Тема 40912, сообщений: 14
З Новим роком, дорогі українці! |
| начало | | 1 . 2 | | конец |
| Автор | Сообщение |
|
A |
З Новим роком, дорогі українці. Бажаю, щоб війна закінчилася капітуляцією Росії, щоб ви повернулися до мирного життя і відбудували свою спустошену країну орків. Ми тобі допоможемо. За перемогу України!!!
Сказали спасибо: 7 Выразили несогласие: 1
Слава Україні !
|
|
le-s |
Aciu uz sveikinimus! Ačiū už jūsų pagalbą ir palaikymą! Visiems reikia mūsų pergalės!
Сподіваюсь, правильно переклало.
Сказали спасибо: 3
|
|
le-s |
Linkime lietuviams naujų galimybių ir gražių Jūsų veiksmų vaisių!
|
|
A |
AČIŪ
Сказали спасибо: 2
Слава Україні !
|
|
Galaxyalex |
Да тоже поздравлю украинцев с Новым Годом!!! Желать ничего не буду ибо обычно всё идет не так как ожидается и это есть правильно
А за стойкость и крепость Духа выпьем
Европа будет Свободной!!!
|
|
Дякую, А! Раз уж так склалося, що живемо в часи змін, то краще бути на стороні, яку підтримує світ. І астрологія) Будемо сподіватися, що добрі новини і зміни не забаряться, а з поганими справимося. Все буде Україна!
www.facebook.com/oculus.z |
|
|
le-s Стати проукраїнським - це залежить від позиції авторів. Вона і є проукраїнська. Інші технічні рішення - це важче. Сподіваюсь, що з часом зробимо і це. А поки головне - вижити, перемогти, витримати. І продовжувати свою справу. Дякую Вам за антивоєнні дописи на форумі. Мені б не вистачило сил вести ще й форум. Самий важкий рік в житті Окулусу. Але я рада, що ми його врятуали.
|
|
Galaxyalex да, у эволюции свои планы. Не все можно просчитать, но для души нужно определиться, какую сторону выбираешь. Или путь.
|
|
le-s |
Ірино, Якщо так, то по мірі наявного часу продовжуватиму. Я рада, що в темі зустрічаються близькі по духу люди. Щодо технічних змін - розумію, що не зараз.
Сил нашим захисникам. І нам.
|
|
A |
Ірино
Сказали спасибо: 1
Слава Україні !
|
| начало | | 1 . 2 | | конец |
Психограмма недели с 3 по 9 ноября 2025 года: Ценности - дети или смена поколений
Война как результат экзистенционального кризиса Зеленского и Путина.
Гороскоп на ноябрь 2025
Астро-руно-прогноз для Весов, Скорпионов, Стрельцов, Козерогов, Водолеев, Рыб на ноябрь 2025 года.
МЕСЯЦ ОБЕЗЬЯНЫ 2025