Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8687

Автор Сообщение
A
     19 сентября 2022 (11:14)

(Автоматический перевод с транслита!)

кто судит о жизни в России по телепередачам и фильмам США, где показаны русские или Россия

У меня всречные вопросы. Если жизнь россиян не такая, зачем же по русским тв каналам они показывают это? (это риторический скорее всего)

А какие фильмы США про россию? Я че-то не помню - напомните, может я че-то не видела

Слава Україні !
vodoleyka
     19 сентября 2022 (11:17)

А вообще-то сильно не выделяемся из всеx скандинавов, как-то мы более сдержанные, как и все северные народы.

У Литвы самые стальные "яйца" из северных стран да и по сравнению с большими странами!

Еще с 14-го мы восхищались вашей Далей, и сейчас ваш Президент в числе главных наших Союзников.

Аш

Моя дочка там, у вас, сейчас )) Уже полгода. По программе беженцев попала.

Их район в Киеве сильно обстреливали в марте. Разрушения в соседних домах. Они просидели 3 недели в подвале, потом уехали.

Пока там...не прогоняют ))

vodoleyka
     19 сентября 2022 (11:20)

Ой, забыла про зека прикрепить

https://censor.net/ua/resonance/3367961/rossyyi...yne_yntervyu

Как все-таки ПЕРЕМЕНЧИВА Судьба бывает!

Я под впечатлением...

vodoleyka
     19 сентября 2022 (11:25)

...и зек, и ЗАЭС = темы ПЛУТОНА

Pers13
     19 сентября 2022 (11:27)

A, спасибо за ответ!

А какие отрицательные качества видите в статистической ментальности народа?

К какому знаку Зодиака Вы бы отнесли литовцев?

Первую тысячу лет будет тяжело, потом привыкнешь. (Р.Шекли, «Кое-что задаром»)
le-s
     19 сентября 2022 (11:35)

inhobbock

"буде тобі, враже", це дійсно щось, в мене перший раз мурахи пробігли.

Цей вірш - замовляння намолене тисячами, як не мільйонами, жінок України. Багато хто знає напам"ять.

Намагалася порадувати фото з саду, та щось не пройшло. Теж хочу в свій дім. Ми завжди приїжджали до батьків мінімум на три місяці літом та допомогали у саду та на городі. Зараз це задоволення, особливо бачити результат, порівнювати До та Після, а в дитинстві каторга неймовірна). З кожним роком стає гарніше, виростають дерева, хоча плодові вже триччі змінилися, не довго вони родять, проте з"явилася ялинка, берези, навіть дуб посадили. Є ліщина, волоський горіх, акація (насолода наприкінці квітня), сосни. Плодові навіть не переліковую.

Волоський горіх! О, як я люблю його. Це один з пунктів мастхев по плодовому саду.

Це все пишу, щоб втримати себе і не відповідати на сліпоту та відсутність адекватності та послідовності у деяких, згадується віршик "по реке плывет кирпич деревянный как стекло, ну и пусть себе плывет, нам не нужен пенопласт".

Сказано в яблучко.

vodoleyka

..А я якось не можу сприйняти ту пісню ...все подобалося до слова "відьма" ...і все...от "Буде тобі, враже!" - з цим згодна.

Хоч і намагалася пояснити собі, що від слова "відати", але ніби загравання з чорною магією.

Я за Чари, але Фея, Знахарка...

Моя Прабабуся була Знахаркою

Розумію, що це просто суб"єктивне сприйняття терміну.

І Ви знаєте, що "колір" визначається причиною застосування і притягнутим егрегором. Наші егрегори - захисники (родові захисниці) наших захисників. Матір, Дружина, Кохана, Донька, Сестра . Враховуючи Історію, вони замахалися скніти і чекати коли прийде час і їх покличуть. Зараз час.

Те, що у Вас прабабуся була знахаркою, пояснює Ваш гороскоп.

le-s
     19 сентября 2022 (11:46)

А,

Дякую за статтю.

Як сказала Водолійка - у вас, литовців, дійсно "найстальніші яйця". Іншого такого же гідного народу як ви ще пошукати. Я захоплююсь вами. А ваша північна риса стриманості - просто захват для мене.

Ми хочемо йти вперед. Як ви. Як поляки. Як наші ж киримли!

Стільки спільної болісної історії, де ми були по різні боки. Але ВСІ ви і вони виявляєте власний розвиток і еволюцію.

Якби не кацапня, то ми теж були би в складі команди світового розвитку давно.

Однак вони тримаються за нас своїми вонючими цурупалками зі своєї безодні.

Що ж, самі в дечому винуваті.

Тепер виправляємо. З вашою допомогою. Чому безмежно вдячні.

Ви та інші - рука згори.

A
     19 сентября 2022 (12:20)

Моя дочка там, у вас, сейчас

Vodoleyka

Ну вот, вы можете судить о литовцаx, как с xорошей, так и с плоxой стороны - напишите Персу дочкины впечатления

Слава Україні !
A
     19 сентября 2022 (12:21)

У Литвы самые стальные эяйцаэ из северных стран да и по сравнению с большими странами!

да, кто же сомневался, даже самые русские наверняка это знают

Слава Україні !
A
     19 сентября 2022 (12:24)

отрицательные качества видите в статистической ментальности народа?

Слишком много ноют, это самая плоxая черта. И какбы xорошо мы не жили (а с совестского времени мы еще ТАК xорошо не жили никогда, как сейчас), все равно ноют и ноют. Еще из плоxого: что не могут отпустить давние обиды, но может это у всеx так, не только литовцев

Однозначно

Слава Україні !

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере