Тема 7491, сообщений: 7
Астрологам. Вот вам вся мунданка! |
| Автор | Сообщение |
|
Кілька місяців тому Юлія Тимошенко у цій самій залі, але з іншим соціалістом Олександром Морозом та нашоукраїнцем Романом Безсмерним парафувала угоду про створення помаранчевої коаліції. Очевидно, зірки розташувалися неправильно і тодішня коаліція не склалася. Тепер, у день сонячного затемнення, створили нову - опозиційну. Але лідери меншості незабобонні і небесні знаки тлумачать на свою користь. Юлія Тимошенко, лідер фракції БЮТ: - Що стосується сонячного затемнення, я скажу вам так, це є гарний сигнал того, що тіньова влада, яка сьогодні є і яка поки що закриває сонце, практично починає свій шлях на відхід від влади, тому що ми не дамо тіньовій команді Януковіча панувати. astrol.info |
|
|
Volya |
|
|
Еленa |
Grian. Доброго... Хотела понять, но... Не могли бы поспособствовать:
парафувала угоду – помаранчевої – зірки – незабобонні і небесні знаки тлумачать – шлях на відхід від влади – панувати -
Спасибо. |
|
veselka |
парафувати угоду--парафировать сограшение помаранчевої--оранжевой зірки--звезды незабобонні і небесні знаки тлумачать--несуеверные и небесные знаки толкуют (тракутют) шлях на відхід від влади--путь на отход от власти панувати--править |
|
alex lev gold |
Юлия ТимоШенко.можно и на эту тему поговорить. я думаю вам будет интересен взгляд нумеролога. но если это было на кануне затмения,то хотя бы астрологи должны понимать,что это не на долго.
ЗАТМЕНИЕ мешает. |
|
Так и я об этом. Просто диву даешся, смотря как ЮТ пиарится. А что, Алекс, Вы скажете о ТимоШенко? astrol.info |
|
|
cherkio ![]() Ом Намах Шивая ! Шивая Намах Ом ! |
...хоть убейте ,а она мне нравится |
Прогноз политической ситуации в Украине из-за коррупционного скандала в конце ноября 2025 года.
Психограмма недели с 17 по 23 ноября 2025 года: Состязание белых кроликов или что случится с морковкой?
Прогноз на колоде Ленорман с Овна по Деву на 2026 год
Операція Мідас. Астрологічний коментар. Україна. Зеленський
Месяц Свиньи 2025