Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8687

Автор Сообщение
vodoleyka
     14 сентября 2022 (00:42)

Ле-с

А що за відчуття на рахунок карт мунданних?

Я і до цього відчуття на них НЕ спеціалізувалась.

Але саме в цій війні так співпало, що всі мої відчуття підпали під ОДНУ фразу, може десь і на початку Вашої цієї Теми...

Фраза була про те, що Країна - це сплав того, що накопичується сторіччями.

І я подумала, ну, ось яку карту України розглядають? 91-го ?

А коли дивилась ТІ фільми, що писала, я НАСТІЛЬКИ відчувала Зв"язок ...там, розумієте, цінність не тільки в тому, що про голодомор і інше описано, там настільки все підібрано...я згадувала по ходу фільму всі розповіді бабусі і про вбрання Нареченої...і всі ті вишиті рушники, що у моєї тьоті на стінах висіли...і багато чого

І те, що ці нещастя від рашистів так повторюються і з нами - це теж зв"язок із минулим

Далі....ПРИРОДА!...Це теж такий Гравець у цій війні! Це і у своїх прикладах можу привести, і в розповідях і про шторм на морі, наприклад, коли треба...

У мене яскравий приклад:

Коли у нас тут підірвали нафтобазу , це була найстрашніша для мене ніч.

Я 4 години не знала, що то саме нафтобаза, бо вже була заборона викладати інфу, щоб не коригувати вогонь .

У мене у вікні палало все небо і все вибухало.

Я не знала, наскільки близько і що саме горить.

Всі порозбігались з будинку...я не могла...

Так і протистояла цим вибухам і ракетам своєю енергією і молилась.

Коли в мене вже майже скінчились сили і нерви, ПІШОВ ДОЩ, і мені стало спокійніше...а потім почитала, що то горить нафтобаза, прикинула відстань і вже затихаючі вибухи, і змогла заснути.

Подібних історій читала багато про те, як земля, природа допомогали, рятували нашим життя.

Також Незабутній спогад...Весною 13-го я була на Володимирській гірці у Києві ( від неї спуск до Майдану), і у мене сталося, як буває показують у фільмах - такі ніби "провали" у минуле...я дивилася вниз на Дніпро і зарості, стежку...і "чула" ПОДИХ ІСТОРІІ...ніби йшли люди, вози по цій дорозі...якесь ніби марення...

Потім спустилась вниз на Хрещатик і подивувалась цьому поєднанню минулого і сучасного.

На той момент я і гадки не мала, що буде Майдан восени!

І коли стежила за Майданом онлайн тієї кривавої ночі з 18=го на 19 лютого....це був мій ДР 18-го...Мені не вірилось, що Наш Народ на таке здатен! Це було щось нереальне......у вогні метались Священники між Повстанцями...я думала про те, що неможливо там навіть знаходитись у тому диму, не те, що воювати...

Щось НАДЗВИЧАЙНЕ було у всьому тому.....

Я згадала той випадок ІСТОРІІ...ТЕ МІСЦЕ таке Історичне, наче ПУП України...якась СИЛА допомогла Нашим!

І всі ці Століття Історіі - всі події та долі, мабуть і ДУШІ "Там" теж нам допомагають ( я вже не кажу про інопланетян))

Розумієте, ну ніяк у мене не в"яжется все те з однією датою 91-го року, чи іншою...передбачення у цій війні я тим більше не можу з такими датами співвідносити. Для мене УКРАЇНА не вкладається в якусь одну дату.

Може для чогось вони і підходять...не знаю, це моє особисте відчуття ))

А ця війна - це таке собі грандіозне протистояння минулого і майбутнього, таке витягування на поверхню всього не висвітленого, непокараного...що почалося ой як задовго до дат тих карт, які зазвичай розглядають астрологи. Повторюю, це особисте.

Просто я в цих обговореннях участі не беру. Але якщо щось буде справджуватись, я ж не проти ))

le-s
     14 сентября 2022 (06:56)

За словами високопосадовця Білого Дому, Росія з 2014 року потай перерахувала понад $300 млн іноземним політичним партіям у всьому світу. Ці дані містяться в доповіді розвідувальної спільноти США, — стверджує анонімне джерело CNN.

Крім таємних переказів на $300 млн, Росія також планувала заплатити в цей період ще не менше сотні мільйонів доларів іноземним політичним партіям, посадовим особам і політикам у понад двох десятках країн і чотирьох континентах. Крім того, додав чиновник, "Росія, ймовірно, таємно переказувала додаткові кошти у деяких випадках, які не вдалося відстежити".

Завданням цього фінансування, вважає джерело CNN, було "отримати підтримку конкретних політичних партій для підриву демократій у всіх цих країнах".

За словами джерела, доповідь була написана цього літа на замовлення офіційних осіб адміністрації Джо Байдена. Рівень її секретності навмисно знизили, з тим, щоб інформацію, яку вона містить можна було б донести до союзників та оприлюднити.

Адміністрація Байдена сподівається, що оприлюднення такої інформації підвищить обізнаність усього світу про тіньове фінансування Росією політиків і спонукає інші країни передавати США власну інформацію про операції Росії.

Крім того, аналітики отримали завдання розкрити механізми таємного політичного впливу Росії, яке є "глобальним явищем" та "вимагає скоординованих дій".

На цьому етапі ухвалено рішення також "повідомити" про це саму Росію та партії, які вона фінансує.

Це, окрім іншого, означає, що США більше не бачать необхідності приховувати, що мають намір притягати до відповідальності фігурантів цих операцій, сказав урядовець.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

А це вже цікаво, правда?

Тут і цифри, які мене цікавили в темі давно, і обіцянка щодо фігурантів.

Мідний таз стає більшим і поволі опускається на рф.

le-s
     14 сентября 2022 (07:02)

vodoleyka,

Ви дуже цікаво написали.

Задоволення - читати.

У вас і раніше такі відчуття, провали, бачення були?

Я з усім згодна. За нами занадто багато стоїть незакритих питань. Які історично тягнуться і не дають нашому державному утворенню бути автономним в історії на рівні з іншими.

Я сама вважаю незадовільною карту України - не лише як потенціал, а спершу як астропортрет. Хоча на момент ухвалення Незалежності карта зрозуміла.

Про інопланетян розвеселили.

Вважаєте, і вони десь відмітились?

скоморох
математик сумного вигляду
     14 сентября 2022 (07:24)

не до кінця розумію що під "протистоянням" Ви маєте на увазі.

Протистояння Марса, тобто опозиція до Сонця. Відбудеться 8-го грудня о 5:42 ГМТ.

Зробіть карту на цей час на горизонт Києва. Це може бути цікаво.

Власне, у математиці фігури констеляцій дуже поширені, але, якщо чесно, відірвані від первинних карт, чи то натальних, чи то хорарних, читаються непевно .

( Dedicated to my disciples, I never had... )
vodoleyka
     14 сентября 2022 (11:46)

Ле-с

У вас і раніше такі відчуття, провали, бачення були?

Саме Історичні - НІ. То єдиний випадок.

Але все співпало як у фільмах: спека, повітря "дзвенить" і Дихання - коли у фільмі треба переключити сцену з сучасності на Минуле, такий звук дихання включають. Ось і я чула це дихання...

Я ніби чула скрип возів, людський гомін...

А ще тоді ж, тієї осені 13-го було кілька повідомлень про випадки Зсуву - Тектонічні! У різних районах "магнітних" Києва! Якісь провали асфальту були, машини провалювались...

Я звернула увагу і запам"ятала саме через той випадок у Центрі міста. Щось таке було планетарно- історичне...і МАЙДАН!

...

Але ж маю Сонце-квадрат-НЕПТУН, тому мене це все давно вже не дивує.

Хоча у дитинстві, як і положено було, була атеїсткою і опонентом Бабусі.

Саме її смерть привела мене до Бога.

Я жила тоді якраз у Росії, далеко від родичів, і мама мені нічого не написала, мовляв, все одно не приїдеш...

А у мене тоді цілий тиждень лились і душили сльози, які я не могла пояснити. Теж запам"яталось, бо саме була Пасха.

А потім СОН про Бабусю - ми , родина, стояли разом на землі, а бабуся - над землею, окремо від нас, з піднятою рукою, ніби прощалась...

Я прокинулась і подумала, мабуть бабуся..., мабуть тому я плакала...Але ж це все якась містика...

А коли приїхала у відпустку, мама мені розказала про похорон і Дату, яка СПІВПАЛА з моїми почуттями.

Так Бабуся через свій відхід у той світ привела мене до Бога.

Я зрозуміла, що Є ЩОСЬ НЕзрозуміле і ВИЩЕ...

І купила Хрестик, щоб носити...чим дуже здивувала рідних.

Мені тоді було 25.

А з 30 до 40 - це була моя епопея з дияволом, яку мені "довели" через чоловіка-Скорпіона.

Врешті я його ПЕРЕМОГЛА, теж як у фільмі з Вакулою.

Коли я вже перестала його боятись, він мені набрид, і був важкий період у житті, що вже було усе пофіг....я просто УВІ СНІ (!), тобто вже навіть ПІДСВІДОМО повернула ЗА ним бігти- доганяти з криками, А, це ТИ??? Ну, стривай!...І він ПОБІГ ВІД МЕНЕ!!! ...і з того часу мене НЕ безпокоїв ))

А десь у 50 - почалася епопея з Домовим ))

Ключики...і таке інше...Я цікавилася на цю тему...Познайомилася з ним...Дуже показово - його Ім"я означає "Воєначальник"! А у нас = Військове містечко!

І ось в ту страшну ніч, коли я залишилась одна із собакою і домовим протистояти рашистським ракетам тільки Енергетично.......я йому сказала, давай, очолюй Оборону!...і ми Встояли!

Зараз у нашому старому будинку 58-го року, який періодично жахали , що будуть зносити, Активно пішов процес РЕМОНТУ!

Після того, як ці Стіни встояли, я зрозуміла, що МИ НЕ відживше для Нової Ери, я гладила стіни, розмовляла з будинком, що ми його відремонтуємо....я і давно про це мріяла, але війна остаточно дала зрозуміти і зараз процеси відновлення це показують!

Про інопланетян розвеселили.

Вважаєте, і вони десь відмітились?

Особисто Я до них ще НЕ дійшла, мабуть це буде Наступним періодом )) вже Ери Водолія.

Я ж Водолій!

У дитинстві найулюбленіші книги і фільми - про Космічні подорожі ( і Машини Часу, звісно))

Книгу Владка "Аргонавти Всесвіту" читала разів 5 або й більше ))

І, до речі, вона мені дісталась випадково і через росіян (!)...Якісь знайомі знайомих чи то переїздили, а УКРАЇНСЬКУ вони НЕ розуміли! І позбулись тієї книги. А для мене то було Щастя!

Адже КНИГИ в ті часи - це ж дакий дефіцит був!

А я читала!...Була СВОЇМ читачем у Бібліотеках. Та навіть і там Щось Цікаве передавали з рук в руки та з-під столу!..До стелажів то не доходило!..Такі були часи.

Але я слухаю, читаю "Еру Водолія" ( ну, звісно)), і там розказують про цей ПЕРЕХІД, та про те, що КОСМІЧНА СІМ"Я Нас у цьому процесі ПІДТРИМУЄ!

У тому числі, і про те, що Земля БУДЕ ЖИТИ. ВИЩІ СИЛИ про це подбали.

Тому я про ядерку не переймаюсь.

А вже локально - ну, тут КОЖЕН САМ на САМ з Богом!

У кого яка місія і термін перебування на цій планеті - якось так...

vodoleyka
     14 сентября 2022 (11:48)

Це, окрім іншого, означає, що США більше не бачать необхідності приховувати, що мають намір притягати до відповідальності фігурантів цих операцій, сказав урядовець.

Ну, Сподіваємося.

inhobbock
     14 сентября 2022 (11:54)

Хоть бы открыли всему миру коррупционную цепочку...

И в дополнение ведь россияне и раньше знали о замках Путина, и живя в деревнях без асфальта, все равно были за спецоперацию, хотя эти деньги могли бы пойти на медицину, образование и так далее

le-s
     14 сентября 2022 (11:58)

Протистояння Марса, тобто опозиція до Сонця. Відбудеться 8-го грудня о 5:42 ГМТ.

Партиль на повні!? О 06:07 за Києвом.

Вісь повні з Марсом гармонійно аспектує прогресивний Марс, який в свою чергу квадратить вісь мунданних Асц/Дсц.

На мій погляд, це час для "двіжа".

vodoleyka
     14 сентября 2022 (12:09)

Ле-с !!!

Дуже дякую! Ви наче коуч своїми питаннями мене підводите до Мислєй!

Перечитую про книгу "Аргонавти Всесвіту" і вдруг ОСЄНІЛО!

Ну, Космос = УРАН...Зрозуміло...

АЛЕ ж там про політ до ВЕНЕРИ !!!

А у мене це НАЙТОЧНІША, до секунд, оппозиція ( аспект) карти - ВЕНЕРА-УРАН!!!

Ось ЯК вона у мене в ті часи проявлялась!

І потрапила так "странно" в нужний момент, у підлітковому віці і я ж КОЖНІ канікули ну, точно її перечитувала! Як настільна книга у мене була!

le-s
     14 сентября 2022 (12:09)

vodoleyka

Дуже цікаво! Вражає

з вираженим не може бути без трансцендентних досвідів.

Важко мати досвід недоведеного науково проте цілком відчутного, але для чогось дається. Або чомусь.

А можна Вашу карту?

Ви людей відчуваєте як барометр або інакше?

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере