Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
le-s
     18 сентября 2022 (21:15)

Скоморох

Якщо Вам пощастить втілити мрію про сад, повірте - Ви станете найщасливішою людиною. Особливо у липні, під липою...

Дякую!

А от липи у нас у місті, наприклад, починають квітнути на початку червня, і до липня фактично відцвітають.

Щодо дачі і городів як явища.

Теж пережила діаметрально протилежне ставлення.

В дитинстві ненавиділа це. Хотілось гуляти з друзями.

Тепер, коли немає дачі, це - мрія. Сподіваюсь-таки втілю. Окрім липи хочу пару сосен чи ялинок.

Водолійка

ЗдОрово!

Це і у мене така "мулька", причому, не так давно.

Ось і роблю у цьому напрямку біля будинку ))

"Заземлюйтесь" - так радять там, коли важко...

Енергія Землі - це я теж знаю і відчула.

У мене так і є - виходжу до квіточок і заземлююсь.

Цікаво, що мрії схожі ))

Навколо багатоквартирного будинку обсаджуєте .

Ви незалежна і смілива.

Пам"ятаю, що ви писали про конфлікт з наркошами.

У Вас яскравий тригон Сонця і Марса.

Який сполучає всі кардинальні.

Ви - командир, лідерка.

У мене теж немає відчуття, що війна буде "роками". Здається, ось-ось...все може душе швидко помінятись

Нас таких немало. Значить, правда.

"бесогон" - это же подходит под трин Плутон - Солнце",

Згодна.

Крилатий Бик

Алла Пугачева в нашей команде, за Добро и против войны

Мощное пополнение…

Це справжня зрада "полка" радянських рашистів

Під дих такий хук від кумира і зірки.

vodoleyka
     18 сентября 2022 (21:54)

Бесогон” маразматика михалкова это днище днищенское по содержанию, я бы не стал придавать этому особое значение. Михалков уже давно посмешищем стал даже в дремучей россии…

Так в том-то и дело!

Там смысл в том, что приближенные ***ла против него уже говорят!

Что не оппозиция рф мутит против царя, а самые-самые из "свиты"

...и далее предположение, что свергать, возможно, будут они же...

и далее я уже обратила внимание на каламбур:

не знаю, кого михалков изначально имел в виду "гон", но , если все пойдет по Этому сценарию, то он будет ***ло(бесо)- гон в натуре ...ну и что плутон= "бесо-" ....сейчас плутон активен

......

Пугачева, кстати, своим выступлением сейчас ТОЖЕ под этот Аспект попадает =

Солнце - Яркая Личность, "звезда"

Плутон - публичная личность, политическое заявление, опасное для нее заявление...

Крылатый Бык
     18 сентября 2022 (21:59)

vodoleyka

и далее я уже обратила внимание на каламбур:

не знаю, кого михалков изначально имел в виду "гон", но , если все пойдет по Этому сценарию, то он будет ***ло(бесо)- гон в натуре Большая ухмылка ...ну и что плутон= "бесо-" ....сейчас плутон активен

————————

Теперь понятно…интересная мысль У михалкова есть шанс стать настоящим бесогоном, вот уж неожиданный поворот

Loveee
     18 сентября 2022 (22:15)

07.12.54 Рерих Е.И. Письма. 1932-1955

Судьба Запада решена, там нет будущего. Не ищите его ни в одной Европейской стране, но наблюдайте идущий развал. Но Восток возрождается. Невозможно продвигаться и строить путем старой захватнической политики. Страх перед Новым навеян недругами, боящимися расцвета нашей мощной страны. Но ярая справится со всеми врагами, ибо стремится к общему благу. Ярые народы там растут в новом понимании и новых условиях, исправляют свои ошибки и строят Новую страну. Ярая страна является страною Братскою всем существам, стремящимся к Новому Строительству, и показала это на яром примере оказания помощи народам Востока. Яро нужно явить справедливость и прозреть, насколько народ униженный и бедный усвоил, где его спасение, и явил несломимое противодействие старому, отжившему сознанию уходящего поколения. Ярый сдвиг сознания в массах произошел – и это основа Нового Мира. Конечно, там, где этот сдвиг проник в толщу народную, там и переход от старого к Новому произойдет легче и скорее. Много еще тормозящих, но остановить «поток Кармы Мира» они не могут. Убеждение в правоте Строительства Нового и в эволюции мира страстно, сильно вошло в сознание молодых поколений. Ведь, в сущности говоря, происходит Битва Света с тьмою. Битва за Свет, за Общее Благо, за раскрытие Истинного знания и утверждение Красоты.

le-s
     18 сентября 2022 (22:26)

https://t.me/informnapalm/12456

Агент Гіркінс та агент Квач вже відкритим текстом каже про "дворцовий переворот" та майбутній розпад росії.

"Спєцоперація по захопленню України за 2-3 дні" йде за планом...😏

🔥 Підтримати IN | Сторінки | @informnapalm

Якщо гіркін таке заявляє.

Може і правда аґент??

