Тема 40725, сообщений: 8685
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
"Фєєрвєркі", "приятно". Це про Дніпро. Скільки на росії таких їбанутих як ці нелюди? Скільки вас, таких, ще на окулусі? Валіть підори на свої рашасайти. |
|
inhobbock |
Напишу. Проезжаю и часто вижу плакат "путин, останови войну". Они так далеки от действительности... надо было писать, как минимум "расияне, остановите войну", чтобы они хотя бы начали чувствовать, что это не какой-то сумасшедший виноват, а каждый, а после Днепра "расияне, вы страна убийц". И после этого еще о церкви и Боге язык поворачивается |
|
le-s |
❗️ Увага. Прошу максимального репосту. Це вкрай важливо, враховуючи ситуацію в Дніпрі.
Щойно по своїх каналах я отримав це фото. Воно зроблено сьогодні перед КПП біля окупованого Ізварине.
На фото трейлери-автовози, які заїжджають з Росії. На трейлерах білі позашляховики Toyota Land Cruiser з маркуванням ОБСЄ. Саме на таких автомобілях до 24.02.2022 пересувались по Донбасу спостерігачі СММ ОБСЄ. Машини ОБСЄ легально жодним чином не могли опинитися в розпорядженні росіян.
Моя версія. Автомобілі потрібні зараз росіянам для провокації. Наприклад, їх можуть підірвати, не виключено, що із жертвами, а потім звинуватити Україну в злочині проти ОБСЄ. Така провокація, з наступним тиражуванням в російських медіа, дозволила б відвести медійну увагу від реального військового злочину, скоєного росіянами в Дніпрі.
Насправді це лише один із варіантів, як російське командування може використати джипи ОБСЄ. Вчасний розголос унеможливлює ці варіанти. І я вдячний тим сміливцям на окупованій території, які зробили ці фото. Цаплієнко.
Про реальних агенток і агентів на форумі. Вважаю такою забанену вчора ураномату. |
|
laki вектор |
Они все агенты на крючке.И нолик.и Алекс. Та же алконата что продвигает?идите сносите власть.иначеибудем вас? биваиь и терроризировать.Конченные,после всех жертв они .реально .не понимают.что если народ поднимется.то власть снесет.Только не ту.что в раде.а в кремле. Насчет ракет.я видела эту дуру еще в совке.На производстве.Метров 12.диаметр больше метра.Корпуса выпускали под Киевом,начинку в Харькове закладывали.Хз,сколько их наштамповали и сколько таких заводов было пр совку. я-часть той силы,что вечно хочет зла и вечно совершает благо
|
|
le-s |
Лакі, Я згодна, що вони пропагандони, але щодо "на окладі". В принципі, це не так суттєво. А от уранамата занадто нав"язлива була. Це факт. Як на завданні. І результати були - окулусні рашисти збудились, активізувались.
На рахунок ракет, здається, десь читала вчора, що випустили 210 таких від лютого 2022.
Стаття літня. Їх дохуя. |
|
le-s |
башкортостан оборзів чи що? |
|
Крылатый Бык |
башкортостан оборзів чи що? ————————————————— В москве всю оппозицию разогнали, лидеров убили , посадили , кто не успел сбежать. Теперь следующая волна протеста пойдёт с регионов предполагаю , глубинный народ нищает и звереет… Недовольство накопится до критической массы как обычно , потом взрыв… Когда это случится трудно сказать, скорее всего после очевидного пиплу военного поражения .
Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
Недовольство накопится до критической массы как обычно , потом взрыв… Когда это случится трудно сказать, скорее всего после очевидного пиплу военного поражения . На "околицях" - в регіонах революція може і можлива. Але в центрі. В москві, ленінграді? Там же +/- краще живуть. Вони ще і шикати будуть на регіони. |
|
milk-n-honey |
le-s у них фейсбук и твитер ещё весной заблокировали. Не знаю щас работает или нет. |
|
milk-n-honey |
Ни совести. Ни стыда. Ни эмпатии. И сколько таких на росии? По всем опросам не менее 75%
с 02:55 минуты
|
Операція Мідас. Астрологічний коментар. Україна. Зеленський
Прогноз на колоде Ленорман с знака Весов- по Рыбы в 2026 года
Символический прогноз на ноябрь 2025 года
Месяц Свиньи 2025
Война как результат экзистенционального кризиса Зеленского и Путина.