Тема 40725, сообщений: 8685
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
АНАЛитика безмозглого зомбопипла🤣 Це як в музиці російська попса. Бєлиє рози.
Наступне за цим повідомленням цікаве.
Про те, в чому рф-ія перша
Сказали спасибо: 1
|
|
A |
Слава Україні !
|
|
le-s |
Справжні патріотки. Матрьошки ці. Засівають світ своїм матеріалом. Гидота. |
|
le-s |
Дякує матрьошка пригожину. Що її могилізованого сина витягли з поля і вона його похоронила. Бажає іншим здоров"я і дочекатись живими. Можливо, на неї натисли? Не може матір в жалОбі таке транслювати. |
|
le-s |
Як чужа - ворожа мова шкодить. У Польщі погіршується ставлення до українських біженців, - Rzeczpospolita з посиланням на дані опитування
Так, поляків дратує оточуюча російська мова , якою розмовляють переселенці, оскільки вони вважають її ворожою і втрачають уявлення про те, що перед ними українці.
Також, багатьом не подобаються пережитки "російського світу", який привезли деякі українці: пристрасть до снобізму, дорогих автомобілів, недотримання заборон на зразок обмеження швидкості, паркування у неналежних місцях. Цаплієнко. |
|
le-s |
Геноцид. Бездушні рашисти не знають ціни ні дітей, ні життя загалом. Їм похуй на все це, бо самим нема чого втрачати. Країна моральних мутантів. Кількість депортованих у Росію українських дітей може сягати десятків тисяч — Офіс генпрокурора
Як повідомив керівник одного з департаментів Офісу Генпрокурора Юрій Бєлоусов, окупанти примусово депортували до РФ понад 16 тисяч українських дітей.
Мова йде про офіційні дані, але реальні цифри можуть сягати десятків або сотні тисяч осіб.
Підпишіться на NV |
|
Крылатый Бык |
Дякує матрьошка пригожину. Що її могилізованого сина витягли з поля і вона його похоронила. Бажає іншим здоров"я і дочекатись живими. Можливо, на неї натисли? Не може матір в жалОбі таке транслювати. ————————————- Уже неудивительно… Зомбопипл продолжает пробивать очередные днища. Кто мог предположить, что настолько деградация и помутнение сознания захватит полроссии. Они продолжают жить в своем сказочном мире, где Запад ацкий сотона, желающий уничтожить расеюшку , напал на них на территории Украины. То что это отдельное независимое государство, не воспринимается никак слабыми умами. А путлер их спаситель и освободитель от западного ига. А пригожин и кадыров герои их времени. Вот челом бьют и благодарят совершенно искренне.
Невзоров абсолютно прав , когда правда доберется до их темных голов, многие из зомбопипла не выдержат этого и сойдут с ума. Психбольницы не осилят такой поток… |
|
le-s |
Они продолжают жить в своем сказочном мире, где Запад ацкий сотона, желающий уничтожить расеюшку Інколи дивлюсь ютуб Обманутий росіянін. Згадалось про задрипинськ, назви якого не пам"ятаю. У вас досі перуть в річках. Навіть організовано - встановлюють підмостки спеціальні. Як це жити в такій казці. Я, якщо намочу одяг в річці, після неї його перу. Пам"ятаю, що то була річка, по якій і катери ходять. Значить, люди і плавають там. Огида до чортиків. |
|
le-s |
І з цих єбєнєй якісь імбіцили, які не бачили в очі цивілізацію, Руйнують наше - чуже для них, сучасне, цивілізоване, Побудоване з повагою до себе. Крадуть все. Але похуй на матеріальне. Відбудуємо, заробимо. Що мразям зробили в їх дитинстві, що вони дітей крадуть. Вже несила читати подібне.
росія викрала з Маріуполя щонайменше 1300 дітей
При цьому, відшукати цих дітей вже майже неможливо, а долі викрадених дітей залишаються невідомими. Про це повідомив Андрющенко. |
|
Крылатый Бык |
Як це жити в такій казці. ——————————————-
Живя в прошлом
Я прибываю в город, где открыли бюст моего предшественника, о котором всё ещё много толков. Мы пытались забыть его, перечислили его преступления, но в новых обстоятельствах он снова бог.
Прошлое не ушло - вот сколько оно длится.
Я хочу, чтобы меня боялись, как все боялись его. Арестованы и расстреляны, но они почитали его. Как и он, я одержу победу, и меня не затмят. Я хочу, чтобы люди умирали с моим именем на устах.
Я живое воплощение каменного сердца, человеческий памятник тестостерону. Хоть внутри я мертв, уже поздно проигрывать. Я всё, о чём постоянно говорят в новостях о насилии.
Я там, на ваших границах, и не собираюсь уходить. Новым мировым порядкам я никогда не подчинюсь. Назовите меня разжигателем войны, и я дам вам войну. Скажите, что я мошенник, и я всё равно подделаю счет. Нет поражения, за которое я отвечу. Запад изнежен и просит большего. Я всё верну, верну старый статус-кво. Я помню, как было, и не позволю этому уйти.
Вот сколько оно длится.
Сказали спасибо: 1
|
Астро-рунопрогноз на декабрь 2025 для Весов, Скорпионов, Стрельцов, Козерогов, Водолеев, Рыб.
Символический прогноз на ноябрь 2025 года
Месяц Свиньи 2025
Война как результат экзистенционального кризиса Зеленского и Путина.
Гороскоп на ноябрь 2025