Гарно сказав

le-s
     18 сентября 2022 (22:46)

Пишуть, що якути..64 окрема рфна мотострілкова бригада, яка вбивала нас в Бучі, втратила на сьогодні 90% особового складу.

le-s
     18 сентября 2022 (22:53)

Якщо українець - знаєш Юрія Гудименка 100%. Тобто чули про нього.

Померла королева, нехай живе король. Кардинал, посланець Папи Римського потрапив під обстріл у Запорізькій області. Німецька техніка з білими хрестами знищує російські «Тигри».

Загроза ядерного удару і абсолютне звикання до звуків сирен. Тіла зі з‘язаними руками у мішках. Тіла дорослих. Тіла дітей.

Дзвінки. Повідомлення. Новини в соцмережах. Відступили. Взяли. У полоні. Катували. Ампутували. Помер миттєво. Помер у шпиталі. Помер на руках. Помер, помер, помер. Сльози.

Полонені вороги. Мертві вороги. Частини тіл ворогів. Їхні палаючі танки. Їхні палаючі домівки. Їхні сльози. Наша радість.

Ми б давно мали з‘їхати з глузду на цій війні. Просто від новин, навіть ті, хто не ходив проміж розірванних на клапті тіл на згорілих вулицях.

Ми б давно мали з‘їхати з глузду на цій війні. Але нас тримає на самій межі одна-єдина думка. Одна-едина, як тоненька нитка над прірвою безумства.

І це дуже проста думка.

Помста.

Помста.

Помста.

І, звичайно, "Буде тобі, враже". Наповнений енергетикою всього народу шедевр. Принаймні всіх українських жінок.

vodoleyka
     18 сентября 2022 (23:06)

Під дих такий хук від кумира і зірки.

Ще одне Тлумачення до Плутона - Сонця

.........

Дякую Вам за Гарні слова

Надихають і підтримують.

Взагалі-то я - Парадокс ))

Я не є таким лідером явним, шумним....хм....хоча...дійсно, якщо подумати - лідер з дитсадка...школа...Але така-собі "нікого не трогаю", размишляю собі щось, читаю, витаю у звьоздах...)))....і тут бац-бац - щось або трапляється, або ще якось, але КРІМ МЕНЕ НІХТО - і почалося...

...Мій в якомусь сенсі кумир з юності - Ніро Вульф, детектив...Зараз, доречі, серіал про нього дивлюсь - ретро-Мерка справа, думаю )) Нагадав...

Це моя Мрія - заробляти Розумом, не виходячи з дому...Подобається виходити з дому за Бажанням - Тратити!

І ось поки що Іноді мені це вдається, і тоді я Щаслива і відчуваю свою Реалізацію справжню.

..Так ось...сміливість, лідерство...читаю, ніби не про себе ...а потім думаю, а й справді...так є...Але все то ЧЕРЕЗ щось таке, що прийшлось....Такі Періоди Різні, здається вже багато Життів пройшло ))

...і про Йолки все=таки мрієте! ))

...а у мене, я забула сказати, фрукти - ягоди Є, я вже щось і виростила, як мріяла. Я хотіла, щоб і сусіди могли вийти нарвати на кампот , так поїсти...ті ж наріки, якщо не нагліють, то теж пригощаються, я не проти ( хоча був і грабьож наглий)

У нас НЕ великий будинок.

Яблуневий сад тут навколо. Я і виросла у Яблуневому саду, хоча це було у Києві! А зараз - під...У рф мені яблуні у вікнах ввижалися, і ЗАРАЗ ВОНИ У МЕНЕ ДІЙСНО у вікнах! Це мій РАЙ- небо і сад, дерева, квіти.

Все кудись в Вишину, дійсно, прямує ПОМІТНО навкруги всі переміни на краще!

Loveee
     18 сентября 2022 (23:52)

52% сельскохозяйственных земель Украины проданы 3 американским компаниям: Cargill, Dupont и Monsanto. Акционерами этих компаний являются фонды Vanguard, Blackrock и Blackstone, которые контролируют крупнейшие мировые банковские и финансовые институты. Вопрос: за что воюют украинцы?

inhobbock
     19 сентября 2022 (00:22)

Le-s, "буде тобі, враже", це дійсно щось, в мене перший раз мурахи пробігли. Намагалася порадувати фото з саду, та щось не пройшло. Теж хочу в свій дім. Ми завжди приїжджали до батьків мінімум на три місяці літом та допомогали у саду та на городі. Зараз це задоволення, особливо бачити результат, порівнювати До та Після, а в дитинстві каторга неймовірна). З кожним роком стає гарніше, виростають дерева, хоча плодові вже триччі змінилися, не довго вони родять, проте з"явилася ялинка, берези, навіть дуб посадили. Є ліщина, волоський горіх, акація (насолода наприкінці квітня), сосни. Плодові навіть не переліковую.

Це все пишу, щоб втримати себе і не відповідати на сліпоту та відсутність адекватності та послідовності у деяких, згадується віршик "по реке плывет кирпич деревянный как стекло, ну и пусть себе плывет, нам не нужен пенопласт".

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере