Тема 40725, сообщений: 8686
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
Galaxyalex |
ле-с тебе подарочек на Рождество: Очередной патриархальный дед пошел... Известный режиссер Никита Михалков госпитализирован с ГКБ № 67. Предварительный диагноз — грипп. Однако позднее деятелю стало хуже и решено было перевести его в другую больницу, используя реанимационную бригаду.
Новый предварительный диагноз — ковидная пневмония. Сейчас состояние Никиты Сергеевича оценивается, как тяжелое.
В след за Жириком, один из идеологов-пропагандонов Рашизма
Европа будет Свободной!!!
|
|
Крылатый Бык |
Очередной патриархальный дед пошел... ——————- Да скорее бы все они пошли навсегда вслед за русским военным кораблем, начиная с кремлевского… Маразматичные деды устроили Афган на ровном месте и развалили совок… Эти же конченые деды из «кооператива озеро» полезли в Украину и походу не угомонятся, пока не прикончат рашку окончательно .
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
🤡Мнеться з ноги на ногу та кусає губи. російський електорат здивований появі путіна на різдвяний службі на самоті
В російських соцмережах дивуються, що бункерний диктатор традиційно не оточив себе дітьми і співробітниками ФСО.
Пропагандисти відзняли буквально кілька кадрів, як Путін ставить свічку і молиться всередині храму, але в цьому році главу кремля ніхто не супроводжував.
У мережі вже влаштували справжні дискусії з приводу того, чи справжній Путін, чи не хворіє на щось їхній президент і куди поділася масовка. |
|
Galaxyalex |
Я на заметочку возьму Европа будет Свободной!!!
|
|
Galaxyalex |
Как там во времена нашей молодости было, помнишь? -Пионер готов? -Всегда готов.
И да, Всех православных с Рождеством Европа будет Свободной!!!
|
|
le-s |
Ідея з СБУ в москві хороша. Щодо цього вусатого старого. Який казав, що навчати українською це жахливо. Мені байдуже. Ну здохне, то й здохне.
Єдине хочеться вірити, що його зустрінуть "там" гідно. |
|
le-s |
Сьогодні великий день втіхи. День повернення ПЦУ до Лаври. В Різдво. І проводить богослужіння Епіфаній. Чиє ім"я означає Явлений. Бо "Епіфені" - Богоявлення.
Тож Христос народився! Славімо його!
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
Петриківський розпис. Включено до ЮНЕСКО як культурну спадщину. |
|
le-s |
15 січня на росії можуть оголосити про додаткову мобілізацію, – ГУР
Буде мобілізовано до 500 тис. росіян. Цього разу вона проходитиме і у великих російських містах, таких як москва та санкт-петербург. Сама не вірю, що кажу це. Але. Рашисти. Бережіться і бережіть своїх потенційно могилізованих. Пам"ятайте, що навіть проф військовий отримав термін умовно. ВІД"ЇБІТЬСЯ. Коротше. |
|
le-s |
Ох, як цікаво. А хто це мінус поставив на коментар про Лавру?
Не бійся, скажи "я". Я же не вкушу. |
Петля Меркурія. Обвал не там, де його чекають
Символический прогноз на соединение Сатурна с Нептуном (развитие на ближайшие 36 лет до следующего соединения) 2026 – 2062
МЕСЯЦ ТИГРА 2026
Прогноз на февраль 2026 года.
Музыкальный love-прогноз на 2026 год