Тема 40725, сообщений: 8687
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
vodoleyka |
«Російські зеки в автозаках їдуть на війну в Україну. ВIДЕО... Близько 400 засуджених з російської Тамбовщини, що були завербовані на війну в Україні, були вивезені на автозаках в "учебку, в один из южных регионов России".
- Так вот она какая росийская армия. А на параде в Мацкве вместо танков будут автозаки ехать и зеки маршировать. Благо теперь вся Рашка- тюрьма
- Пришлите лучших из лучших! - Лучшие из лучших зализывают раны! - Тогда пришлите лучших из худших...
! «ПОВОЗКА» во все красе! |
|
vodoleyka |
«16.09.22 08:08... Після ударів ЗСУ по місцях зосередження російських військ трупи окупантів вивозили у переповнених вантажівках, - Генштаб ... Противник намагається приховати масові втрати після вогневого ураження, завданого Силами оборони по місцях зосередження російських військ. У результаті ефективних високоточних ударів у районах населених пунктів Херсон, Василівка, Перевальськ та інших трупи російських солдатів вивозили у переповнених вантажівках"
...Тоже ПОВОЗКА – только с Нашей стороны!
- «Здивували! У нас на Чернігівщині навіть не на "вантажівках" вивозили, а на "самоскидах" І трактор з ковшем екскаваторним - позаду колони В ліс вивезли, траншею викопали, трупи вивалили і загребли!» .............. |
|
vodoleyka |
Не вернутся…их используют как пушечное мясо, живые мишени , выживает один из пятнадцати.
В массе - да! (Это вообще Планетарная такая утилизация). Но, вот именно тот 1 процент выживших - на то они и маньяки (!) по законам кармы и вернется, возможно (?) Там они пишут, что зеки не на войну хотят, а из тюрьмы сбежать - там возможны Свои "истории"...и далее...по типу того убийцы подмосковного, которого уже наши ликвидировали, но там таких сотни, как показывают...В комментах подмечают, что они не в глубинку будут драпать, а на их "жирные московские дачи". Кармический бумеранг должен же сработать. Ну, это как вариант.
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Водолійко Кризова. Цікаво. Але до астрологів здебільшого і звертаються в стані кризи. Певно, потенціал карти Вашої на менше і не цікаво витрачати. Окрім синтезу і аналізу бажана реалізація індукції і дедукції водночас.
На тому етапі багато чого було відкинуто і з теорії. Точніше, я вже могла розрізнити, що для мене Інфа, а що фігня. А можете навести приклад? Що Ви відкинули як нісенітницю і про яку планету.
Я вірю в те, що в Еру Водолія Астрологія буде у нас як Азбука.
Дякую за Ваші думки по моїй карті. Якісь акценти...хм Венера...цікаво.
Актуальні транзити
І питання щодо мене: чому "коуч"?
Сказали спасибо: 1
|
|
vodoleyka |
«Те, кто не хотят, чтобы в ЧВК воевали заключённые, детей своих на фронт отправьте. Либо ЧВК и зэки, либо ваши дети – решайте сами»
"Супер" выбор И мотивация И РЕЗУЛЬТАТ будет соответственно!
Сказали спасибо: 2
|
|
le-s |
А
Сообщения о движении частей грузинской армии к границам временно оккупированной Россией Южной Осетии. Це вже цікаво. Азербайджан. Грузія. Світовий двіж розв"язала рф-ія.
Крилатий Бик
Украина для россии делает ещё одно доброе дело , помимо того что ускоряет конец путенского мордора. Ещё и избавляет от этого биомусора, отбросов общества. Украине от этого конечно не легче, но в будущем россияне сохранившие разум и за это спасибо скажут …
Слава Украине!
Героям слава! Абсолютно згодна. Моя нижче вашого коментаря цитата саме про це. Якщо рф-ія не хоче повертати тіла своїх не-зеків, щоб не платити. То чи потрібні їй тілорухи заради мертвого непотребу.
Сказали спасибо: 2
|
|
le-s |
! «ПОВОЗКА» во все красе!
(Это вообще Планетарная такая утилизация).
Влучно сказано. |
|
le-s |
по типу того убийцы подмосковного, которого уже наши ликвидировали, Того, що канібал? Я тільки сьогодні прочитала, що маньяка такого випустили. Але ж..воно швидше своїх зжере. Війна це не місце для проявів розладів і хвороб психічних. |
|
vodoleyka |
Окрім синтезу і аналізу бажана реалізація індукції і дедукції водночас.
Саме ТАК! Реалізація потрібна, і Практичний Результат.
Я все мріяла, якби було щось таке, якесь завдання і потім ПРИЗ (матеріальний) за розгадку - оце було б Моє!)) Я б брала участь.
А можете навести приклад? Ну, хоча б про ОРБИ... Я взагалі не розумію, навіщо якісь розрахунки з ними робити )) Я просто беру і СЛІДКУЮ за ситуацією, на якому Орбісі щось трапляється, тоді наступного разу я вже Цей орбіс беру до уваги.....8 градусів = діє, але за 8 накал менший, тематика зберігається...А ось вже 5 градусів орбіс - на все життя НАКАЛ запам"ятається.
Ну і про ЛІЛІТ. Це одна з основних моїх спеціалізацій )) (Ще НЕПТУН) Навіть тут на форумі діляться на "свідків" і противників "фіктівка" )) Я її навчилась відчувати і стараюсь і далі вчитись. Це окрема велика тема.
Взагалі, якщо брати критерії, то чим заумніше, незрозуміліше написано, тим видніше, що автор просто хоче справити враження розумного і заробити. Критерій один - якщо ти можеш свій предмет пояснити ДИТИНІ. Ну, і ПРАКТИКА, РЕЗУЛЬТАТ.
Навіщо нам така конкуренція.
О, це щось Скорпіонське
Бачите, Водолії так не вважають )) Конкуренцію у Новій Ері ми замінимо на СПІВПРАЦЮ!
Буде Ера ігр з НЕнульовим результатом: це коли не треба просто щось відібрати одним у інших, а коли, використовуючи ПОТЕНЦІАЛ усіх Гравців, створюється НОВИЙ Продукт, який потрібен усім. А щоб порозумітися, хоча б у характерах, та і періодах - важливо говорити однією ПРИРОДНЬОЮ мовою. І це Астрологія. "Бог НЕ скрывает от нас картину НЕБА" ........... Пишіть, будь ласка, і далі свої спостереження тут.
Я вже думаю, ОСЬ як Нептун на Хіроні програється - саме на 24 градусі - де МІЙ Хірон я стала копіювати зі своїх записів і сюди!
І питання щодо мене: чому "коуч"?
Бачите, одне Ваше коротке речення-запитання, і це відкриває у мені просто океан згадок, думок, відповідаючи на Ваше питання я багато чого згадую, щось усвідомлюю по-новому, якісь інсайти стаються... Мені подобається ))
Ви написали, що там на моїй "капелі" у Рибах Ваш упр 3 - тобто умовний Меркурій! - Це дуже підходить! І показово! Тому можливо це тільки у нашій синастрії так, а можливо і взагалі Ваша спеціалізація - це вже Вам там видніше.
Ось для анти- прикладу, буває так, що кожне своє речення треба пояснювати...ти заплутуєшся у цих поясненнях...розумієш, що меркурії у нас не дружать...ніякого розвитку от таких бесід, тільки навпаки....а з Вами якраз та вся моя Конфігурація наче працює саме в Потрібному напрямку.
Тому я Рада! |
|
vodoleyka |
Того, що канібал?
Нее, там был убийца до этого: в подмосковье что-то 25 убийств совершил и сидел, а его на войну выпустили , а потом даже наградили! (( Но он уже труп. Посмертно вроде наградили |
Психограмма недели с 6 по 12 апреля 2026 года: Марс в Овне под влиянием Нептуна или когда мышь чувствует силу Марса
МЕСЯЦ ДРАКОНА 2026
Гороскоп на апрель 2026. Самый опасный месяц года.
Джйотиш прогноз на март апрель 2026.
Музыкальный love-прогноз на 2026 год