тема .

Це той "руль", де вирулюємо ми, якщо зрозуміємо, куди.

Це великий матеріал. Але найважливіше розібратись кожному зі своєю Ліліт.

Я в основному, Свою і вивчаю.

"По дорозі" ті, що зустрічаються, що вдажться.

Деякі з Лл є по кілька прикладів, але не всі.

Тому ця тема в процесі.

Тому з чорною магією я і не заграю.

Це все Є. Але все чорне повертається до того, хто робить.

Я думаю, що просто по молодості та дівчина у пісні так легковажно грала словами.

Я раніше теж багато на що не звертала уваги, і про відьом читала, ну, діти про таке люблять.

Зараз НІ.

Енергетична Магія, Молитви, Колективне Бажання - то все теж є. Недарма Наші Воїни не раз згадували про Чудесні Спасіння у битвах.

Тому я чітко розділяю кольори і Назви.

А сни Вам сняться специфічні?

Так. Нечасто, але показово. Як Відповіді на питання.

У 6 років я навчилася в"язати через Сон. Дуже хотіла, думала про це.

А по картинках у книжці не розуміла і злилась.

Перший ряд ланцюжка мені подружка показала, а другий і далі вона не вміла...

І ось я , як Мєндєлєєв...))

Приснилось, як повертати...

Я прокинулась і зв"язала пупсіку шарфик і шапочку !))

..........

Другий дуже показовий, років у 40 - транзит Нептуна по Сонцю = дуже "пливло" все у житті...просто розчинилось все попереднє життя, і я наче у космосі у невагомості десь плила...самопочуття було як вічне похмілля або токсикоз ((...про яке майбутнє, роботу, гроші ?...Я голову не могла підняти, і та боліла майже весь час....або спала, або мучилась...Відходила у інтернеті на Музичному форумі (!Нептун - музика) на кілька годин......

Мозги просто плили і провалювались у прірву.

Я просто брала себе за волосся і тягнула на гору, стопарила мислення, бо воно мене розчиняло...я бачила прірву (( і не хотіла туди...Але не знала, як і що мені робити...

І тоді мені приснився МІСТ.

Наче я з розбігу забігла на міст десь на середину ріки і зупинилась...

І виявилось, що той міст хитається так, що далі йти не можу, голова крутиться, внизу бурхлива вода...прірва...

Назад повернути теж не можна, бо ширина в одну дощечку і все хитається...

Берега протилежного не видно, але де він, навіть голову не можна підняти , як і скілько до нього йти.

Погляд тільки під ноги, щоб не впасти вниз..

І ніби голос чи Думка : "Дивись не далі, ніж на метр поперду, не піднімаючи голови, йди ПО КРОКУ".

І я так стала ЙТИ...

І через пару кроків я побачила Землю і змогла зіскочити на Берег!

Я прокинулась і Зрозуміла Послання і так стала Жити : по шажочку і під ноги, не піднімаючи голови, тобто не хвилюючись про майбутнє.

Є картоплина - посмажила, треба голову помити - помила, а потім раз - і щось хороше - живемо!..і так ішла по життю.........ну, а потім настала черга Сатурна, і це вже була жостка посадка, але ЗЄМЛЯ!!! ))

У 30 я так не раділа Сатурну, як у 46 ))

Це най-най Знаковіші, ті , що завжди пам"ятаю.

Ну,я вже писала, що типу видінь пару раз було.

Але взагалі сон особливо не відрізняється нічим таким, і Слава Богу ))

AstroMarie
     20 сентября 2022 (00:58)

Galaxyalex

Весьма печальненько.

Но так считают только отсталые индусы..те что исключительно религиозно-традиционных взглядов.

Вообще же в Индии я не заметила сильной кастовой дискриминации. Вполне демократичная страна, тем более что у них в конституции кастовая дискриминация под запретом.

Но кастовая система у них очень долго просуществовала, и весь период развития Индийской астрологии пришелся на это время, поэтому традиционная трактовка узлов весьма неплохо подходит сейчас "настоящим Украинцам".

Раньше так же по аналогии, себя били в грудь высшие касты...И астрологам, конечно, было проще делать прогнозы исходя из этой культурной особенности, делая ставку на необратимую фатальность судьбы, то есть , которые даже у ранних античных астрологов в прогнозах вели себя фатально. То есть на низком культурном уровне невозможно изменить так называемую карму, которая сама притянула Путина в Украину

"It is not death that a man should fear, but he should fear never beginning to live" Marcus Aurelius
milk-n-honey
     20 сентября 2022 (00:59)

Еще раз объясняю как это работает.

Тролль, в данном случае АстроМари, делает вброс. И если ему ответить, остальные, сидящие в засаде (Loveee, olga00, Galaxyalex и др), тут же вылезают. Поэтому, видите ник — пропускайте, т.е. не читайте.

inhobbock, создайте свою тему и заберите туда всех рашиков. Зачем засирать чужую тему?

A
     20 сентября 2022 (01:00)

(Автоматический перевод с транслита!)

Как клопы

Слава Україні !
Крылатый Бык
     20 сентября 2022 (01:00)

inhobbok

Вам не страшно?

——-

Им не страшно…кто в мороке находится потеряв ориентиры, кто талдычит “ихтамнет» и «вывсеврете «, а есть и такие кого полностью пожрало Зло , кто одобряет все что происходит и требует победы любой ценой . Любая цена это не взирая ни на какие жертвы и разрушения. Рашка катится в бездну…

Когда Господь хочет наказать, Он лишает разума…

Galaxyalex
     20 сентября 2022 (01:04)

Вполне демократичная страна, тем более что у них в конституции кастовая дискриминация под запретом.

ну слаба Богу. Есть значит будущее у индусов

поэтому традиционная трактовка узлов весьма неплохо подходит сейчас "настоящим Украинцам".

Ты знаешь, в этом что-то есть, ибо то как сейчас реализовался текущий ( и мой натальный) - у меня у самого глаза на лоб полезли Это же надо было очень постараться чтобы он так прошелся по индивидуальным судьбам А у тя вроде тоже он в натале , да?

Европа будет Свободной!!!
AstroMarie
     20 сентября 2022 (01:04)

Galaxyalex

Из чего вытекает, что любой отстаивающий какие-то нац. интересы, семейные интересы, родовые программы - является Нехристем и служит Сатане (ну это в христианской традиции).

На низком культурном уровне вообще не может быть блага, на то он и низкий...

Кстати опять же, индуизм с кастовостью тоже об этом, то есть идея была хорошая, но уж слишком топорная.

Сегрегировать людей на низком уровне развития не стоит, но и ожидать что они волшебным образом сами захотят прогрессировать тоже не стоит.

"It is not death that a man should fear, but he should fear never beginning to live" Marcus Aurelius
Galaxyalex
     20 сентября 2022 (01:06)

Еще раз объясняю как это работает.

Тролль, в данном случае АстроМари, делает вброс. И если ему ответить, остальные, сидящие в засаде (Loveee, olga00, Galaxyalex и др), тут же вылезают. Поэтому, видите ник — пропускайте, т.е. не читайте.

inhobbock, создайте свою тему и заберите туда всех рашиков. Зачем засирать чужую тему?

Ой, ладно спать пойду. А то сейчас опять до истерик доведу неосозанных теток А мне потом ещё отвечать

Европа будет Свободной!!!
AstroMarie
     20 сентября 2022 (01:07)

Ты знаешь, в этом что-то есть, ибо то как сейчас реализовался текущий ( и мой натальный) [Уран] [Соединение] [ВЛУ] - у меня у самого глаза на лоб полезли [Удивление] Это же надо было очень постараться чтобы он так прошелся по индивидуальным судьбам [Удивление] [Надо подумать] А у тя вроде тоже он в натале , да?

да у меня в натале тоже в с , но в орбе 4 гр.

Крылатый Бык
     20 сентября 2022 (01:49)

inhobbok

Вам не страшно?

———-

Да ещё…забыл добавить…

Им станет страшно, когда им на головы посыпятся бомбы, когда в их дома будут стрелять танки, когда оккупанты будут убивать их и пытать просто за то , что они патриоты своей страны . Тогда им станет очень страшно , вернётся разум и они познают, что познали граждане Украины…

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере