Тема 40824, сообщений: 15
                То чи бабах, чи не бабах, або Історія однієї квадратури. | 

| начало | | 1 . 2 | | конец | 
| Автор | Сообщение | 
| 
 скоморох математик сумного вигляду  | 
 Телефонує мені якось онука з Данії: "Дьодьо, а ти дивився, чи будуть там ядерні вдари?" " - А що, манюня, є різниця, яка бонба попсує вам хату, ядрьона, чи звичайна?" " - Та ні, але ж ми зібралися повертатися додому..." О, це вже проблема. Треба придивитися. Чомусь вирішив трохи повидєлуватись - склав хорарій на місце питання. А це Віборг 56*30 ПнШ, 9*24 СхД. Карта виявилася нерадикальна за Асц... Можете перевірити: сб., 16 квітня 2022р. 20:25 (+2) Тому й одклав це питання. Онуці так і сказав, мовляв, на небі якраз був тайм-аут, перезапитаєш дещо пізніше. ...Ми дуже рідко звертаєм увагу на далекі планети, а тут чомусь мені закортіло. Ядерна енергія - чисто Плутон. І ось! Світила з Плутоном утворюють Т-квадрат... Якщо не видєлуватись, та й скласти хорарій на місце отримання питання, то й нерадикальність щезне. А от Т-квадрат залишиться. 
 Отже, гадаю собі, а чи не дурень я?   Може дарма знехтував проблемою, та й наразив тим самим родину на небезпеку? Місце моєї дислокації: 49*27 ПнШ, 31*56.5 СхД Кому це цікаво, гляньте, будь ласка... Та й взагалі, ця тема зараз активно обсмоктується, тож будь-яка думка, гадаю, буде слушною... 
   ( Dedicated to my disciples, I never had... ) 
 | 
| 
 le-s  | 
 Скомороше, Чому нерадикальний? Хорар онука задала навпаки радикально. Я 27-мі градуси беру. Тим паче Місяць на Асц кричить про те, що кверенет переймається собою. 
 Питання в тому, на чому був наголос в питанні: чи можна переформулювати питання як "Чи існує небезпека"? Тому що могло бути і "Чи безпечно". Тоді 8 і 4 доми розглядаються в різній черговості. 
 Раху на К8 - додатковий наголос на питанні небезпеки. Телець, Венера в Рибах. Туманне і оповите домислами. Нечітке. Про тривогу через матеріальну, фізичну надійність, добробут. Кверент - Місяць. Оскільки Венера пішла квезіту. Кінець справи - 4-й дім від дому питання. Це 11-й карти. Діва, Меркурій в Тельці в 7-му карти. Залежить від ворога. Звісна річ. 
Меркурій йде на    Проте Венера в опозиції до К11, останні аспекти Місяця - опозиція і квадрат. На мою думку, відповідь НІ. Прецедент за секстилем міг статися вже. Але вмішується Уран, негативні аспекти перешкоджають події. І на її Іс Селена.  | 
| 
 Чому нерадикальний? Хорар онука задала навпаки радикально. 

Ну, не знаю, асц мені вийшов = 28*18 Терезів...   А далі, = Господар години є Меркурій , а з Венерою, тобто Д.1, в них небагато спільного, а це, власне, й підтверджує чи є фігура радикальна, чи ні??? 
 То Ви вважаєте, що цю картинку можна розглядати попри нерадикальність???   
 Власне, інколи й мені самому спадало на думку , але ж... , але ж...   
 | 
| 
 Кверент - Місяць. Оскільки Венера пішла квезіту. 
 Кінець справи - 4-й дім від дому питання. Це 11-й карти. Діва, Меркурій в Тельці в 7-му карти. Залежить від ворога. Звісна річ. 

Вибачте. але не встигаю за ходом Ваших думок...   Ви рахуєте від означеного...Дому? А чому не від знаку? Ні, звичайно, але ж... але ж... 
 Рахунок може бути трохи й не такий, як зазвичай   
 | 
| 
 le-s  | 
 Ви рахуєте від означеного...Дому? А чому не від знаку? Ні, звичайно, але ж... але ж... 
Вочевидь, ми по різних книжках  вчились   Дім квезита визначає зміст запиту. Якщо мова про небезпеку для кверента, це 8-й. Кінець будь-якої справи визначається 4-м похідним домом. В даному випадку він припадає на 4 від 8. 11. 16.04.2022 на Віборг, Данія з ЖМТ +2 в Зеті має Асцендант в 27-му градусі Терезів.  | 
| 
 Вочевидь, ми по різних книжках вчились 
 Кінець будь-якої справи визначається 4-м похідним домом 

Дійсно, щодо книг, так і є!   
 Ми колись починали з Біруні, адже ніякої літератури зрозумілою мовою у середині 80-х, звісно, не було, а доміфікація була довільною   Отож, довелось перевчатися... ...А ті друкарські тексти латиною, які потрапили мені до перекладу, підозрюю, є фрагментами "Liber Astronomica" Бонатті... 
 ...А якщо глянути на той самий хорарій на місце отримання питання, то матимем асц 18   Чи може саме вона, тобто, цей Т-квадрат, бути вирішальним фактором, чи Ви вважаєте, що класична математика має уникати залучення далеких планет? Навіть у таких "сучасних" питаннях? 
 | 
| 
 le-s  | 
 Потім ми зрозуміли, що це система Кампано  

А ті друкарські тексти латиною, які потрапили мені до перекладу, підозрюю, є фрагментами "Liber Astronomica" Бонатті... Я відношусь до нижчого за ваш астрологічного рівня. 
 На ваше місце отримання питання картина гірша. У мене вийшло, що Асцендант в 16-му Скорпіона. Місяць на К12. Що каже про глибоку пригніченість. Сигніфікатор питання управитель 8-го дому Меркурій йде на поєднання з Ураном на Дсц. На Іс Марс. Який служить і управителем кверента і символічно несе загрозу. Загрозу вдома. Уран неконтрольований. Непередбачуваний. По ньому я би не давала прогнозів взагалі. 
 Як на мою думку, то сигніфікація об"єктивніша, якщо на Віборг будувати.  | 
| 
  сигніфікація об"єктивніша, якщо на Віборг будувати 
 От бачите, про це й мова. Мені, наприклад, ніколи не спадало на думку будувать щось на місце питання. Власне, ніколи й не розпитую, де саме мешкає Кверент. Це якось вибудувалось саме по собі. Якби, наприклад, у Середньовіччі хтось засилав посильного до астролога, намагаючись лишитися інкогніто, не зазначував би місце, відкіля задано питання, бо таким чином одразу ж можна було б вирахувати особу Кверента, згодні? Тому й мені завжди здавалося найкраще "ліпити" фігуру на моє небо. Яке мені знайоме та зрозуміле. Аж ось і виринають якісь вади саме такого підходу... 
   Дякую.   ( Dedicated to my disciples, I never had... ) 
 | 
| 
 натлия ![]()  | 
 Ну, не знаю, асц мне получился = 28*18 Весов Виборг Дания 
Посмотрела, у меня получилось 26*36   Тоже - радикально  | 
| 
 P.S. Не одразу сприйняв...   

Я відношусь до нижчого за ваш астрологічного рівня. 

Ви, звісно, помиляєтесь. Довгий шлях не завжди є кращий. Особливо, якщо непевними колами   Отож і "маємо, що маємо..." 
 | 
| начало | | 1 . 2 | | конец | 
Психограмма недели с 3 по 9 ноября 2025 года: Ценности - дети или смена поколений
Война как результат экзистенционального кризиса Зеленского и Путина.
Гороскоп на ноябрь 2025
Астро-руно-прогноз для Весов, Скорпионов, Стрельцов, Козерогов, Водолеев, Рыб на ноябрь 2025 года.
МЕСЯЦ ОБЕЗЬЯНЫ 2025