Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8685

Автор Сообщение
le-s
     20 февраля 2023 (21:50)

Цікаво, що спонукало навального перевзутися.

США на нього поставили?

Leosun
     20 февраля 2023 (22:38)

le-s

Цікаво, що спонукало навального перевзутися.

США на нього поставили?

Робота в нього така, писати з колонії пости на фб. Смішно до сліз, чувак з колонії строчить на забороненому фейсбуці.

Це сигнал від одного з кремлівських теремків, що вони готові висунути навального в наступники бункерного психопата.

Здорових демократичних виборів в найближчі років 20 на раші не буде.

le-s
     20 февраля 2023 (22:38)

Саме зараз і саме в Україні вирішується доля світового порядку, який заснований на правилах, на людяності, на передбачуваності. І сьогодні ми з Президентом Байденом говорили, зокрема, про те, як уже цього року зробити все для нашої спільної перемоги у війні, що була розпочата Росією.

Конкретні кроки для цього відомі. Наші оборонні потреби для цього відомі. Які активні дії для цього потрібні – дії передусім наших воїнів на фронті, – теж добре відомо нашим партнерам. Потрібна лише рішучість.

Сьогодні я побачив таку рішучість Президента Байдена та Сполучених Штатів Америки. І я хочу подякувати пану Президенту за цей його візит і за переговори – дійсно корисні.

Дякую також від імені всіх українців усім американцям – звичайним людям і лідерам громад і спільнот, членам Конгресу від обох партій і всім членам команди Президента Байдена – за те, що наші відносини, між Україною та Америкою, досягли історично найзмістовнішого рівня. Нас можна назвати справжніми союзниками, і наше союзництво з Америкою дійсно зміцнює світ.

Слава всім, хто воює за Україну! Дякую всім, хто допомагає! Світла памʼять кожному і кожній, хто віддав своє життя за волю для України!

Слава Україні!

Президент.

laki
вектор
     20 февраля 2023 (22:40)

США на нього поставили

Ну о вас не ожидала.Вы,вправду,верите в эти сказки и ставки?Он же не дурак,видит.к чему все идет для рашки.

Там и братушки-сербы переобуваются,уже рашенские МИги им нафиг не нужны.французские лучше.

Ждем переобувания венгров.

Пока китай только упирается,что-то замыслили.

ввх завтра очередную гадость выдаст.или могилизацию обьявит или еще какую хрень.Что-то падло мутит опять.

я-часть той силы,что вечно хочет зла и вечно совершает благо
le-s
     21 февраля 2023 (06:27)

Робота в нього така, писати з колонії пости на фб. Смішно до сліз, чувак з колонії строчить на забороненому фейсбуці.

Це сигнал від одного з кремлівських теремків, що вони готові висунути навального в наступники бункерного психопата.

Ну, так і я не про демократію.

А про те, що кулуарно США могло змогти домовитись чи погодитись з "гаманцями" путлєра на альтернативу йому.

Що взамін я не знаю. Повернення заморожених рахунків, наприклад.

le-s
     21 февраля 2023 (06:34)

Ну, так і я не про демократію.

А про те, що кулуарно США могло змогти домовитись чи погодитись з "гаманцями" путлєра на альтернативу йому.

Що взамін я не знаю. Повернення заморожених рахунків, наприклад.

Лакі,

Ну о вас не ожидала.Вы,вправду,верите в эти сказки и ставки?Он же не дурак,видит.к чему все идет для рашки.

От саме тому, що він суперник путлєра, який від нього зараз залежить цілковито, бо що заважає хуйлу цього навального в застінках доотруїти?

Саме тому такі перевзування.

З дозволу обставин.

Вчорашня подія з Байденом і слова когось з американської верхівки опісля про те, що хріна з два рф застосує ядерку навіть після нашої деокупації Криму,

Наштовхують на думки про певну остаточність.

Часткову або повну вирішеність в якомусь питанні.

le-s
     21 февраля 2023 (08:27)

🤬 На тимчасово окупованих територіях росіяни вилучають в українців паспорти. Вони використовують потім відібрані паспорти для своїх ДРГ.

le-s
     21 февраля 2023 (09:19)

‼️ В рф готуються до масової мобілізації студентів очної форми навчання

☝️ В росії проводяться заходи щодо забезпечення проведення чергової хвилі мобілізації. Наразі активно нарощуються можливості із забезпечення масової мобілізації студентів вищих навчальних закладів.

☑️ Для цього створюються так звані «дільниці оповіщення», які будуть надавати допомогу військкоматам щодо вручення повісток студентам очної форми навчання.

📌 Зокрема, керівництвом новосибірського державного педагогічного університету, томського політехнічного університету, томського державного педагогічного університету видано документи, які зобов’язують структурні підрозділи закладів виділити певну кількість студентів і співробітників для роботи на «дільницях оповіщення». До цієї роботи планується залучати громадян, які офіційно не підлягають мобілізації. При цьому, в томському політехнічному університеті включення до складу «дільниць» відбувається без згоди або навіть попереднього інформування визначених студентів та співробітників.

▪️ Керувати «дільницями» призначаються представники вищого керівництва учбових закладів.

❗️ Важливо, що для проведення чергової хвилі мобілізації в рф не потрібні додаткові правові підстави, оскільки оголошену у вересні 2022 року «часткову мобілізацію» офіційно так і не було завершено.

▪️ Імовірно мобілізацію буде проведено до 1 квітня – початку весняного призову на строкову службу. В разі необхідності початок призову може бути відстрочений.

ГУР в інших соціальних мережах:

🔹Facebook 🔹YouTube 🔹 Viber 🔹Instagram 🔹Twitter 🔹 TikTok

https://t.me/DIUkraine/2003?single

За посиланням фото наказу.

A
     21 февраля 2023 (09:20)

(Автоматический перевод с транслита!)

На тимчасово окупованих територіях росіяни вилучають в українців паспорти. Вони використовують потім відібрані паспорти для своїх ДРГ.

Боже, что они творят

Вчера в новостяx говорили, что ок.20000 детей вывезли в расию силком.

Слава Україні !
le-s
     21 февраля 2023 (09:21)

Але на росії матрьошки путлєра люблять безумовнішою любов"ю ніж "власноруч" виношених орченят.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере