Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8687

Автор Сообщение
le-s
     10 сентября 2022 (19:41)

А тут непоганий нижній коментар.

смотреть картинку
vodoleyka
     10 сентября 2022 (20:31)

Чи правда вона таке сказала!?

Це схоже на протверезіння, причому, в даному випадку, вимушене.

" ой...як гарно було разом..."

- "чого, дурне, чого?.."

Але ціна завелика (((

Цей масовий рашистський психоз - це якесь дивне явище

Я собі так і уявляю, що буде якесь масове протверезіння...

може щось подібне до німців буде...але тут інший менталітет - щось своє...

Німці пижились - пижились з допомогою, нібито минуле їм не дає права і таке інше...їх чморили на дипломатичних рівнях...Зараз вони вже готові без газу і проч. аби бути такими "правильними, слухняними, як усі"...

Поки що важко уявити, як буде з рашею, але перевзутих буде тьма - слідкуємо...

.........

А тут непоганий нижній коментар.

Так, вже піде процес...

Як кубики посипались, вже не стримати

Як тільки НАШІ набрали силу і дали ***, це як у гопників - побігли, заскавчали, соплі розпустили...гидкий цей бандитський менталітет

vodoleyka
     10 сентября 2022 (20:57)

«Російські війська потрапили в котел в Ізюмі, - Бутусов. ФОТО Джерело: https://censor.net/ua/n3366319

"Російські війська потрапили в котел в Ізюмі. Підрозділи кількох дивізій ЗС РФ не встигли втекти з Ізюму, і потрапили в оточення. Десантники 80-ї десантно-штурмової бригади, одного з найбоєздатніших з’єднань Збройних сил України, дуже акуратно та ефективно знищують ворога. На фото на екрані оператора дорога - знищений російський танк Т-72Б3 на вулиці Ізюма. Усі російські військовослужбовці, які кидають зброю, одразу передаються нашим спецслужбам для обміну полоненими, а тих, хто чинить опір, - послідовно та акуратно знищують, так, щоб уникнути власних жертв. Путін та російські генерали кинули без підмоги у котлі та зливають залишки російських кадрових військ", - розповів журналіст»

..........

« 15 июня 2022 Новости:

Дмитрий Медведев усомнился в том, что Украина останется на карте мира».

«10 сентября 2022 18-30 РИА Новости:

«Киев получит «дырку от бублика», а не репарации, - заявили в Госдуме»

vodoleyka
     10 сентября 2022 (21:13)

О, вот про симоняншу нашла, что она хочет проехаться с флагом Украины на машине по москве (надо же, осмелела - видно что-то знает)...и дальше, мол, они (то есть мы) это заслужили, мол, присоединяйтесь.

И ответ наших в комментах:

"ну шо сказати?

шибануте кенгуру

стільки ненависті у жінки, яка має купу дітей

і вона цю ненависть транслює у всі доступні вуха

а не хоче заїхати без прапора але з прізвищем на машині на територію України?

ій і *** покажуть і Бучу з постановками

он у Харківській області наразі 30 селищ з постановками на кшталт Бучі

НЕ СІЙ ВІТЕР- НЕ ПОЖНЕШ БУРЮ

10.09.2022 20:17"

vodoleyka
     10 сентября 2022 (21:54)

Мені сподобалось, як Рєзніков сформулював майбутні плани:

"«Резніков заявив, що не бачить інших варіантів закінчення війни, окрім капітуляції Росії: "Я просто реаліст"

На запитання журналістів, чим закінчиться війна, він відповів: "Перемогою України".

Міністр підкреслив, що за будь-якого акту капітуляції, який Україна прийме від Росії, згодом на воєнних злочинців чекає трибунал і свій "Нюрнберг", хай яку він матиме назву. Водночас він зазначив, що "як продати" в сучасному світі майбутню капітуляцію Росії, думатимуть за столом переговорів партнери України, щоб "зберегти обличчя Кремля".

"Інших варіантів, окрім капітуляції Росії, ви не бачите?" – запитав інтерв"юер.

"Мене можна назвати "упоротим", але я просто реаліст. Я не бачу іншої реальності після Бучі, Гостомеля, Маріуполя, жертв, які ми з вами понесли і не злякалися, не здалися, не пішли колаборантами зустрічати цю наволоч – я не бачу іншого варіанта", – сказав Резніков.

Єдиним варіантом закінчення війни він бачить відновлення України у міжнародно визнаних кордонах 1991 року із Кримом, Донецьком та Луганськом.

"Модель, перехідний період – усе це вже деталі. Але реально фіналізація цього всього – це повне відновлення суверенітету і територіальної цілісності, іншого не сприйме українське суспільство. Відповідно, і парламент – це віддзеркалення українського суспільства. А наш президент відчуває пульс суспільства, і він сам на сьогодні емоційно пережив стільки всього, із першого дня, і я собі не можу навіть уявити іншого сценарію. Ми не можемо здатися, ні в якому разі, ні в якому вигляді", – підкреслив Резніков.

Він зазначив, що закінчення війни не означає відновлення відносин із Росією.

"Ми не віримо росіянам і не будемо їм вірити, хто б не очолював Кремль завтра. Тому єдина річ, яка може збалансувати цю зневіру (а це на покоління, наші з вами правнуки будуть пам"ятати, хто такі росіяни, і не будуть їм вірити), – це архітектура безпеки, гарантована серйозними партнерами: Великобританія, США, країни Євросоюзу, Туреччина. Безпекова система архітектури, в яку ми з вами повіримо, на відміну від Будапештського меморандуму", – сказав Резніков»

..........

le-s
     10 сентября 2022 (22:12)

Відбувається цікаве і грандіозне.

Я теж вважаю, що перевзуються одностайно в одному польоті гуртом.

І кінець кащею може прийти раптово.

Можливо, той, хто прийде на його місце, буде думати про свій гаманець, а тому буде загравати як тільки зможе. З Заходом, з США, з нами.

А може і ні.

путлєр перед тим, як вже не буде чого втрачати, ще може спробувати видати наказ про масштабне знищення.

Ядерка, ЗАЕС, просто ракетами засипати тили.

Подивимось.

Однак перспектива Марса по Сонцю і МС рф-ії, явно не холоста.

vodoleyka
     10 сентября 2022 (22:36)

- «Якось тойво... третю ніч не сплю... щогодини листаю що там взяли, як там просунулись 🙄. Мо хто передайте на "0", шоп самі поспали і народу Вкраїни дали передишки від перемог! 🇺🇦

10.09.2022 21:38»

- «адреналін...

як пішло... то вже не їсти... не спати..

(слава нашому ЗСУ)

10.09.2022 21:41»

..а Меркурий все стационарен! Т е Темы его АКТИВНЫ!...Интересно, когда пойдет, наверное ажиотаж утихнет - посмотрим...

смотреть картинку
le-s
     10 сентября 2022 (22:43)

Мо хто передайте на "0", шоп самі поспали і народу Вкраїни дали передишки від перемог!

vodoleyka
     10 сентября 2022 (22:54)

путлєр перед тим, як вже не буде чого втрачати, ще може спробувати видати наказ про масштабне знищення.

Ось зараз, думаю, його вже НЕ послухають!

За Свої шкури будуть трястись, а він вже всьо...

Читала, що його вже там називають "акєлою"

....

так, грандіозне!...Сама не можу вспокоїтись - хотіла вже закруглятись, та прочитала про Дон аеропорт , в орків у пабліках! Що НАШІ вже там!

Це ж вже Донецьк фактично!..Не віриться!

le-s
     10 сентября 2022 (23:01)

Про Донецьк варто почекати.

Маляр просить всіх стриматись.

От те, що і президент вже пише у себе - Артемівка, здається, тощо, це вже напевно.

Хоча так. Хочеться безмежно і нестримно тотальної найшвидшої перемоги.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере