Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8686

Автор Сообщение
скоморох
математик сумного вигляду
     2 января 2023 (15:38)

Давайте, прямим текстом правду-матку.

От зараз ніяк не уявлю - навіщо?

Раніше чомусь думав, що тільки бріхонь буває багато, а правда - одна. Тепер уже не так упевнений.

110 тисяч - то непогано. Але мене більше хвилює те, інше число, якого ніхто не каже. І воно, гадаю, теж чимале. І це, зрозуміло, не тільки військові. І не тільки з цого боку фронту.

Якось спитав у одного військового про нашу високоточну зброю. Він перестав посміхатись:"Це не до мене. У арти спитайте, хоча... Навряд чи хтось скаже всю правду. А в мене інший фах..."

Боюся, що коли оприлюднять реальне число загиблих українців, усі будуть у шоці...

У перші дні війни мені всередині все кипіло. Побіг до військомату - не взяли. Побіг до тероборони - взяли, але не назовсім. Може, вирішили, що старий, але ж і старіші там були.

Але ненависть мене роз"їдала зсередини ще й через те, що не вдалося потрапити на фронт, або ще кудись... Це дуже дивне відчуття, коли ненавидиш когось неконкретного, кого можна уявити лише у вигляді злої сили. Мій, ще й до того проблемний сон, зовсім зник. А коли ні з того, ні з цього жбурнув сапою в сусідського кота, якого інколи підгодовував, вирішив, що це вже неприпустимо. Як не перетворитися на звіра?

110 тисяч... А коли буде мільйон? А він буде. Звісно, якщо путін гигне, процес може сповільнитися, але не дуже.

Чи буду я святкувать отой мільйон? Не знаю...

Як не перетворитися на звіра?

Провсяк випадок рідше виходжу з двору. Майже не дивлюсь новини. Частіше телефоную до молодшої доньки, ніж до старшої(та переживає за свого чоловіка й через те роздратована).

Абстрактна ненависть може бути страшною. Знаю по собі. Якби не збіг обставин, то... мабуть і досі б ще сидів.

( Dedicated to my disciples, I never had... )
скоморох
     2 января 2023 (15:49)

Ті, хто програмує координати для запусків - теж не винні. Їм "внушилі".

Ті, хто ґвалтували - теж не винні.

Вбито дитину двох днів отроду - сорян, винні в кремлі.

Навіщо Ви так усе перекручуєте? Вам це приносить задоволення? Навіщо наводите саме ті факти, які найбільш вражають? Хіба не досить усієї негативної інформації з усіх боків? У людей і так дах їде. Навіщо прискорювати?

le-s
     2 января 2023 (16:31)

Тільки задумайтеся: один місяць війни – це десять років розмінування!

Тому очищення території України від небезпечних предметів триватиме, на жаль, ще довго.

Як це, щодня, ризикуючи своїм життям, знаходити та знешкоджувати ворожі “подарунки”? Розповідає начальник частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування ДСНС Миколаївщини Андрій Шликов.

• Сайт • Fb • Tw • Insta • YouTube •

le-s
     2 января 2023 (17:36)

Звертаюсь до тих, хто симпатизує скомороху.

"мій зять хотів побачити полоненого орка, піддати йому, а як побачив його, то перехотів".

Тобто стало шкода.

"зять" - жертва власної емпатії і емоційоної нестійкості.

Максимум, що можна застосовувати з "добра" до ворога - це дотримання засад Женевських Конвенцій.

Решта, якщо воно виникатиме - продукція вашого власного "не вивожу".

Galaxyalex
     2 января 2023 (18:52)

скоморох

Ну видишь и тебя посчитали

СБУ не дремлет. Рано или поздно все получат своё заслуженное .

Очень просто: эволюция Сознания. Только Сознание делает из зверя Человека. Других разниц между Человеком и зверем нету. Другой вопрос: что мало кто понимает что такое Эволюция Сознания

Европа будет Свободной!!!
le-s
     2 января 2023 (19:53)

Геніальна новорічна схема від Центробанку рф на 2023 рік.

