Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Скоморох
Якщо Вам пощастить втілити мрію про сад, повірте - Ви станете найщасливішою людиною. Особливо у липні, під липою... Дякую! А от липи у нас у місті, наприклад, починають квітнути на початку червня, і до липня фактично відцвітають.
Щодо дачі і городів як явища. Теж пережила діаметрально протилежне ставлення. В дитинстві ненавиділа це. Хотілось гуляти з друзями.
Тепер, коли немає дачі, це - мрія. Сподіваюсь-таки втілю.
Водолійка ЗдОрово!
Це і у мене така "мулька", причому, не так давно.
Ось і роблю у цьому напрямку біля будинку ))
"Заземлюйтесь" - так радять там, коли важко...
Енергія Землі - це я теж знаю і відчула.
У мене так і є - виходжу до квіточок і заземлююсь.
Цікаво, що мрії схожі ))
Навколо багатоквартирного будинку обсаджуєте Ви незалежна і смілива. Пам"ятаю, що ви писали про конфлікт з наркошами. У Вас яскравий тригон Сонця і Марса. Який сполучає всі кардинальні. Ви - командир, лідерка.
У мене теж немає відчуття, що війна буде "роками". Здається, ось-ось...все може душе швидко помінятись
"бесогон" - это же подходит под трин Плутон - Солнце", Згодна.
Крилатий Бик
Алла Пугачева в нашей команде, за Добро и против войны
Мощное пополнение…
Це справжня зрада "полка" радянських рашистів Під дих такий хук від кумира і зірки.
Сказали спасибо: 1
|
|
vodoleyka |
Бесогон” маразматика михалкова это днище днищенское по содержанию, я бы не стал придавать этому особое значение. Михалков уже давно посмешищем стал даже в дремучей россии…
Так в том-то и дело! Там смысл в том, что приближенные ***ла против него уже говорят!
Что не оппозиция рф мутит против царя, а самые-самые из "свиты"
...и далее предположение, что свергать, возможно, будут они же...
и далее я уже обратила внимание на каламбур:
не знаю, кого михалков изначально имел в виду "гон", но , если все пойдет по Этому сценарию, то он будет ***ло(бесо)- гон в натуре ......
Пугачева, кстати, своим выступлением сейчас ТОЖЕ под этот Аспект попадает = Солнце - Яркая Личность, "звезда" Плутон - публичная личность, политическое заявление, опасное для нее заявление... |
|
Крылатый Бык |
vodoleyka и далее я уже обратила внимание на каламбур: не знаю, кого михалков изначально имел в виду "гон", но , если все пойдет по Этому сценарию, то он будет ***ло(бесо)- гон в натуре Большая ухмылка ...ну и что плутон= "бесо-" ....сейчас плутон активен ————————
Теперь понятно…интересная мысль
|
|
Loveee |
07.12.54 Рерих Е.И. Письма. 1932-1955
Судьба Запада решена, там нет будущего. Не ищите его ни в одной Европейской стране, но наблюдайте идущий развал. Но Восток возрождается. Невозможно продвигаться и строить путем старой захватнической политики. Страх перед Новым навеян недругами, боящимися расцвета нашей мощной страны. Но ярая справится со всеми врагами, ибо стремится к общему благу. Ярые народы там растут в новом понимании и новых условиях, исправляют свои ошибки и строят Новую страну. Ярая страна является страною Братскою всем существам, стремящимся к Новому Строительству, и показала это на яром примере оказания помощи народам Востока. Яро нужно явить справедливость и прозреть, насколько народ униженный и бедный усвоил, где его спасение, и явил несломимое противодействие старому, отжившему сознанию уходящего поколения. Ярый сдвиг сознания в массах произошел – и это основа Нового Мира. Конечно, там, где этот сдвиг проник в толщу народную, там и переход от старого к Новому произойдет легче и скорее. Много еще тормозящих, но остановить «поток Кармы Мира» они не могут. Убеждение в правоте Строительства Нового и в эволюции мира страстно, сильно вошло в сознание молодых поколений. Ведь, в сущности говоря, происходит Битва Света с тьмою. Битва за Свет, за Общее Благо, за раскрытие Истинного знания и утверждение Красоты.
Сказали спасибо: 4
|
|
le-s |
Агент Гіркінс та агент Квач вже відкритим текстом каже про "дворцовий переворот" та майбутній розпад росії.
"Спєцоперація по захопленню України за 2-3 дні" йде за планом...😏
🔥 Підтримати IN | Сторінки | @informnapalm
Якщо гіркін таке заявляє. Може і правда аґент??
Гарно сказав
|
|
le-s |
Пишуть, що якути..64 окрема рфна мотострілкова бригада, яка вбивала нас в Бучі, втратила на сьогодні 90% особового складу.
|
|
le-s |
Якщо українець - знаєш Юрія Гудименка 100%. Тобто чули про нього.
Померла королева, нехай живе король. Кардинал, посланець Папи Римського потрапив під обстріл у Запорізькій області. Німецька техніка з білими хрестами знищує російські «Тигри». Загроза ядерного удару і абсолютне звикання до звуків сирен. Тіла зі з‘язаними руками у мішках. Тіла дорослих. Тіла дітей. Дзвінки. Повідомлення. Новини в соцмережах. Відступили. Взяли. У полоні. Катували. Ампутували. Помер миттєво. Помер у шпиталі. Помер на руках. Помер, помер, помер. Сльози. Полонені вороги. Мертві вороги. Частини тіл ворогів. Їхні палаючі танки. Їхні палаючі домівки. Їхні сльози. Наша радість. Ми б давно мали з‘їхати з глузду на цій війні. Просто від новин, навіть ті, хто не ходив проміж розірванних на клапті тіл на згорілих вулицях. Ми б давно мали з‘їхати з глузду на цій війні. Але нас тримає на самій межі одна-єдина думка. Одна-едина, як тоненька нитка над прірвою безумства. І це дуже проста думка. Помста. Помста. Помста.
І, звичайно, "Буде тобі, враже". Наповнений енергетикою всього народу шедевр. Принаймні всіх українських жінок. |
|
vodoleyka |
Під дих такий хук від кумира і зірки.
Ще одне Тлумачення до Плутона - Сонця
.........
Дякую Вам за Гарні слова Надихають і підтримують.
Взагалі-то я - Парадокс ))
Я не є таким лідером явним, шумним....хм....хоча...дійсно, якщо подумати - лідер з дитсадка...школа...Але така-собі "нікого не трогаю", размишляю собі щось, читаю, витаю у звьоздах...)))....і тут бац-бац - щось або трапляється, або ще якось, але КРІМ МЕНЕ НІХТО - і почалося...
...Мій в якомусь сенсі кумир з юності - Ніро Вульф, детектив...Зараз, доречі, серіал про нього дивлюсь - ретро-Мерка справа, думаю )) Нагадав...
Це моя Мрія - заробляти Розумом, не виходячи з дому...Подобається виходити з дому за Бажанням - Тратити! І ось поки що Іноді мені це вдається, і тоді я Щаслива і відчуваю свою Реалізацію справжню.
..Так ось...сміливість, лідерство...читаю, ніби не про себе ...а потім думаю, а й справді...так є...Але все то ЧЕРЕЗ щось таке, що прийшлось....Такі Періоди Різні, здається вже багато Життів пройшло ))
...і про Йолки все=таки мрієте! ))
...а у мене, я забула сказати, фрукти - ягоди Є, я вже щось і виростила, як мріяла. Я хотіла, щоб і сусіди могли вийти нарвати на кампот , так поїсти...ті ж наріки, якщо не нагліють, то теж пригощаються, я не проти ( хоча був і грабьож наглий)
У нас НЕ великий будинок.
Яблуневий сад тут навколо. Я і виросла у Яблуневому саду, хоча це було у Києві! А зараз - під...У рф мені яблуні у вікнах ввижалися, і ЗАРАЗ ВОНИ У МЕНЕ ДІЙСНО у вікнах! Це мій РАЙ- небо і сад, дерева, квіти.
Все кудись в Вишину, дійсно, прямує |
|
Loveee |
52% сельскохозяйственных земель Украины проданы 3 американским компаниям: Cargill, Dupont и Monsanto. Акционерами этих компаний являются фонды Vanguard, Blackrock и Blackstone, которые контролируют крупнейшие мировые банковские и финансовые институты. Вопрос: за что воюют украинцы? |
|
inhobbock |
Le-s, "буде тобі, враже", це дійсно щось, в мене перший раз мурахи пробігли. Намагалася порадувати фото з саду, та щось не пройшло. Теж хочу в свій дім. Ми завжди приїжджали до батьків мінімум на три місяці літом та допомогали у саду та на городі. Зараз це задоволення, особливо бачити результат, порівнювати До та Після, а в дитинстві каторга неймовірна). З кожним роком стає гарніше, виростають дерева, хоча плодові вже триччі змінилися, не довго вони родять, проте з"явилася ялинка, берези, навіть дуб посадили. Є ліщина, волоський горіх, акація (насолода наприкінці квітня), сосни. Плодові навіть не переліковую. Це все пишу, щоб втримати себе і не відповідати на сліпоту та відсутність адекватності та послідовності у деяких, згадується віршик "по реке плывет кирпич деревянный как стекло, ну и пусть себе плывет, нам не нужен пенопласт". |