Тема 40725, сообщений: 8687
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Скомороше,
Я не так давно натрапила на статтю про те, що в ґрунті, можливо, саме в чорноземі, містяться бактерії корисні для людини. Тобто позитивний вплив роботи з землею доведено науково З вашою ерудицією, Ви, думаю, знаєте цей факт.
Моя мрія - мати власний фруктовий сад і міні-парк, обов"язково з липою. Тому 30-35 соток - це "йой" для мене. Мрія.
Водолійко Про Плутона.
Якраз дивилась, що до нового року - до другої половини грудня цього року, транзитний Плутон ще зберігатиме Однак з нового року ситуації з відчуттям впливу, контролю ситуації у них піде на спад. Тож, тримаємось до нового року. Потім піде легше. Не один раз вже казали про наступний рік як іншу історію.
Було і є головне - наші захисники.
Сказали спасибо: 1
|
|
скоморох математик сумного вигляду |
позитивний вплив роботи з землею доведено науково
le-s Тут, власне, ніякої ерудиції й не потрібно.
В нас, якщо чесно, навіть іншого виходу нема Ми до того звикли. Наша дача (власне, де сам собі й жию), вона у цигарці їзди машиною од краю міста. Тобто км ≈ 6-7. Достатньо далеко од дітей, щоб не заважать, але й досить близько, щоб допомогти, якщо щось... Передмістя. Так.
Ну... щодо 30-35, то це не наша ділянка, хоча майже в усіх сусідів саме так і є. А в нас 81м на десь 34м, тобто 24.4 сотих. Підозрюю, перед продажем колишня ґаздиня комусь пару сотих...той... Але ж, це дуже заохочує до певних дій! Тут тобі й земля, тут тобі й воля! ...Підросли онуки. Вже вони тут краще, ніж діти, керують. От і добре... Знаєте, це якось... не те, щоб незвично, але... Більшу частину життя ми провели у місті. У нас у кожного був такий фах, що - саме в місті. Про село навіть не мріяли, але коли підросли діти, ми зрозуміли, що наших заощаджень на три міські хати не вистачить. Отож, купили дві - у місті, а на залишок -у селі. Та й, власне, ні разу не пошкодували. Якщо Вам пощастить втілити мрію про сад, повірте - Ви станете найщасливішою людиною. Особливо у липні, під липою...
( Dedicated to my disciples, I never had... )
|
|
vodoleyka |
Моя мрія - мати власний фруктовий сад і міні-парк, обов"язково з липою.
По Ері Водолія наша Задача - створення Раю на Землі, тобто Райський Сад.
Це і у мене така "мулька", причому, не так давно. Ось і роблю у цьому напрямку біля будинку ))
"Заземлюйтесь" - так радять там, коли важко...
Енергія Землі - це я теж знаю і відчула.
У мене так і є - виходжу до квіточок і заземлююсь.
Цікаво, що мрії схожі )) ......
У мене теж немає відчуття, що війна буде "роками". Здається, ось-ось...все може душе швидко помінятись
|
|
Galaxyalex |
Ну и так вдогоночку - эксклюзив от меня
Скончалась королева Британского Содружества аккурат перед вхождением
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
Европа будет Свободной!!!
|
|
vodoleyka |
«"Путин нас сдал!" Михалков открыто наехал на Кремль из за провала под Харьковом» - Д Казанский
Следим за процессами в рф...
...хм..."бесогон" - это же подходит под трин Плутон - Солнце", хоть и в таком странном перевертыше |
|
Galaxyalex |
«"Путин нас сдал!" Михалков открыто наехал на Кремль из за провала под Харьковом» - Д Казанский
С русскими патриархальными дедами будет так же покончено, как символом Денацификация пойдет по всему миру. Мир будет свободный
от всяких нац.идентичностей А глупые вы тем, что не понимаете, что вас варят как лягушек на медленном огне, подсовывая иллюзию победы одного нанайского мальчика над другим и убаюкивая грядущий конец. Как говорил Троцкий: "Русский народ сгорит в топке Мировой Революции" Ну а уж украинский тем более.
Выразили несогласие: 1
|
|
Galaxyalex |
я вам даже покажу вчерашнюю истерику патриархального деда Кургиняна, у которого аж глаза из орбит вылетали от страха перед победоносным шествием Посмтмодерниским мира
Вам бы украинским нацикам пока не поздно с ними задружиться во спасение, ибо пойдете ко дну вместе Не знаю кажет у вас или нет
Массу впечатление получил от просмотра. Угорал от ржачки
Выразили несогласие: 1
|
|
Крылатый Бык |
Алла Пугачева в нашей команде, за Добро и против войны Мощное пополнение… |
|
Крылатый Бык |
Вам бы украинским нацикам пока не поздно с ними задружиться во спасение ———- А где вы здесь нациков увидели, тем более украинских? Кого именно имеете ввиду?Я пока нациков не заметил здесь, кроме некоторых рашистов, которые оправдывали войну и уничтожение Украины…
P.S.Кургиняна слушать, попусту время терять, старый выживший из ума шизик… Это все равно что путлера слушать , который один сплошной бред несёт последнее время.
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 2
|
|
Крылатый Бык |
хм..."бесогон" - это же подходит под трин Плутон - Солнце", хоть и в таком странном перевертыше ——— “Бесогон” маразматика михалкова это днище днищенское по содержанию, я бы не стал придавать этому особое значение. Михалков уже давно посмешищем стал даже в дремучей россии… |