Голова Центробанку росії Ельвіра Набіулліна розіслала листа банкам з вимогою в січні 2023 запрошувати боржників і вручати повістки для мобілізації, пропонувати підписати контракт на проходження служби у зс рф. У разі відмови - викликати поліцію і фіксувати на відео.

Таким чином, якщо боржник буде 300-м, то сплатить борг з грошей за поранення, а за 200-го - борг сплатять його близькі з "гробових". При будь-яких варіантах банки в плюсі крім "зниклого безвісти"...

@informnapalm

Та годі.

Не вірю.

скоморох
     2 января 2023 (20:04)

"мій зять хотів побачити полоненого орка, піддати йому, а як побачив його, то перехотів".

Тобто стало шкода.

Та що ж Ви за людина така? Чому все перекручуєте? Хіба там було написано саме так? Зятеві ніяка Конвенція не указ, але він ніколи б не образив нікого, хто не в змозі відповісти. Але ж для Вас це - теж зрада? Вам стало б значно легше, якби навколо всі почали шкварчати від люті, а за відсутності ворогів поруч, шукать їх повсибіч?

Наскільки мені відомо, не всі наші воїни аж так ненавидять ворога. Для них це небезпечна робота по знищенню. Конкретна робота. Але ж Ви у це не повірите...

Не уявляю, як Ви зможете позбутися системної ненависті у мирний час...

le-s
     2 января 2023 (23:08)

Ммм.

Я лиш припускаю, що він агент.

Але раптом ні.

Тоді що це. Стокгольмський синдром буяє?

Чи ще гірше - робота агента під маскою діда зі стокгольмським синдромом.

Виходить дуже красномовно.

Українець закидає українці, що вона озвіряється, бо не хоче водити хороводи з рашистами.

І це під час запеклих боїв на фронті, нескінченних ракетних і бпла-атак по всій країні.

Вазьмьомса зарукі друзья!

Ну не блять?

А от те, що він морозиться від своєї старшої дочки - це погано.

У неї чоловік воює за Україну, я так розумію, їй підтримка потрібна, але вона зараз токсична для нього, бо дратується.

le-s
     2 января 2023 (23:10)

Питання, що робить людина в цій темі, якщо намагається уникнути негативу.

Galaxyalex
     2 января 2023 (23:30)

Питання, що робить людина в цій темі, якщо намагається уникнути негативу.

Он патриархальный дед, который находится в рамках социальной обусловленности и по другому вести себя не может ибо не видит альтернатив. .

Где то выше, он писал, что "думал что Правда - одна".

( Лень искать с переводчиком )

Так вот это фраза "Правда - одна" - это 100% показатель бинарного мышления - т.е есть деления мира на своих и чужих. Но реальность в Постпатриархат меняется, поэтому свои оказываются среди чужих и чужие среди своих. Просто так разделить вот тут немцы тут русские или там фашисты а тут коммунитсы - уже не получится в нынешнее время и в будущем

Реальность становится квантовой. Но проблема в том, что человек с вот таким патриархальным мышлением, а по сути орк может оказаться по любую сторону баррикад Что собственно и произошло со скоморохом. Будучи запутинцем ( ) оказался на украинской стороне, где нужно играть вообще-то по правилам дем.шизы (националистов) - .

Что делать?

Ну для начала хорош валять дурака и вернуться на русский язык: ведь большинство орков (запутинцев) говорит по русски. Всё равно, тебя, скоморох раскусили.

Потом расскажу что делать дальше

В этом смысле мы со скоморохом оказались в похожих обстоятельствах. Будучи по своей природной предрасположности, нахожусь на той территории, где приходится играть по правилам Но роль Штирлица даже интереснее и тренириует моё квантовое Сознанние.

Зато я на другой стороне орков(запутинцев) - нептунианцев хорошо вижу

Европа будет Свободной!!!

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере