Тема 40725, сообщений: 8685
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Цікаво, що спонукало навального перевзутися. США на нього поставили? |
|
Leosun |
le-s
Цікаво, що спонукало навального перевзутися.
США на нього поставили?
Робота в нього така, писати з колонії пости на фб.
Це сигнал від одного з кремлівських теремків, що вони готові висунути навального в наступники бункерного психопата.
Здорових демократичних виборів в найближчі років 20 на раші не буде. |
|
le-s |
Саме зараз і саме в Україні вирішується доля світового порядку, який заснований на правилах, на людяності, на передбачуваності. І сьогодні ми з Президентом Байденом говорили, зокрема, про те, як уже цього року зробити все для нашої спільної перемоги у війні, що була розпочата Росією.
Конкретні кроки для цього відомі. Наші оборонні потреби для цього відомі. Які активні дії для цього потрібні – дії передусім наших воїнів на фронті, – теж добре відомо нашим партнерам. Потрібна лише рішучість.
Сьогодні я побачив таку рішучість Президента Байдена та Сполучених Штатів Америки. І я хочу подякувати пану Президенту за цей його візит і за переговори – дійсно корисні.
Дякую також від імені всіх українців усім американцям – звичайним людям і лідерам громад і спільнот, членам Конгресу від обох партій і всім членам команди Президента Байдена – за те, що наші відносини, між Україною та Америкою, досягли історично найзмістовнішого рівня. Нас можна назвати справжніми союзниками, і наше союзництво з Америкою дійсно зміцнює світ.
Слава всім, хто воює за Україну! Дякую всім, хто допомагає! Світла памʼять кожному і кожній, хто віддав своє життя за волю для України! Слава Україні! Президент.
Сказали спасибо: 2
|
|
laki вектор |
США на нього поставили Ну о вас не ожидала.Вы,вправду,верите в эти сказки и ставки?Он же не дурак,видит.к чему все идет для рашки.
Там и братушки-сербы переобуваются,уже рашенские МИги им нафиг не нужны.французские лучше. Ждем переобувания венгров. Пока китай только упирается,что-то замыслили. ввх завтра очередную гадость выдаст.или могилизацию обьявит или еще какую хрень.Что-то падло мутит опять. я-часть той силы,что вечно хочет зла и вечно совершает благо
|
|
le-s |
Робота в нього така, писати з колонії пости на фб. Смішно до сліз, чувак з колонії строчить на забороненому фейсбуці.
Це сигнал від одного з кремлівських теремків, що вони готові висунути навального в наступники бункерного психопата.
Здорових демократичних виборів в найближчі років 20 на раші не буде. Ну, так і я не про демократію. А про те, що кулуарно США могло змогти домовитись чи погодитись з "гаманцями" путлєра на альтернативу йому. Що взамін я не знаю. Повернення заморожених рахунків, наприклад. |
|
le-s |
Робота в нього така, писати з колонії пости на фб. Смішно до сліз, чувак з колонії строчить на забороненому фейсбуці.
Здорових демократичних виборів в найближчі років 20 на раші не буде. Ну, так і я не про демократію. А про те, що кулуарно США могло змогти домовитись чи погодитись з "гаманцями" путлєра на альтернативу йому. Що взамін я не знаю. Повернення заморожених рахунків, наприклад. Лакі,
Ну о вас не ожидала.Вы,вправду,верите в эти сказки и ставки?Он же не дурак,видит.к чему все идет для рашки. От саме тому, що він суперник путлєра, який від нього зараз залежить цілковито, бо що заважає хуйлу цього навального в застінках доотруїти? Саме тому такі перевзування. З дозволу обставин.
Вчорашня подія з Байденом і слова когось з американської верхівки опісля про те, що хріна з два рф застосує ядерку навіть після нашої деокупації Криму, Наштовхують на думки про певну остаточність. Часткову або повну вирішеність в якомусь питанні. |
|
le-s |
🤬 На тимчасово окупованих територіях росіяни вилучають в українців паспорти. Вони використовують потім відібрані паспорти для своїх ДРГ. |
|
le-s |
‼️ В рф готуються до масової мобілізації студентів очної форми навчання
☝️ В росії проводяться заходи щодо забезпечення проведення чергової хвилі мобілізації. Наразі активно нарощуються можливості із забезпечення масової мобілізації студентів вищих навчальних закладів.
☑️ Для цього створюються так звані «дільниці оповіщення», які будуть надавати допомогу військкоматам щодо вручення повісток студентам очної форми навчання.
📌 Зокрема, керівництвом новосибірського державного педагогічного університету, томського політехнічного університету, томського державного педагогічного університету видано документи, які зобов’язують структурні підрозділи закладів виділити певну кількість студентів і співробітників для роботи на «дільницях оповіщення». До цієї роботи планується залучати громадян, які офіційно не підлягають мобілізації. При цьому, в томському політехнічному університеті включення до складу «дільниць» відбувається без згоди або навіть попереднього інформування визначених студентів та співробітників.
▪️ Керувати «дільницями» призначаються представники вищого керівництва учбових закладів.
❗️ Важливо, що для проведення чергової хвилі мобілізації в рф не потрібні додаткові правові підстави, оскільки оголошену у вересні 2022 року «часткову мобілізацію» офіційно так і не було завершено.
▪️ Імовірно мобілізацію буде проведено до 1 квітня – початку весняного призову на строкову службу. В разі необхідності початок призову може бути відстрочений.
ГУР в інших соціальних мережах: 🔹Facebook 🔹YouTube 🔹 Viber 🔹Instagram 🔹Twitter 🔹 TikTok
За посиланням фото наказу. |
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
На тимчасово окупованих територіях росіяни вилучають в українців паспорти. Вони використовують потім відібрані паспорти для своїх ДРГ.
Боже, что они творят
Вчера в новостяx говорили, что ок.20000 детей вывезли в расию силком. Слава Україні !
|
|
le-s |
Але на росії матрьошки путлєра люблять безумовнішою любов"ю ніж "власноруч" виношених орченят. |
Символический прогноз на ноябрь 2025 года
Астро-рунопрогноз на декабрь 2025 для Овнов, Тельцов, Близнецов, Раков, Львов, Дев.
Месяц Свиньи 2025
Война как результат экзистенционального кризиса Зеленского и Путина.
Гороскоп на ноябрь 2025