Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8687

Автор Сообщение
vodoleyka
     18 сентября 2022 (13:34)

Він же звалив звідси.

Бачте, ЯК ПідСвічуємо!

І ЯК ВСЕ становиться на Свої місця! Як Зрозуміло!

vodoleyka
     18 сентября 2022 (13:58)

Ну, ось іще факт по темі Плутону ( Сонце-трин-Плутон = 1 градус, Сходиться!)

Плутон = Психіатрія

«Окупанти відкрили вогонь під час евакуації пацієнтів психлікарні у Стрілечому. Загинуло четверо медиків, - Синєгубов ...

"Окупанти безжально тероризують мирне населення. У селі Стрілече, Харківського району, медики намагалися здійснити евакуацію пацієнтів психіатричної лікарні. Медичні працівники навіть під обстрілами, ризикуючи життями, намагалися врятувати хворих. Вдалося евакуювати 30 пацієнтів, всього ж у закладі - більше 600", - йдеться у повідомленні .

"За попередніми даними, на жаль, загинули 4 медичних працівників, 2 пацієнтів поранені. Висловлюємо глибокі співчуття та шану, це вчинки Героїв! На жаль, росіяни не зупиняються ні перед чим - військові злочинці та терористи!"

........

Якось би було в тему цього аспекту, щоби і ***ла об’явили «хворим». Сонце – глава, Плутон – психо-, трин – швидко.

скоморох
математик сумного вигляду
     18 сентября 2022 (14:01)

ПС. Буряки, городина, городи - терапія, те що треба

Власне, le-s ,це якраз те, чого нам ніколи не бракувало. Так добре почуваюся останніми роками у власній хаті, у сільському середовищі. Такий кайф! Там - морквинка, там - гарбузики, там...(якби встигнути законсервувати!) кабачки, мов поросята, величезні!

Хіба багато людині задля щастя потрібно?

Головне - не лізьте до мене, а я до вас - та нахрін

би ви мені облокотилися... Кляті москалюки!

Собі у хаті ладу наведіть, а тоді й побачимо, хто кращий ґазда, добре?

Ну, от, якось так...

( Dedicated to my disciples, I never had... )
vodoleyka
     18 сентября 2022 (14:18)

! Марс в БЛИЗНЕЦАХ :

Близнецы – Телефон

Марс – военные

МАРС – трин- САТУРН

Сатурн = плен (ограничения), армия (госструктура)

=

«Для російських військових, які хочуть здатись у полон, запустили гарячу лінію

Для військовослужбовців Російської Федерації, які бажають здатись у полон, запустили цілодобову гарячу телефонну лінію в Україні.

Державний проєкт "Хочу жить" покликаний допомогти військовослужбовцям російської армії безпечно здатися в полон українським Збройним Силам. Росіянам гарантують утримання згідно з нормами Женевських конвенцій. Натомість Україна потребує поповнення обмінного фонду, аби повернути своїх захисників додому", - йдеться у повідомленні.

Також в штабі інформують, що для отримання інформації, як здатися в полон, російським військовослужбовцям або їхнім рідним та близьким слід телефонувати за цілодобовими номерами:

☎️ +38 066 580 34 98

☎️ +38 093 119 29 84»

...Тут и ПЛУТОН- трин-Солнце !

Проект МАССОВЫЙ, Круглосуточный!

Плутон – глобальность, армия – война, Выживание! = «Хочу Жить» - Название проекта!

................

Крылатый Бык
     18 сентября 2022 (14:22)

Він же звалив звідси.

———

РетроМерк в действии

Соскучился по нам Galaxyalex

Galaxyalex
     18 сентября 2022 (14:26)

Увы и ах, Эпоха Водолея как раз о том, что будут лезть - причем ко всем и безжалостно. Ничего личного, частного, ничего домашнего и национального не останется ибо - 8-ой дом для знака . Придется отказаться от родины, дома, семьи и национальности

Европа будет Свободной!!!
Galaxyalex
     18 сентября 2022 (14:30)

РетроМерк в действии

Соскучился по нам Galaxyalex

Да он родимый. Да я думаю я не надолго. Захожу иногда почитать - есть ли у кого подвижки в Духовном Росте. Ну и как ведается - нету. Все собирают свою картину миру, которую заездили ещё в молодости до дыр

С другой стороны, а как иначе Дух может собрать все "темные" души в одном месте для их дальнейшей утилизации? Отделение зерна от плевел, такое отделение

Буду ещё заходить - если хотя бы один Просветлеет - мне +100500 в карму

Но часто не обещаю И на модерацию не надейтесь: пока форум не встанет на позицию Добра

Европа будет Свободной!!!
vodoleyka
     18 сентября 2022 (14:33)

Такий кайф! Там - морквинка, там - гарбузики

...Хіба багато людині задля щастя потрібно?

би ви мені облокотилися...

Ото ж бо!..

У нас, знаєте, після цієї хвилі - вторгнення МУЖЧИНИ активізувались на придомових діляночках з Квіточками!

Цю Весну ходила і милувалася ))

До жіночок, що порпаються у квітничках звикли, а чоловіки - це Щось! ))

...Я сама почала активно копатись навкруги дому у 14-му. Якраз Стидно стало, що там ЛЮДИ Життя віддають, щоб ми ТУТ Краще жили, а у нас такий безлад...І як їм, тим, хто повертається з війни (тоді ще локальної) дивитись на все це.

Хотілось, щоб ДУШІ їхні відігрівались після того пекла, дивлячись на мої Квіточки.

Адже КВІТИ - це Кульмінація ЕНЕРГІЇ, Світла ( Тесла так казав!)

Ось...тоді була хвиля Квітників біля будинків - Жінки ...

А тепер - Чоловіки підключились!

...І ВСІ ТРИМАЄМОСЬ! ))

скоморох
математик сумного вигляду
     18 сентября 2022 (15:26)

МУЖЧИНИ активізувались на придомових діляночках

Може й так, Водолійко, ,мабуть, повз нас пройшло. Тут взагалі-то в нас по 30-35 соток на двір. Є де розгулятися. Аж ніколи не нудьгували. Щодо допомоги армії... Власне, мо*, й треба було б... Але ж дітям-онукам на цю тяжку зиму треба буде дещо назгрібати. У погріб. Славабо*, бульба цьорік непогана, отже не зголодніємо.

А надалі - на все воля Божа.

( Dedicated to my disciples, I never had... )
vodoleyka
     18 сентября 2022 (15:36)

Тут взагалі-то в нас по 30-35 соток

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере