Тема 40725, сообщений: 8687
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
vodoleyka |
Він же звалив звідси.
Бачте, ЯК ПідСвічуємо!
І ЯК ВСЕ становиться на Свої місця! Як Зрозуміло!
Сказали спасибо: 1
|
|
vodoleyka |
Ну, ось іще факт по темі Плутону ( Сонце-трин-Плутон = 1 градус, Сходиться!) Плутон = Психіатрія «Окупанти відкрили вогонь під час евакуації пацієнтів психлікарні у Стрілечому. Загинуло четверо медиків, - Синєгубов ... "Окупанти безжально тероризують мирне населення. У селі Стрілече, Харківського району, медики намагалися здійснити евакуацію пацієнтів психіатричної лікарні. Медичні працівники навіть під обстрілами, ризикуючи життями, намагалися врятувати хворих. Вдалося евакуювати 30 пацієнтів, всього ж у закладі - більше 600", - йдеться у повідомленні . "За попередніми даними, на жаль, загинули 4 медичних працівників, 2 пацієнтів поранені. Висловлюємо глибокі співчуття та шану, це вчинки Героїв! На жаль, росіяни не зупиняються ні перед чим - військові злочинці та терористи!" ........ Якось би було в тему цього аспекту, щоби і ***ла об’явили «хворим». Сонце – глава, Плутон – психо-, трин – швидко. |
|
скоморох математик сумного вигляду |
ПС. Буряки, городина, городи - терапія, те що треба
Власне, le-s Хіба багато людині задля щастя потрібно? Головне - не лізьте до мене, а я до вас - та нахрін би ви мені облокотилися... Кляті москалюки! Собі у хаті ладу наведіть, а тоді й побачимо, хто кращий ґазда, добре? Ну, от, якось так...
Сказали спасибо: 2
( Dedicated to my disciples, I never had... )
|
|
vodoleyka |
! Марс в БЛИЗНЕЦАХ : Близнецы – Телефон Марс – военные МАРС – трин- САТУРН Сатурн = плен (ограничения), армия (госструктура) = «Для російських військових, які хочуть здатись у полон, запустили гарячу лінію Для військовослужбовців Російської Федерації, які бажають здатись у полон, запустили цілодобову гарячу телефонну лінію в Україні. Державний проєкт "Хочу жить" покликаний допомогти військовослужбовцям російської армії безпечно здатися в полон українським Збройним Силам. Росіянам гарантують утримання згідно з нормами Женевських конвенцій. Натомість Україна потребує поповнення обмінного фонду, аби повернути своїх захисників додому", - йдеться у повідомленні. Також в штабі інформують, що для отримання інформації, як здатися в полон, російським військовослужбовцям або їхнім рідним та близьким слід телефонувати за цілодобовими номерами: ☎️ +38 066 580 34 98 ☎️ +38 093 119 29 84»
...Тут и ПЛУТОН- трин-Солнце ! Проект МАССОВЫЙ, Круглосуточный! Плутон – глобальность, армия – война, Выживание! = «Хочу Жить» - Название проекта! ................ |
|
Крылатый Бык |
Він же звалив звідси. ——— РетроМерк в действии Соскучился по нам Galaxyalex |
|
Galaxyalex |
Головне - не лізьте до мене, а я до вас - та нахрін
Увы и ах, Эпоха Водолея как раз о том, что будут лезть - причем ко всем и безжалостно. Ничего личного, частного, ничего домашнего и национального не останется ибо Европа будет Свободной!!!
|
|
Galaxyalex |
РетроМерк в действии
Соскучился по нам Galaxyalex
Да он родимый. Да я думаю я не надолго. Захожу иногда почитать - есть ли у кого подвижки в Духовном Росте. Ну и как ведается - нету. Все собирают свою картину миру, которую заездили ещё в молодости до дыр
Буду ещё заходить - если хотя бы один Просветлеет - мне +100500 в карму
Но часто не обещаю
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 2
Европа будет Свободной!!!
|
|
vodoleyka |
Такий кайф! Там - морквинка, там - гарбузики ...Хіба багато людині задля щастя потрібно?
Головне - не лізьте до мене, а я до вас - та нахрін
би ви мені облокотилися...
Ото ж бо!.. У нас, знаєте, після цієї хвилі - вторгнення МУЖЧИНИ активізувались на придомових діляночках з Квіточками! Цю Весну ходила і милувалася )) До жіночок, що порпаються у квітничках звикли, а чоловіки - це Щось! ))
...Я сама почала активно копатись навкруги дому у 14-му. Якраз Стидно стало, що там ЛЮДИ Життя віддають, щоб ми ТУТ Краще жили, а у нас такий безлад...І як їм, тим, хто повертається з війни (тоді ще локальної) дивитись на все це. Хотілось, щоб ДУШІ їхні відігрівались після того пекла, дивлячись на мої Квіточки. Адже КВІТИ - це Кульмінація ЕНЕРГІЇ, Світла ( Тесла так казав!)
Ось...тоді була хвиля Квітників біля будинків - Жінки ... А тепер - Чоловіки підключились! ...І ВСІ ТРИМАЄМОСЬ! ))
Сказали спасибо: 1
|
|
скоморох математик сумного вигляду |
МУЖЧИНИ активізувались на придомових діляночках
Може й так, Водолійко, А надалі - на все воля Божа.
( Dedicated to my disciples, I never had... )
|
|
vodoleyka |
Тут взагалі-то в нас по 30-35 соток
|
Марс в Овне в апреле 2026
Психограмма недели с 6 по 12 апреля 2026 года: Марс в Овне под влиянием Нептуна или когда мышь чувствует силу Марса
МЕСЯЦ ДРАКОНА 2026
Джйотиш прогноз на март апрель 2026.
Музыкальный love-прогноз на 2026 год