Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
vodoleyka |
le-s
щось на кшталт зимового саду зробити.
Так, хотіла! )) Вже й підзабула. Я собі уявляю якісь лимончики-мандаринки
По Ліліт у Вас ще є цей матеріал? Зацікавило.
Це дуже "чорне" особисте, з близькими...Такий був довгий важкий період, коли навіть оточуючі говорили мені, що пороблено. Дочка, ховаючи очі, говорила мені, що може всі ці біди на нашу сім"ю через мою Астрологію? Я все чекала, коли ж дно, щоб відштовхнутись, а його все не було ((
Я трималась за Астрологію. Бачила свої транзити. Читала все на ці теми. Кармічну медицину, Кармічну астрологію,Енергетичний вампіризм.
Я ж кажу, щоб у чомусь стати спецом , мені потрібно було у цьому ВИЖИТИ ))
Я чьотко розуміла : Астрологія - моє Спасіння у цьому мороці. Все, що МОЖЕ бути дійсно пороблено - так, може бути ДІЙСНО пороблено. Але...Це як грип чи люба хвороба : ти або Виживеш, або ні.
Я з тих пір, як дізналась про свій Марс-Ско, вірю і надіюсь саме на нього у життєвих війнах і виживанні.
Просто вампірів, чорних вампірів було просто чергами. Я навчилась не реагувати на телефон - тоді ще у мене був стаціонарний. Ліліт - це не годувати її енергією. Не боятись. Ліліт - це моя основна тема . Це той "руль", де вирулюємо ми, якщо зрозуміємо, куди. Це великий матеріал. Але найважливіше розібратись кожному зі своєю Ліліт. Я в основному, Свою і вивчаю. "По дорозі" ті, що зустрічаються, що вдажться. Деякі з Лл є по кілька прикладів, але не всі. Тому ця тема в процесі.
Тому з чорною магією я і не заграю. Це все Є. Але все чорне повертається до того, хто робить. Я думаю, що просто по молодості та дівчина у пісні так легковажно грала словами. Я раніше теж багато на що не звертала уваги, і про відьом читала, ну, діти про таке люблять. Зараз НІ.
Енергетична Магія, Молитви, Колективне Бажання - то все теж є. Недарма Наші Воїни не раз згадували про Чудесні Спасіння у битвах. Тому я чітко розділяю кольори і Назви.
А сни Вам сняться специфічні?
Так. Нечасто, але показово. Як Відповіді на питання. У 6 років я навчилася в"язати через Сон. Дуже хотіла, думала про це. А по картинках у книжці не розуміла і злилась. Перший ряд ланцюжка мені подружка показала, а другий і далі вона не вміла... І ось я , як Мєндєлєєв...)) Приснилось, як повертати... Я прокинулась і зв"язала пупсіку шарфик і шапочку !)) .......... Другий дуже показовий, років у 40 - транзит Нептуна по Сонцю = дуже "пливло" все у житті...просто розчинилось все попереднє життя, і я наче у космосі у невагомості десь плила...самопочуття було як вічне похмілля або токсикоз ((...про яке майбутнє, роботу, гроші ?...Я голову не могла підняти, і та боліла майже весь час....або спала, або мучилась...Відходила у інтернеті на Музичному форумі (!Нептун - музика) на кілька годин...... Мозги просто плили і провалювались у прірву. Я просто брала себе за волосся і тягнула на гору, стопарила мислення, бо воно мене розчиняло...я бачила прірву (( і не хотіла туди...Але не знала, як і що мені робити...
І тоді мені приснився МІСТ. Наче я з розбігу забігла на міст десь на середину ріки і зупинилась... І виявилось, що той міст хитається так, що далі йти не можу, голова крутиться, внизу бурхлива вода...прірва... Назад повернути теж не можна, бо ширина в одну дощечку і все хитається... Берега протилежного не видно, але де він, навіть голову не можна підняти , як і скілько до нього йти. Погляд тільки під ноги, щоб не впасти вниз.. І ніби голос чи Думка : "Дивись не далі, ніж на метр поперду, не піднімаючи голови, йди ПО КРОКУ".
І я так стала ЙТИ... І через пару кроків я побачила Землю і змогла зіскочити на Берег!
Я прокинулась і Зрозуміла Послання і так стала Жити : по шажочку і під ноги, не піднімаючи голови, тобто не хвилюючись про майбутнє. Є картоплина - посмажила, треба голову помити - помила, а потім раз - і щось хороше - живемо!..і так ішла по життю.........ну, а потім настала черга Сатурна, і це вже була жостка посадка, але ЗЄМЛЯ!!! )) У 30 я так не раділа Сатурну, як у 46 ))
Це най-най Знаковіші, ті , що завжди пам"ятаю. Ну,я вже писала, що типу видінь пару раз було.
Але взагалі сон особливо не відрізняється нічим таким, і Слава Богу )) |
|
AstroMarie |
Galaxyalex
Весьма печальненько.
Но так считают только отсталые индусы..те что исключительно религиозно-традиционных взглядов.
Вообще же в Индии я не заметила сильной кастовой дискриминации. Вполне демократичная страна, тем более что у них в конституции кастовая дискриминация под запретом.
Но кастовая система у них очень долго просуществовала, и весь период развития Индийской астрологии пришелся на это время, поэтому традиционная трактовка узлов весьма неплохо подходит сейчас "настоящим Украинцам".
Раньше так же по аналогии, себя били в грудь высшие касты...И астрологам, конечно, было проще делать прогнозы исходя из этой культурной особенности, делая ставку на необратимую фатальность судьбы, то есть
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 1
"It is not death that a man should fear, but he should fear never beginning to live" Marcus Aurelius
|
|
milk-n-honey |
Еще раз объясняю как это работает.
Тролль, в данном случае АстроМари, делает вброс. И если ему ответить, остальные, сидящие в засаде (Loveee, olga00, Galaxyalex и др), тут же вылезают. Поэтому, видите ник — пропускайте, т.е. не читайте.
inhobbock, создайте свою тему и заберите туда всех рашиков. Зачем засирать чужую тему?
Сказали спасибо: 3 Выразили несогласие: 1
|
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
Как клопы Слава Україні !
|
|
Крылатый Бык |
inhobbok Вам не страшно? ——- Им не страшно…кто в мороке находится потеряв ориентиры, кто талдычит “ихтамнет» и «вывсеврете «, а есть и такие кого полностью пожрало Зло , кто одобряет все что происходит и требует победы любой ценой . Любая цена это не взирая ни на какие жертвы и разрушения. Рашка катится в бездну…
Когда Господь хочет наказать, Он лишает разума…
Сказали спасибо: 4 Выразили несогласие: 1
|
|
Galaxyalex |
Вполне демократичная страна, тем более что у них в конституции кастовая дискриминация под запретом.
поэтому традиционная трактовка узлов весьма неплохо подходит сейчас "настоящим Украинцам".
Ты знаешь, в этом что-то есть, ибо то как сейчас реализовался текущий ( и мой натальный)
Сказали спасибо: 1
Европа будет Свободной!!!
|
|
AstroMarie |
Galaxyalex
Из чего вытекает, что любой отстаивающий какие-то нац. интересы, семейные интересы, родовые программы - является Нехристем и служит Сатане (ну это в христианской традиции).
На низком культурном уровне вообще не может быть блага, на то он и низкий... Кстати опять же, индуизм с кастовостью тоже об этом, то есть идея была хорошая, но уж слишком топорная. Сегрегировать людей на низком уровне развития не стоит, но и ожидать что они волшебным образом сами захотят прогрессировать тоже не стоит. "It is not death that a man should fear, but he should fear never beginning to live" Marcus Aurelius
|
|
Galaxyalex |
Еще раз объясняю как это работает.
Тролль, в данном случае АстроМари, делает вброс. И если ему ответить, остальные, сидящие в засаде (Loveee, olga00, Galaxyalex и др), тут же вылезают. Поэтому, видите ник — пропускайте, т.е. не читайте.
inhobbock, создайте свою тему и заберите туда всех рашиков. Зачем засирать чужую тему?
Ой, ладно спать пойду. А то сейчас опять до истерик доведу неосозанных теток
Европа будет Свободной!!!
|
|
AstroMarie |
Ты знаешь, в этом что-то есть, ибо то как сейчас реализовался текущий ( и мой натальный) [Уран] [Соединение] [ВЛУ] - у меня у самого глаза на лоб полезли [Удивление] Это же надо было очень постараться чтобы он так прошелся по индивидуальным судьбам [Удивление] [Надо подумать] А у тя вроде тоже он в натале , да?
да у меня в натале
"It is not death that a man should fear, but he should fear never beginning to live" Marcus Aurelius
|
|
Крылатый Бык |
inhobbok Вам не страшно? ———- Да ещё…забыл добавить… Им станет страшно, когда им на головы посыпятся бомбы, когда в их дома будут стрелять танки, когда оккупанты будут убивать их и пытать просто за то , что они патриоты своей страны . Тогда им станет очень страшно , вернётся разум и они познают, что познали граждане Украины…
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 2
|