Тема 40725, сообщений: 8686
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
Galaxyalex |
Раніше чомусь думав, що тільки бріхонь буває багато, а правда - одна. Тепер уже не так упевнений.
Европа будет Свободной!!!
|
|
Galaxyalex |
Просто измерение Реальности понятиями "правда" - это вот такое орочное представление о реальности. Я это поднимал в своей теме "Постмодерниская Мировая Революция" да и раньше говорил об этом.
Это идет из "запутинской" пропаганды а в частности из к/ф"Брат", где мир делится на плохих парней, которые типо мерят мир баблом (
В этом диалоге вся квинтэссенция противостояния орков/Walking Dead ( как тут Ураномата ввела терминологию) Но мне больше нравится запутинцы/дем.шиза. Так же из этого диалога становится понятно, что типо для орков - правда всегда одна и посему на стороне кого правда - те и сильнее... И так же обратный момент, что правда - должна быть одна, поскольку она обладает силой Европа будет Свободной!!!
|
|
le-s |
Галаксі, В чому ти хочеш мене переконати?
Що війна - це не війна? Що загроза для мене і моєї родини мені сниться? Що мені здається, що я чую вибухи і мої вікна, буває, дрижать? Що це здається мільйонам українцям? Я не кажу про страшні втрати вже. Бо за вашою правдою цього не відбувається? Є лише факти. Зафіксовані події. Правові межі. Наявні визначення геноциду, війні, ґвалтуванню, мародерству, - спільні для всього цивілізованого світу. Ти знаєш в чому різниця між вибухом при влучанні і вибухом при збитті ракети чи дрона в повітрі?
Коли в повітрі збивають ракету, звукова хвиля безперешкодно сягає далеко. І скло у вікнах може дрижати, навіть якщо збиття відбулось за кілометри. Якщо за ті ж кілометри влучають - їй перешкоджають споруди, і вікна не реагують. Це яка правда?
Я - не гомо, моя правда гетеро, я тепер автоматично гомофобка?
рашиська "правда", як її назвав скоморох, це лише брехня. Прикривати історіями про сєрдобольних фашистів - маніпулювати поняттями. На війні у всіх, тим паче у активних учасників - солдатів, сприйняття реальності інше. І розуміння їх вчинків ними теж є. Та це не означає, що вони шкодують чи шкодуватимуть, взявши на себе тягар Захисників, що захищають чи захищали своїх рідних. Тому вони і Герої. Люди добровільно жертвують заради своїх сімей, друзів, громадян, як мінімум, власним здоров"ям. Птср - для нас всіх, і для них першою чергою, ви вже забезпечили. Але, увага, нєжданчік. Для вас він теж забезпечений. І для дітей ваших. |
|
le-s |
Та це не означає, що вони шкодують чи шкодуватимуть, взявши на себе тягар Захисників, що захищають чи захищали своїх рідних.
Тому вони і Герої. А от нападники. У нападників птср-и дуже цікаві. Вашим росбабам вже зараз треба думати, як вберегти чадо від баті. |
|
Galaxyalex |
В чому ти хочеш мене переконати?
Що війна - це не війна?
Що загроза для мене і моєї родини мені сниться?
Що мені здається, що я чую вибухи і мої вікна, буває, дрижать? Що це здається мільйонам українцям? Я не кажу про страшні втрати вже.
Бо за вашою правдою цього не відбувається? Не совсем так.
Мы все люди и находимся в плену слов.
Если хочешь мое мнение, то я бы рассматривал военные действия ( если уж на то пошло и ракеты рвались у меня во дворе) как землятресения. Я бы подумал так: "ну живут же японцы на беспантовых островах
Сказали спасибо: 2
Европа будет Свободной!!!
|
|
Galaxyalex |
Та це не означає, що вони шкодують чи шкодуватимуть, взявши на себе тягар Захисників, що захищають чи захищали своїх рідних. Тому вони і Герої.
Для меня нет родных... Поэтому я не могу понять, что чувствуют те, кто защищает своих родных
А Дух - он не на территориальной основе существует. Для него все одинаковые люди. Поэтому у тебя одна Правда, у меня другая и они не пересекаются Поэтому у тебя одни герои, у меня свои. Именно это я пытался донести в предыдущих постах: Правда у каждого своя. а не как у Героя Бодрова в фильме "Брат". Европа будет Свободной!!!
|
|
laki вектор |
Ты не духу служишь.а черту.Твое мышление примитивно,как у хомяка Все эти простыни высеры можно описать одним словом.позиция моя хата скраю.Типичный фашист.так! надо.так положено.Что положено.и кнм положено.думать не велено.
Выразили несогласие: 1
я-часть той силы,что вечно хочет зла и вечно совершает благо
|
|
Galaxyalex |
Вот и Нехристь лаки нарисовалась, не выдержав Силу Духа. Почему Нехристь? Всякая душа да будет покорна высшим властям; ибо нет власти не от Бога, существующие же власти от Бога установлены» (Рим 13:1).
Т.е это надо понимать так, что Христианин принимает ту власть которая есть ....а всё сопротивление от Сатаны есть Европа будет Свободной!!!
|
|
laki вектор |
О.любимая мантра рассеян,вмякая власть от бога.Кто б сомневался,эту идею рпц продвигала еще с нулевых.Алекс спалися опять с методичками.
я-часть той силы,что вечно хочет зла и вечно совершает благо
|
|
le-s |
Любое понимание можно переформулировать другими словами Угу. Що і робить рашка з історією, правом, міжнародними важілями. Тільки до реальності власні формулювання жодного стосунку не мають.
Правда у каждого своя Втомили вже, чесно слово. Правда - це реальність. Об"єктивна і доведена. Решта - це втеча від реальності і похибки власного сприйняття. Що і було б у тебе або буде, коли розриватимуться у дворі снаряди чи ракети. Хазяїн - барин. Кожен в праві себе втішати, як йому заманеться. Тільки реальності від цього ні холодно ні жарко.
І якщо прийшов чужинець із зброєю - він ворог. Ні ЗСУ, ні ми - не консалтингове агенство, щоб тестувати і визначати рівень відповідальності кожного рашиста.
*рівень відповідальності як міра розуміння своїх дій.
|