Тема 40824, сообщений: 15
                То чи бабах, чи не бабах, або Історія однієї квадратури. | 

| начало | | 1 . 2 | | конец | 
| Автор | Сообщение | 
| 
 скоморох математик сумного вигляду  | 
 Посмотрела, у меня получилось 26*36  
 натлия 

Возможно, у Вас более современные программы. А у меня все формулы и данные = геоцентрические. Отсюда и погрешность   
 Топоцентрика недоступна в простеньком Зэте, а математически = это ж такой гемор! Не, формулы, они есть, но мне, честно, лень упражняться   
 Хотя, конечно, понимаю, что надо бы...   
     ( Dedicated to my disciples, I never had... ) 
 | 
| 
 le-s  | 
 От бачите, про це й мова. Мені, наприклад, ніколи не спадало на думку будувать щось на місце питання. Власне, ніколи й не розпитую, де саме мешкає Кверент. Це якось вибудувалось саме по собі. Якби, наприклад, у Середньовіччі хтось засилав посильного до астролога, намагаючись лишитися інкогніто, не зазначував би місце, відкіля задано питання, бо таким чином одразу ж можна було б вирахувати особу Кверента, згодні? 
 Тому й мені завжди здавалося найкраще "ліпити" фігуру на моє небо. Яке мені знайоме та зрозуміле. 
 Аж ось і виринають якісь вади саме такого підходу... 
 Дякую. 
 Я вважаю, що правильно на місце кверента, тому що: пейзаж за вікном кверента - саме те, про що він запитує, саме він спонукає його запитати; раніше, у часи Ліллі, та що там - до винайдення телефону, як швидкого міжнародного зв"язку, всі кучненько тусили. І кверенти і астрологи. Навіть сусіднє інше місто, з якого примчав упрілий кверент, могло дати ту саму сітку домів і положення планет в ній. Гірше, на мою думку, з часом. Коли в ті часи потрібно було дочекатись доступу до астролога, час міг сплинути, зсунувши реальну мить виникнення питання на мить контакта з астрологом. Могли втрачатись радикальності. Бо всім відомо, що хорар має бути зарядженим актуальністю максимально. 
Сказали спасибо: 1      
 | 
| 
 Norka  | 
 26*36       
 натлия, а Сожжённый путь не даёт нерадикальность? 

скоморох   Чи Ви тут час не розглядаєте, а тільки питання бабах/не бабах?  | 
| 
 натлия ![]()  | 
 натлия, а Сожжённый путь не даёт нерадикальность? 
Не думаю, сожженный путь имеет влияние на     | 
| 
 скоморох математик сумного вигляду  | 
 Чи Ви тут час не розглядаєте, а тільки питання бабах/не бабах? 

А про час, власне, мене не питали. Отже важливий тілько факт, або його відсутність. Коротше, зробив-таки фігуру на моє небо... 
 Нерадикальності, які б не були - зникли. А от Т-квадрат Плутона до Світил, звісно, лишився   Ні, ну, звичайно, фактор часу - штука сурйозна, тіпа, опісля кількох місяців тре* буде перезапитать. 
 Але ж не буду знов тривожити онуку   Та й вона, ма-ть, вже й забула. 
 Тривога лишилася в мене. Непокоюсь, коли чогось не розумію   ( Dedicated to my disciples, I never had... ) 
 | 
| начало | | 1 . 2 | | конец | 
Психограмма недели с 3 по 9 ноября 2025 года: Ценности - дети или смена поколений
Война как результат экзистенционального кризиса Зеленского и Путина.
Гороскоп на ноябрь 2025
Астро-руно-прогноз для Весов, Скорпионов, Стрельцов, Козерогов, Водолеев, Рыб на ноябрь 2025 года.
МЕСЯЦ ОБЕЗЬЯНЫ 2025