Тема 40725, сообщений: 8687
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
кто судит о жизни в России по телепередачам и фильмам США, где показаны русские или Россия
У меня всречные вопросы. Если жизнь россиян не такая, зачем же по русским тв каналам они показывают это?
А какие фильмы США про россию? Я че-то не помню Слава Україні !
|
|
vodoleyka |
А вообще-то сильно не выделяемся из всеx скандинавов, как-то мы более сдержанные, как и все северные народы.
У Литвы самые стальные "яйца" из северных стран да и по сравнению с большими странами! Еще с 14-го мы восхищались вашей Далей, и сейчас ваш Президент в числе главных наших Союзников.
Аш Моя дочка там, у вас, сейчас )) Уже полгода. По программе беженцев попала. Их район в Киеве сильно обстреливали в марте. Разрушения в соседних домах. Они просидели 3 недели в подвале, потом уехали. Пока там...не прогоняют ))
Сказали спасибо: 1
|
|
vodoleyka |
Ой, забыла про зека прикрепить
Как все-таки ПЕРЕМЕНЧИВА Судьба бывает! Я под впечатлением...
|
|
vodoleyka |
...и зек, и ЗАЭС = темы ПЛУТОНА |
|
Pers13 |
A, спасибо за ответ! А какие отрицательные качества видите в статистической ментальности народа? К какому знаку Зодиака Вы бы отнесли литовцев? Первую тысячу лет будет тяжело, потом привыкнешь. (Р.Шекли, «Кое-что задаром»)
|
|
le-s |
inhobbock
"буде тобі, враже", це дійсно щось, в мене перший раз мурахи пробігли. Цей вірш - замовляння намолене тисячами, як не мільйонами, жінок України. Багато хто знає напам"ять.
Намагалася порадувати фото з саду, та щось не пройшло. Теж хочу в свій дім. Ми завжди приїжджали до батьків мінімум на три місяці літом та допомогали у саду та на городі. Зараз це задоволення, особливо бачити результат, порівнювати До та Після, а в дитинстві каторга неймовірна). З кожним роком стає гарніше, виростають дерева, хоча плодові вже триччі змінилися, не довго вони родять, проте з"явилася ялинка, берези, навіть дуб посадили. Є ліщина, волоський горіх, акація (насолода наприкінці квітня), сосни. Плодові навіть не переліковую. Волоський горіх! О, як я люблю його. Це один з пунктів мастхев по плодовому саду.
Це все пишу, щоб втримати себе і не відповідати на сліпоту та відсутність адекватності та послідовності у деяких, згадується віршик "по реке плывет кирпич деревянный как стекло, ну и пусть себе плывет, нам не нужен пенопласт". Сказано в яблучко.
vodoleyka
..А я якось не можу сприйняти ту пісню ...все подобалося до слова "відьма" ...і все...от "Буде тобі, враже!" - з цим згодна.
Хоч і намагалася пояснити собі, що від слова "відати", але ніби загравання з чорною магією.
Я за Чари, але Фея, Знахарка...
Моя Прабабуся була Знахаркою Розумію, що це просто суб"єктивне сприйняття терміну. І Ви знаєте, що "колір" визначається причиною застосування і притягнутим егрегором. Наші егрегори - захисники (родові захисниці) наших захисників. Матір, Дружина, Кохана, Донька, Сестра . Враховуючи Історію, вони замахалися скніти і чекати коли прийде час і їх покличуть. Зараз час. Те, що у Вас прабабуся була знахаркою, пояснює Ваш гороскоп.
|
|
le-s |
А, Дякую за статтю.
Як сказала Водолійка - у вас, литовців, дійсно "найстальніші яйця". Іншого такого же гідного народу як ви ще пошукати. Я захоплююсь вами. А ваша північна риса стриманості - просто захват для мене. Ми хочемо йти вперед. Як ви. Як поляки. Як наші ж киримли! Стільки спільної болісної історії, де ми були по різні боки. Але ВСІ ви і вони виявляєте власний розвиток і еволюцію. Якби не кацапня, то ми теж були би в складі команди світового розвитку давно. Однак вони тримаються за нас своїми вонючими цурупалками зі своєї безодні. Що ж, самі в дечому винуваті. Тепер виправляємо. З вашою допомогою. Чому безмежно вдячні. Ви та інші - рука згори.
|
|
A |
Моя дочка там, у вас, сейчас
Vodoleyka
Ну вот, вы можете судить о литовцаx, как с xорошей, так и с плоxой стороны
Слава Україні !
|
|
A |
У Литвы самые стальные эяйцаэ из северных стран да и по сравнению с большими странами!
Слава Україні !
|
|
A |
отрицательные качества видите в статистической ментальности народа?
Слишком много ноют, это самая плоxая черта. И какбы xорошо мы не жили (а с совестского времени мы еще ТАК xорошо не жили никогда, как сейчас), все равно ноют и ноют. Еще из плоxого: что не могут отпустить давние обиды, но может это у всеx так, не только литовцев
Однозначно Слава Україні !
|