Тема 40725, сообщений: 8686
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Скоморох, Я гадаю, що ви або лобизайтесь з рашистами деінде, або не улюлюкайте в моїй темі свої тупуваті жарти-фантазії про боротьбу в багні, спрямовані на мене, як тупуватий мужлан без розуму. |
|
le-s |
Пам"ятаєте, тут якось одна зайшла і жахливу історію розповіла про те, що її знайомий з Ізюма, здається, його знайомої сказав іншій знайомій в листі, що бачив на свої власні знайомі йому очі, як двоє чорношкірих з наших ЗСУ цілувались надворі після того, як відправили намародерене?
А тут ось, виявляється, цілувалися зовсім і не ЗСУ, і не в Ізюмі.
|
|
скоморох математик сумного вигляду |
le-s Чому Ви вирішили, що там щось спрямоване проти Вас? Ну, є в мене така фішка - дратувати декого, але поганих намірів не було. Ні проти кого.
Ніколи.
Сказали спасибо: 2
( Dedicated to my disciples, I never had... )
|
|
le-s |
Я була неправа. Дід лизнув всім рашистам, росіянам. Майже цитата з цинічної привітальної теми: "не той ворог, хто тримає зброю в руках, а той хто наказав це і переконав, що треба..блабла". Не знаю, може, то такий план у нього "а нє усипіть лі мнє бдітєльность орков, чьтоби в подходящій момєнт скрутіть ім дулю в карманє, оні олухі даже знать нє будут, а я герой!". Чи може я так "дратую" старого, що наважився ножа в спину нашим загиблим воїнам і цивільним встромити? Чи може він колаборант, з такими-то поглядами - в це легко повірити. "То ж зовсім не вороги" - і оп - орків в своїй хаті пригрів, "то не вороги, байдуже, що чужинці зі зброєю" - і агітацію пішов по селу розводити за кацапів, То не вороги" - і до здачі проукраїнських односельчан на підвал вже недалеко.
Пишіть ще. |
|
le-s |
Щодо заклику орків "гойда". Вони і тут в калюжу сіли. Є українською слово "гойдати", "гойдалка".
Тобто розхитувати - "качать" - човен, колиску..спокій. Це швидше заклик до заколоту проти влади був. Ех, охлобистін натякав на щось, та ніхто не зрозумів. На самій красній площаді натякав.
На очах у звезених тисяч росіян і під носом у фсб. |
|
le-s |
⚡️⚡️⚡️ПРОТИ ----------------------------- У ніч з 1 на 2 січня 2023 року російські окупанти завдали масованого удару безпілотниками-камікадзе іранського виробництва «Shahed-131/136».
В результаті бойової роботи, протиповітряною обороною Повітряних Сил, у взаємодії з ППО інших складових Сил оборони України, усі 39 ударних БпЛА знищені.
До відбиття нападу залучено зенітні ракетні підрозділи, винищувальну авіацію Повітряних Сил та мобільні вогневі групи. Дедалі активніше залучається техніка та озброєння надані Україні нашими західними партнерами.
Крім того, захисники неба знищили два БпЛА оперативно-тактичного рівня «Орлан-10» та керовану авіаційну ракету Х-59.
🇺🇦 Тримаймо стрій! ✌️ Разом – до перемоги! |
|
le-s |
Аеродроми у воронежі і брянську мінусові? Ще приблизно -2.5 тисячі орків і буде 110 тисяч.
Скоморох, Хто наші ЗСУ, а? Якщо вони вбили 110 000 орків, які, по-вашому, не вороги?
Давайте, прямим текстом правду-матку. |
|
скоморох математик сумного вигляду |
Пишіть ще.
Щось мені не дуже вже й хочеться. Але спробую. Згадалася та, інша війна, де наші хлопці були з іншого боку фронту. Мені пощастило туди не потрапити, але багато кого знаю і бачив їхні очі... Ніхто з тих, хто там дійсно воював, не хоче згадувати Афган. І це не якийсь там синдром. Просто у будь-якої нормальної людини на все життя залишиться той сором за все, що там коїлось. Особливо - у артилеристів. Мало хто наважувався не виконати жахливий наказ. Таких здебільшого стихця розстрілювали, або інколи показово судили та й відправляли до Сіберії...
...Зараз трохи спробую замислитися Ви б, мабуть, обрали смерть, аніж натиснути гачок і зрівняти з землею село з усіма мешканцями, старими й малими. Але ж не всі такі рішучі. От і ходять тепер, опустивши очі. Вони - злочинці? А ми їм - пільги!
Зять навмисне бігав на сусідні позиції, аби побачити полоненого. "Тю, яке воно дурне та затуркане.Боялося, що ми йому відріжемо вуха..." Зять - веселий дядько, мав намір покепкувать з того орка, але, побачивши, забув. Ні, люті в ньому нема. "Що з ними робити? Лізуть та й лізуть. Ми їх гатимо-гатимо, а вони ж як сарана..."
Ще згадалася стара війна... Ні-ні, я не такий давній. Просто мати добре все пам"ятала. Вона до школи тоді ходила, яку їй не зарахували через інакший герб на табелі... В неї був менший братик, якому випадкова куля влучила у кісточку на ніжці. Судячи з розповіді - радянська куля. Хлопчика лікував німецький військовий лікар. Ставив уколи, але забороняв про це комусь казати. Гадаю, то був антибіотик і він його крав. Клятий фашист? Потім німці поперли на Волгу, лікувати стало нічим і мій маленький дядько помер від гангрени...
Ні, звичайно, це нічого не доводить, але розказую всім цю історію. Мені вона чомусь запам"яталась... ( Dedicated to my disciples, I never had... )
|
|
laki вектор |
Скоморох.ваи их жалко?По приказу они Бучу.Мариуполь.пытгчные устроили?По приказу уеитазы выносят? Пленных по приказу кастрировали?Роддома ракетами кроют.школы.сады? То зайдите на любой их форум.влюбой паблик.посмотрите.как они радуются обстрелам.как призывают не быть таким мягким ввх.И это не просто тролли платные,это мои бывшие знакомые.Как ненавидят всех .как отеосятся свысока к людям других наций.Даже к тем.кто сами рассеяне,но другие этносы. я-часть той силы,что вечно хочет зла и вечно совершает благо
|
|
le-s |
Лакі, Мені шкода, але скоморох - не той за кого себе видавав. Думаю, ми бачимо краще освіченого агента. Не звичайного ольгінського троля.
Який розраховує, що його іпсо буде дієвим.
Він не виставляє свої дані, не каже ким працює, добре ерудований, з гострим розумом аналітичного складу, знає інгліш, якщо цитує, що це скоморох, - біблія?, в підписі.
У нього в одному реченні і Слава Україні, і що ЗСУ перемелять всіх, хто зайде, і те, що ті, хто зайшов зі зброєю до нас - не вороги. Це вже крутіше ніж просто методичка.
Цитата:
Важно понімать, что нє тот враг, кто стоїт супротів тєбя, я тот, кто дал єму оружіє в рукі і оснастіл нєкоєй ідєєй, в которую і сам нє шибко-то вєріт... Не "взяв зброю" а "йому дали", тобто товстий натяк на тонкі обставини: ті, хто вбиває наших мирних і військових на фронті - вони самі жертви. Вони "не взяли", їм дали - вони об"єкт. Об"єкт не може нести відповідальності. Як стіл, як стовб, як дерево. Їх просто використали. Вони не знали. Далі у всіх, кому скоморох симпатичний, повинен увімкнутись ланцюжок: якщо ті, кому "дали зброї" - не вороги, значить, вони не винні. Це означає, що і ті, хто запускає ракети по містах, Лакі, - теж не винні. Їх змушують сідлати літаки і натискати на гачок. Ті, хто програмує координати для запусків - теж не винні. Їм "внушилі". Ті, хто ґвалтували - теж не винні. Вбито дитину двох днів отроду - сорян, винні в кремлі. Розірвано навпіл Сонячну п"ятирічку - упс, а винних немає. Полеглих бійців ЗСУ - тисячі. Ну дик .. там стріляють, а що вони і їх сім"ї хотіли.
скоморох, я вже казала, до мене щоб не звертався. Мені не цікаві твої пристарілі спогади.
Я поставила конкретне питання. Дай назву - одне слово - нашим воїнам ЗСУ, які з милих твоєму серцю рідних уральських родичів, роблять оце: фото.
Як назвати тих, хто вбиває по суті невинних сусідів, які не несуть жодної відповідальності і самі є по твоєму хотєнію жертвами.
Вперед, одне слово. |