Тема 40725, сообщений: 8687
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Випливає, що рашисти не знають що таке дружба. Дружити не вміють. І здатні зрадити будь-кого.
Це ж блять пиздець як жахливо. Жити серед таких.
Выразили несогласие: 1
|
|
Galaxyalex |
Типо до тебе бубочки приставатиме негарний амбал, і в процесі твого протесту тебе пришибе?
Даю расшифроку: типа как Ленин, Троцкий или Робеспьер
Всё постараюсь покинуть тему Европа будет Свободной!!!
|
|
Galaxyalex |
А умер - да - как написала Ураномата Европа будет Свободной!!!
|
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!) Не знаю, что не так. Думаю, вот так бьетсйа в конвульсияx будущий мертвец или очень больной человек.
А тут с псиxикой точно не совсем в порядке. Может и вправду с сума сошли. Слава Україні !
|
|
Galaxyalex |
Весь ЦИНИЗМ прокремлинскиx форумчан виден как на ладони. Им рассказывают, сколько и КАК гибнут люди, КАК тяжело живут оставшиеся в своиx городаx, о глобальной катастрофе, а они парралельно беседуют с улыбками в постаx о какиx-то мировыx заговораx, разбирают международные договоры, кастанеду и всякую другую фигню.
Какие претензии к нам? Европа будет Свободной!!!
|
|
le-s |
типа как Ленин, Троцкий или Робеспьер Від інсульту чи що? Ну, ок, романтизуємо: щоб свої вколошкали.
Що цікаво, любі друзі, кадр порівнює себе з упоротими ідеологами, кажучи при цьому, що він ніразу не політичний фанат.
Міг би сказати "як Джонн Ленон" абощо.
Однак вибрав наскрізь і суцільно політично заангажовані приклади. |
|
Galaxyalex |
"як Джонн Ленон" абощо.
Европа будет Свободной!!!
|
|
le-s |
Может и вправду с сума сошли. Може, їм у воду щось підмішують.
Воно ж жарти-жартами, але як з"являються фантазії? Лише на базі того, що знайомо.
Якщо вони кажуть про наші біолабораторії, про комарів, кАчок, може, самі намагаються розробити щось. Те, що над своїми громадянами проводять експерименти, дуже реальним вже здається. |
|
Galaxyalex |
Да и я не понемаю ле-с что ты имеешь против героев? Вот Бандера - тоже геройски погиб так же как Троцкий фактически. Только идеологии разные.
Так что я не пойму твой наезд на идеологических героев? Европа будет Свободной!!!
|
|
le-s |
Galaxyalex, Я думала, ти приколюєшся. А ти насправді не розумієш значення слова "герой"? Бандера - герой, так, але не тому, що його підступно вбило кгб.
лєнін, троцький, робесп"єр ...?
І ти ж зовсім не заполітизований. Як так, що заперечуєш свою відданість рашизму як ідеології, однак мрієш про карколомну долю ідеологів-політиків і виспівуєш оди путлєру? Нічо не жме? Типу нестиковочки. |
Марс в Овне в апреле 2026
Психограмма недели с 6 по 12 апреля 2026 года: Марс в Овне под влиянием Нептуна или когда мышь чувствует силу Марса
МЕСЯЦ ДРАКОНА 2026
Джйотиш прогноз на март апрель 2026.
Музыкальный love-прогноз на 2026 год