Тема 40956, сообщений: 124
Северный узел на купсиде 4 |
| Автор | Сообщение |
|
Яга |
Уважаемая Яга, а можно пару слов о том что дает солнцу нахождение в его доме радости в моем случае. я когда то слышала об этой концепции но не изучала
Дом радости даёт планете силу, т.е. даже если планета перегрин(без эссенциальных достоинств), то попадая в свой дом радости у неё появляется СИЛА.
это я точно знаю - у меня самой Марс в Водолее в 6 доме = в доме радости Марса . Марс перегрин. Мною (АСЦ во Льве) он рулит лишь по фасу.
вот так проявляется дом радости планеты))) Марс у меня рулит4 в Скорпе. |
|
Miss Lorna |
ну шо у вас за замашки юридические, а?
Простите
Исключительно с почитанием и уважением к вам |
|
astrofox98 |
Яга я Вас тоже я просто хотела раздвинуть стены сознания, а они оказались несущими ! -:)
|
|
inhobbock |
Miss Lorna, есть ли у вас возможность и желание жить самостоятельно? |
|
Яга |
astrofox98, |
|
Miss Lorna |
Miss Lorna, есть ли у вас возможность и желание жить самостоятельно? Пфф, конечно. Я с 17 лет живу сама. Сейчас живём вместе вынуждено, из-за войны. Вместе удобно и ей и мне. По весне собираюсь домой на Украину |
|
le-s |
Співчуваю через такі перипетії. Та якщо тебе вдочерили, а потім "виключили" з заповіту, це як бути непотрібною вдруге. Вперше - біологічній, Вдруге - непотрібною, знеціненою нерідною. Звичайно, домисли.
На рахунок перемоги у травні - не одна ви така! |
|
Miss Lorna |
Її не виключали з заповіту. Бабушка ще за життя подарувала їй дім, а потім побудувала інший поряд, який також віддала мамі. Бабушкіна мета була як раз в тому щоб у всіх було порівну. На рахунок перемоги, наберуся сміливості висловити думку що це не буде перемогою (хоча допускаю що в в інфополі буде подано саме так) а буде щось на кшталт заморожування конфлікту. |
|
le-s |
По темі теми - тут буквально. Де родився, там і згодився. 4-й у Водолії хрестоматійно - розрив з кимось з батьків ще у дитинстві. Сирітство. Як бачимо не натива, а саме тих, про кого дім у Водолії. Раху на Надірі, на мій погляд, обов"язок копати вглиб. Ви, по суті, далі матері не знаєте свого коріння. Батькових батьків знаєте? Тоді це відірваність на половину. Якщо не копати буквально в сенсі родоводу, то створювати своє власне коріння. Бути своїм корінням. Започатковувати свій рід. |
|
le-s |
заморожування конфлікту. Ну-ну.. Оптимістичніше дивімося. Віримо в ЗСУ. |
Психограмма недели с 3 по 9 ноября 2025 года: Ценности - дети или смена поколений
Война как результат экзистенционального кризиса Зеленского и Путина.
Гороскоп на ноябрь 2025
Астро-руно-прогноз для Весов, Скорпионов, Стрельцов, Козерогов, Водолеев, Рыб на ноябрь 2025 года.
МЕСЯЦ ОБЕЗЬЯНЫ 2025