Тема 40725, сообщений: 8686
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
у тимчасово окуповане Сватове приїхав інженерно-саперний підрозділ росіян. Мета цього візиту – дослідження можливості підриву дамби. Усе через успіхи українських сил на цій ділянці фронту.
"Зауважимо, що такі дії є навмисним руйнування української інфраструктури й не мають доцільності, адже не змінюють положення сил на фронті. Також звертаємо увагу, що росіяни можуть використати підрив дамби задля приводу для депортації місцевого населення", – йдеться у повідомленні.
І як водиться у них, звинуватити ЗСУ. Виблядки.
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Унаслідок повномасштабного вторгнення Росії третина України залишається замінованою. Українське міністерство внутрішніх справ закликає міжнародних партнерів та донорів допомогти з технічним оснащенням піротехнічних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), насамперед, робототехнікою для очищення територій від вибухонебезпечних предметів.
Це понад 250 тисяч квадратних кілометрів. Загальна наша площа 600 тисяч.
"рашистка, сподіваюсь, ви в безпеці..." (с). Майже цитата декого. Тьху. |
|
le-s |
Що маємо за майже 11 місяців нападу росіян.
Розбита інфраструктура до невпізнання. Як і не було колись міст, сел.
Тисячі квадратних кілометрів родючих століттями полів непридатні для посівів. Чорнозем ви нам, уроди, споганили.
Тисячі вбитих тварин - свійських і диких, включно з занесеними до Червоної книги, з дельфінами тощо.
Мільйони людей, позбавлених житла, здоров"я, роботи, плодів власних досягнень.
Розлучені проти волі родини. Найгірше, коли це вилучені і депортовані діти. Депортовані на територію того, хто напав.
І найгірше. Понад сотню вбитих українців. Мирних, військових.
Найжахливіше - загиблі діти.
А повертаючись до попереднього коментаря про замінування, яке потребує років розмінування, коли говоримо про поля, ліси, річки, Можна говорити, що війна для нас триватиме ще десятиліття - після нашої над вами перемоги.
Як ваші діти і онуки розребуть скоєне вами, я не знаю.
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Після Другої Світової на будинках робили таблички "Перевірено. Мін немає". Після німецьких фашистів.
Тепер буде те саме після російських фашистів. |
|
Galaxyalex |
Мне сегодня очередной сон приснился про бомбежки... теперь уже Москвы.
Потом смотрю буквально метрах в 10
Ну думаю всё пора прощаться с жизнью
взорвалась - как миниграната какая-то - ну осколки машину чуть поцарапали. Потом какой то крендель в паники отъезжает от парковки, чуть мою машину не зацепил, сволочь ( почему то это было самым главным переживанием сна
Выразили несогласие: 1
Европа будет Свободной!!!
|
|
Galaxyalex |
Европа будет Свободной!!!
|
|
le-s |
Знаю, що підсвідомість і твоя і ваших матрьошек - Всіх, хто тут вякав або схвально мовчав про "неоднлзначно", дітей з гаслами, переводив тему зв своїх злочинів на хуйню історичну, Працює. І піджилки ваші вже починають труситись.
Про що сни і кажуть. |
|
Galaxyalex |
І піджилки ваші вже починають труситись.
Ты ж пойми, матрешки на то и матрешки, что им такие сны не снятся
Ну вот как и у ваших укроматрешек ( так назовем их) - до 80%? не верили, что начнут бомбить украинские города Европа будет Свободной!!!
|
|
Крылатый Бык |
в ночь на воскресенье - вещие сны снятся? ————— Сдаётся мне твой сон похож на вещий… Думаю в этом году по Останкинской башне что-нибудь да прилетит. Впереди жесткая война . рашка допросилась жести своими военными мерзостями, она получит сполна… если вовремя не капитулирует конечно. А это может случиться только когда невменяемое .уйло низложат…
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
до 80%? не верили, что начнут бомбить украинские города Ти стверджуєш, що це нормально - Хоч і після анексії Крима і заморожених дій на Донбасі Очікувати розв"язання повномасштабної війни Таким зухвалим абсурдним жорстоким чином І вважати вас країною психопатів.
В принципі, тут ти правий. Це наш великий бок. Що вважали вас все-таки більш-менш людьми, а не тварями останніми.
Але епітет "матрьошки" - для ісконно російських племен і підвидів. |
Петля Меркурія. Обвал не там, де його чекають
Символический прогноз на соединение Сатурна с Нептуном (развитие на ближайшие 36 лет до следующего соединения) 2026 – 2062
МЕСЯЦ ТИГРА 2026
Прогноз на февраль 2026 года.
Музыкальный love-прогноз на 2026 год