Тема 40725, сообщений: 8686
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
А, Прочитала фб про Казахстан. Добре, що вони це розуміють.
Україна, як центр спрямованості агресії рф-ії, розворушила свідомість світу, коли стала здатною до активного опору. Коли завдяки своєму опору і ціною наших величезних жертв нагадала іншим, що Звір ще живий. До цього рф-на агресія виглядала локально і не вартою масштабної уваги. Чому Чечня і Грузія не змогли розплющити очі світу.
Чому ще у післявоєнний час, відразу як закінчилась Друга Світова війна і рф-ія окупувала 8 європейських країн, світ не зрозумів, що буде "друга серія"?
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Le-s, я видела видео, смех первой на самом деле всего лишь от интервью и неловкости,молодости, но тем не менее показывает насколько она далека от всего( Зараз на одній з Хмаринок зойкнула душа когось з вбитих ними наших дітей. Пояснюючи, ви виправдовуєте таку реакцію. Ах - молода і ніяковіє. Якщо у людини на слова про великі жертви спрацьовує така захисна реакція, людина вже є ні розумною, ні адекватною, ні сильною духом.
путлєра теж пиздили в дитинстві. А може він був і жертвою сексуальної агресії від підараса-вітчима. Що тепер?
Можливі причини їх неадеквату далеко поза межами наших інтересів.
Я не збираюсь нікого виправдовувати молодістю і страхом мікрофона.
Стосовно окупованих територій. Я писала багато сторінок раніше про це. Що дітей мало того що вже депортують, так ще грозяться відбирати при відмові батьків бути лояльними. |
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
смех первой на самом деле всего лишь от интервью и неловкости,молодости, но тем не менее показывает насколько она далека от
Она учится на ... дипломата
Слава Україні !
|
|
le-s |
Так, А
Тому неадекватність рашиська вже "налицо".
Цаплієнко виклав. З посиланням є відео.
Для того, щоб зрозуміти, що ми воюємо не з Путіним, а з ордою маніяків та садистів, які називають себе росіянами, варто подивитись це відео.
Бойовик та нацист Ігор Мангушев, який називає себе авантюристом та політтехнологом, зі сцени робить промову з людським черепом в руці, який, як він стверджує, належав захиснику «Азовсталі».
«Почему не может быть никакого примирения? Украина должна быть деукраинизирована. Русские земли новороссии должны быть возвращены назад. Мы воюем не с людьми, мы воюем с идеей», - заявив цей хворий покидьок.
Зал підтримує Мангушева. «Как думаешь, он понял, что такое русский мир?», - каже хтось з глядачів, маючи на увазі череп вбитої людини.
Вони хочуть вбити нас всіх, українців. Цього хочуть сотні тисяч росіян, а не тільки Путін.
Я б рекомендував, щоб це відео подивились наші європейські партнери, які виступають проти заборони на видачу віз росіянам. Мовляв, є «хорошиє русскіє».
Думаю, одного дня відбудеться персональна зустріч цього упиря з українськими Збройними Силами.
|
|
le-s |
І тут пригадується колись живший тут дехто з його ідеєю-фікс денаціоналізації, якому втім не заважало обурюватись забороною в"їзду в Європу росіянам. |
|
inhobbock |
Le-s, это лишь то, что увидела, девушка молода, неопытна, глупенькая, недалекая, она не осознает всех событий и даже не пытается, хоть и будущий дипломат, но видно же, что у человека в голове вовсе не мечты о карьере. И таких неинтересуюшихся очень много. И чья хата с краю после всего?
Выразили несогласие: 2
|
|
milk-n-honey |
смех на самом деле от неловкости, молодости
я охуеваю не от этой тупой девицы, а от того что вы умудрились придумать ей оправдания.
"люди умирают", — и ржёт. Если у человека отсутствует эмпатия, то она и в 50 лет останется такой же. Молодость здесь совершенно ни при чём.
Дима kamikadze как всегда прав
Сказали спасибо: 2
|
|
inhobbock |
milk-n-honey, это не оправдание. Я описала ее состояние, да, отсутствие эмпатии, но все это от отсутствия опыта, знаний, она не сталкивалась ни с чем подобным, не читала, не интересовалась, да, ей все равно, как и большинству молодежи. Ещё раз, я стараюсь быть объективной, смеялась она не от смертей! Ей стало бы не смешно, столкнись она лично. Смех именно от глупости, неопытности и так далее. И более близко le-s была: от слабохарактерности и бесхребетности, но справедливости ради, сильных людей не так уж и много. Сколько видео, когда наши из подвалов выходили, многие изнасилованные и они смеялись, смех не совсем нормальный и многие тогда тоже осуждали, как можно смеяться. Я тут показала, что нужно смотреть внутрь, а не на поверхностное проявление
Выразили несогласие: 3
|
|
milk-n-honey |
Я описала ее состояние
У нее прекрасное состояние. Она очень довольна собой.
все это от отсутствия опыта, знаний, она не сталкивалась ни с чем подобным
Т.е. чтобы сочувствовать жертве пыток, нужно самому иметь такой опыт?!
Если бы она толкала лозунги, типа "восемь лет донбили бамбас", её можно было бы оправдать воздействием пропаганды. Но в данном случае никаких оправданий нет, есть только диагноз — бесчувственная дура. И такой она останется, с возрастом ничего не прибавится. Не надо всех молодых под одну гребёнку.
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
inhobbock,
Це не об"єктивність, а ваше приписування їй ваших же пояснень. Можливо, проекція. Ви не можете знати, чому вона реагує так або інакше. Лише припускаєте.
Пояснюючи саме так, ви персоналізуєте її, даєте їй "право" бути молодєнькой і глупєнькой, яке цілком поважаєте, тому що "об"єктивною стараєтеся бути".
Це шкідливо і схоже на стокгольмський синдром, і не про об"єктивність.
|
Петля Меркурія. Обвал не там, де його чекають
Символический прогноз на соединение Сатурна с Нептуном (развитие на ближайшие 36 лет до следующего соединения) 2026 – 2062
МЕСЯЦ ТИГРА 2026
Прогноз на февраль 2026 года.
Музыкальный love-прогноз на 2026 год