Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8686

Автор Сообщение
le-s
     7 января 2023 (19:43)

у тимчасово окуповане Сватове приїхав інженерно-саперний підрозділ росіян. Мета цього візиту – дослідження можливості підриву дамби. Усе через успіхи українських сил на цій ділянці фронту.

"Зауважимо, що такі дії є навмисним руйнування української інфраструктури й не мають доцільності, адже не змінюють положення сил на фронті. Також звертаємо увагу, що росіяни можуть використати підрив дамби задля приводу для депортації місцевого населення", – йдеться у повідомленні.

https://www.5.ua/regiony/rosiiany-khochut-pidir...-296446.html

І як водиться у них, звинуватити ЗСУ.

Виблядки.

le-s
     8 января 2023 (13:37)

Унаслідок повномасштабного вторгнення Росії третина України залишається замінованою. Українське міністерство внутрішніх справ закликає міжнародних партнерів та донорів допомогти з технічним оснащенням піротехнічних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), насамперед, робототехнікою для очищення територій від вибухонебезпечних предметів.

https://www.dw.com/uk/tretina-ukraini-zaminovan...i/a-64019522

Це понад 250 тисяч квадратних кілометрів.

Загальна наша площа 600 тисяч.

"рашистка, сподіваюсь, ви в безпеці..." (с).

Майже цитата декого.

Тьху.

le-s
     8 января 2023 (13:52)

Що маємо за майже 11 місяців нападу росіян.

Розбита інфраструктура до невпізнання.

Як і не було колись міст, сел.

Тисячі квадратних кілометрів родючих століттями полів непридатні для посівів.

Чорнозем ви нам, уроди, споганили.

Тисячі вбитих тварин - свійських і диких, включно з занесеними до Червоної книги, з дельфінами тощо.

Мільйони людей, позбавлених житла, здоров"я, роботи, плодів власних досягнень.

Розлучені проти волі родини. Найгірше, коли це вилучені і депортовані діти. Депортовані на територію того, хто напав.

І найгірше.

Понад сотню вбитих українців. Мирних, військових.

Найжахливіше - загиблі діти.

А повертаючись до попереднього коментаря про замінування, яке потребує років розмінування, коли говоримо про поля, ліси, річки,

Можна говорити, що війна для нас триватиме ще десятиліття - після нашої над вами перемоги.

Як ваші діти і онуки розребуть скоєне вами, я не знаю.

le-s
     8 января 2023 (14:02)

Після Другої Світової на будинках робили таблички "Перевірено. Мін немає".

Після німецьких фашистів.

Тепер буде те саме після російських фашистів.

Galaxyalex
     8 января 2023 (14:07)

Мне сегодня очередной сон приснился про бомбежки... теперь уже Москвы. Нахожусь я в новой квартире - терретариально - я знаю это место в ра-не м.Тимерязевская не знаю почему там. Но место знакомое. Так вот выхожу из квартиры, сажусь в машину и вот вижу что: чего-то подлетает к Останкинской башне, зависает а потом опаньки и падает - думаю о чего то летальное прилетело Потом ещё и ещё....Ну типа дронов - но такие огромные размером с автобус Думаю:" а чегой то здесь?" а потом доходит:"Точно они же бомбят Останкинскую башню" - а её хорошо видно с того места, где я приобрел квартиру....Потом думаю: "угараздило же приобрести квартиру в таком неудачном месте"

Потом смотрю буквально метрах в 10 приземляется такая же хрень...

Ну думаю всё пора прощаться с жизнью

взорвалась - как миниграната какая-то - ну осколки машину чуть поцарапали. Потом какой то крендель в паники отъезжает от парковки, чуть мою машину не зацепил, сволочь ( почему то это было самым главным переживанием сна ). Я сижу смотрю: "куда чего бегут, панику наводят идиоты"... Ну а потом всё я проснулся.

Европа будет Свободной!!!
Galaxyalex
     8 января 2023 (14:57)

ле-с чего там, не знаешь... в ночь на воскресенье - вещие сны снятся?

le-s
     8 января 2023 (15:40)

Знаю, що підсвідомість і твоя і ваших матрьошек -

Всіх, хто тут вякав або схвально мовчав про "неоднлзначно", дітей з гаслами, переводив тему зв своїх злочинів на хуйню історичну,

Працює.

І піджилки ваші вже починають труситись.

Про що сни і кажуть.

Galaxyalex
     8 января 2023 (16:30)

І піджилки ваші вже починають труситись.

ты плохо знаешь, что нужно чтобы мои поджилки тряслись

Не ну какая же ты всё таки недалекая - ну почти как вот натлия

Ты ж пойми, матрешки на то и матрешки, что им такие сны не снятся Если бы снились, они бы уже не были матрешками У матрешек всё случается - ВДРУГ

Ну вот как и у ваших укроматрешек ( так назовем их) - до 80%? не верили, что начнут бомбить украинские города Ну по принципу: " а нас то за шо? " Поэтому ле-с не будь такой же наивной дурочкой как вот натлия - матрешки везде одинаковые матрешки

Крылатый Бык
     8 января 2023 (16:31)

в ночь на воскресенье - вещие сны снятся?

—————

Сдаётся мне твой сон похож на вещий… Думаю в этом году по Останкинской башне что-нибудь да прилетит. Впереди жесткая война . рашка допросилась жести своими военными мерзостями, она получит сполна… если вовремя не капитулирует конечно. А это может случиться только когда невменяемое .уйло низложат…

le-s
     8 января 2023 (17:48)

до 80%? не верили, что начнут бомбить украинские города

Ти стверджуєш, що це нормально -

Хоч і після анексії Крима і заморожених дій на Донбасі

Очікувати розв"язання повномасштабної війни

Таким зухвалим абсурдним жорстоким чином

І вважати вас країною психопатів.

В принципі, тут ти правий.

Це наш великий бок.

Що вважали вас все-таки більш-менш людьми, а не тварями останніми.

Але епітет "матрьошки" - для ісконно російських племен і підвидів.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере