Тема 40725, сообщений: 8685
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
⚡️Російського вбивцю і гвалтівника, якій втік від вагнерівців зі зброєю, тепер намагаються спіймати в Мелітополі
Бажаю, щоб він повернувся на свою батьківщину |
|
le-s |
балалайки, вчіть українську.
Хоч на людей будете схожі .
Хахахах, как хорошо, что ты есть тут такая. Вибухи твоєї дупи прям настроение поднимают
прокладка вчить українську. Видно, не розуміє значення слів, але початок закладено і бажання вивчити очевидне. А там і перебудова свідомості не виключається. Та тебе, виродку, це не врятує.
Сказали спасибо: 1
|
|
Leosun |
Vladimir Putin"s place is before an international criminal court.
As Chairs of Foreign Affairs Committees of our respective Parliaments, we advocate the establishment of a dedicated international tribunal.
Сказали спасибо: 2
|
|
inhobbock |
Ох уж эта любовь ушами, рисующая яркие картины побед.
Так про себя ж и пишете, только рашистские политики могут говорить одно, а поступать по другому, биполярность.
Это лишь один из примеров Выбор приоритетов, выбор союзников - это национальное суверенное право украинского народа и украинского руководства, заявил Путин. |
|
Leosun |
Я не можу збагнути, що народило тих нелюдей.... Ми точно живемо з ними на одній планеті?...
Ярина Гордиенко зараз тут: Донецька Область. Україна. 2 д. · Київ · Вернулась зі сходу. Зараз певно буде важкий пост. Але мій контент не має бути тільки мотивуючий. Справедливо. Про мої поїздки колись-колись напишу книжку. А поки поділюсь частиною. Вагнер. Я їх ненавиджу. Не буду називати що за підрозділ. Але в запеклих боях на сході чвк вагнер відрізали голови полоненим українським командирам, надягнули їх на кіл і це фото надіслали дружинам. Я бачила це фото, ці сині голови наших хлопців і людину, яка це зробила. Це все дуже близько. Занадто. Звісно така інформація не буде публічною , не буде в наших чатах по зрозумілим причинам. Катування током, відрізання кінцівок це все відбувається зараз. Вони ненавидять волонтерів, бо ми добровільно допомагаємо, а це взагалі не пробачається. І це лише дрібка, частина того що там відбувається. Дрібка. Нашим хлопцям дуже важко. Їх вбивають, катують, каструють, відрізають п"ятки, морять голодом в полоні, розстрілюють артою. |
|
le-s |
Про мої поїздки колись-колись напишу книжку. Фіксувати все потрібно у всіх доступних формах. Для волонтерів написання буде, мабуть, як лікувальний засіб. Нехай психологи підтвердять. А читачам навпаки. Ми всі зараз обтяжені подібним жахом по вінця. Ніколи не пробачимо, не замиримося, дітей і онуків будемо научати тому ж. Сім поколінь в усіх смислах і для них і для нас повинні бути не лише символікою.
|
|
le-s |
Прем’єр Ізраїлю Нетаньяху розглядає можливість передачі Україні військової допомоги, включно із системами «Залізний купол», - CNN та інші медіа.
|
|
le-s |
Карикатура з журналу "Punch" 1940 року.
Алегоричні тоталітарні срср та третій райх в образі змій, що пожирають європейські держави.
|
|
le-s |
срср, як я казала все ще продовжує резонувати з подіями сьогодні. Це очевидно:
|
|
Galaxyalex |
Ситуация безнадежна и будет только ухудшатся в плане выживаемости обывателей Идем от противного:
Дело в том что, чтобы ситуацию изменить, т.е как то остановить раскручивающуюся 3-ью Мировую и спасти миллионы нынешних ходчих мертвяков Что в результате имеем?
Замкнутый круг Итог:
Готовьтесь к мороку без конца на годы а вполне вероятно и на десятилетия пока не вырастит поколение с новой ментальностью
Сказали спасибо: 2
Европа будет Свободной!!!
|