Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8687

Автор Сообщение
vodoleyka
     16 сентября 2022 (11:54)

«Російські зеки в автозаках їдуть на війну в Україну. ВIДЕО...

Близько 400 засуджених з російської Тамбовщини, що були завербовані на війну в Україні, були вивезені на автозаках в "учебку, в один из южных регионов России".

- Так вот она какая росийская армия. А на параде в Мацкве вместо танков будут автозаки ехать и зеки маршировать. Благо теперь вся Рашка- тюрьма

- Пришлите лучших из лучших!

- Лучшие из лучших зализывают раны!

- Тогда пришлите лучших из худших...

! «ПОВОЗКА» во все красе!

vodoleyka
     16 сентября 2022 (11:55)

«16.09.22 08:08... Після ударів ЗСУ по місцях зосередження російських військ трупи окупантів вивозили у переповнених вантажівках, - Генштаб ...

Противник намагається приховати масові втрати після вогневого ураження, завданого Силами оборони по місцях зосередження російських військ.

У результаті ефективних високоточних ударів у районах населених пунктів Херсон, Василівка, Перевальськ та інших трупи російських солдатів вивозили у переповнених вантажівках"

...Тоже ПОВОЗКА – только с Нашей стороны!

- «Здивували! У нас на Чернігівщині навіть не на "вантажівках" вивозили, а на "самоскидах" І трактор з ковшем екскаваторним - позаду колони В ліс вивезли, траншею викопали, трупи вивалили і загребли!»

..............

vodoleyka
     16 сентября 2022 (12:06)

Не вернутся…их используют как пушечное мясо, живые мишени , выживает один из пятнадцати.

В массе - да!

(Это вообще Планетарная такая утилизация).

Но, вот именно тот 1 процент выживших - на то они и маньяки (!) по законам кармы и вернется, возможно (?)

Там они пишут, что зеки не на войну хотят, а из тюрьмы сбежать - там возможны Свои "истории"...и далее...по типу того убийцы подмосковного, которого уже наши ликвидировали, но там таких сотни, как показывают...В комментах подмечают, что они не в глубинку будут драпать, а на их "жирные московские дачи". Кармический бумеранг должен же сработать. Ну, это как вариант.

le-s
     16 сентября 2022 (12:09)

Водолійко

Кризова. Цікаво.

Але до астрологів здебільшого і звертаються в стані кризи.

Певно, потенціал карти Вашої на менше і не цікаво витрачати. Окрім синтезу і аналізу бажана реалізація індукції і дедукції водночас.

На тому етапі багато чого було відкинуто і з теорії. Точніше, я вже могла розрізнити, що для мене Інфа, а що фігня.

А можете навести приклад?

Що Ви відкинули як нісенітницю і про яку планету.

Я вірю в те, що в Еру Водолія Астрологія буде у нас як Азбука.

Навіщо нам така конкуренція. Хоча об"єктивно було би легше спілкуватись. А з іншого боку всі б стали прораховувати наперед що коли робити і світ став би в марному очікуванні сприятливих умов реалізації для всіх одночасно або конфлікти стали жорсткішими б.

Дякую за Ваші думки по моїй карті. Якісь акценти...хм Венера...цікаво.

Актуальні транзити Все як є. Пишіть, будь ласка, і далі свої спостереження тут.

І питання щодо мене: чому "коуч"?

vodoleyka
     16 сентября 2022 (12:09)

«Те, кто не хотят, чтобы в ЧВК воевали заключённые, детей своих на фронт отправьте. Либо ЧВК и зэки, либо ваши дети – решайте сами»

"Супер" выбор

И мотивация

И РЕЗУЛЬТАТ будет соответственно!

le-s
     16 сентября 2022 (12:16)

А

Сообщения о движении частей грузинской армии к границам временно оккупированной Россией Южной Осетии.

Це вже цікаво.

Азербайджан. Грузія.

Світовий двіж розв"язала рф-ія.

Крилатий Бик

Украина для россии делает ещё одно доброе дело , помимо того что ускоряет конец путенского мордора. Ещё и избавляет от этого биомусора, отбросов общества. Украине от этого конечно не легче, но в будущем россияне сохранившие разум и за это спасибо скажут …

Слава Украине!

Героям слава!

Абсолютно згодна. Моя нижче вашого коментаря цитата саме про це.

Якщо рф-ія не хоче повертати тіла своїх не-зеків, щоб не платити.

То чи потрібні їй тілорухи заради мертвого непотребу.

le-s
     16 сентября 2022 (12:18)

! «ПОВОЗКА» во все красе!

(Это вообще Планетарная такая утилизация).

Влучно сказано.

le-s
     16 сентября 2022 (12:21)

по типу того убийцы подмосковного, которого уже наши ликвидировали,

Того, що канібал? Я тільки сьогодні прочитала, що маньяка такого випустили. Але ж..воно швидше своїх зжере. Війна це не місце для проявів розладів і хвороб психічних.

vodoleyka
     16 сентября 2022 (12:47)

Окрім синтезу і аналізу бажана реалізація індукції і дедукції водночас.

Саме ТАК!

Реалізація потрібна, і Практичний Результат.

Я все мріяла, якби було щось таке, якесь завдання і потім ПРИЗ (матеріальний) за розгадку - оце було б Моє!)) Я б брала участь.

А можете навести приклад?

Ну, хоча б про ОРБИ...

Я взагалі не розумію, навіщо якісь розрахунки з ними робити ))

Я просто беру і СЛІДКУЮ за ситуацією, на якому Орбісі щось трапляється, тоді наступного разу я вже Цей орбіс беру до уваги.....8 градусів = діє, але за 8 накал менший, тематика зберігається...А ось вже 5 градусів орбіс - на все життя НАКАЛ запам"ятається.

Ну і про ЛІЛІТ. Це одна з основних моїх спеціалізацій )) (Ще НЕПТУН)

Навіть тут на форумі діляться на "свідків" і противників "фіктівка" ))

Я її навчилась відчувати і стараюсь і далі вчитись. Це окрема велика тема.

Взагалі, якщо брати критерії, то чим заумніше, незрозуміліше написано, тим видніше, що автор просто хоче справити враження розумного і заробити. Критерій один - якщо ти можеш свій предмет пояснити ДИТИНІ.

Ну, і ПРАКТИКА, РЕЗУЛЬТАТ.

Навіщо нам така конкуренція.

О, це щось Скорпіонське

Бачите, Водолії так не вважають ))

Конкуренцію у Новій Ері ми замінимо на СПІВПРАЦЮ!

Буде Ера ігр з НЕнульовим результатом:

це коли не треба просто щось відібрати одним у інших, а коли, використовуючи ПОТЕНЦІАЛ усіх Гравців, створюється НОВИЙ Продукт, який потрібен усім.

А щоб порозумітися, хоча б у характерах, та і періодах - важливо говорити однією ПРИРОДНЬОЮ мовою. І це Астрологія.

"Бог НЕ скрывает от нас картину НЕБА"

...........

Пишіть, будь ласка, і далі свої спостереження тут.

Я вже думаю, ОСЬ як Нептун на Хіроні програється - саме на 24 градусі - де МІЙ Хірон я стала копіювати зі своїх записів і сюди!

І питання щодо мене: чому "коуч"?

Бачите, одне Ваше коротке речення-запитання, і це відкриває у мені просто океан згадок, думок, відповідаючи на Ваше питання я багато чого згадую, щось усвідомлюю по-новому, якісь інсайти стаються...

Мені подобається ))

Ви написали, що там на моїй "капелі" у Рибах Ваш упр 3 - тобто умовний Меркурій! - Це дуже підходить! І показово!

Тому можливо це тільки у нашій синастрії так, а можливо і взагалі Ваша спеціалізація - це вже Вам там видніше.

Ось для анти- прикладу, буває так, що кожне своє речення треба пояснювати...ти заплутуєшся у цих поясненнях...розумієш, що меркурії у нас не дружать...ніякого розвитку от таких бесід, тільки навпаки....а з Вами якраз та вся моя Конфігурація наче працює саме в Потрібному напрямку.

Тому я Рада!

vodoleyka
     16 сентября 2022 (12:52)

Того, що канібал?

Нее, там был убийца до этого: в подмосковье что-то 25 убийств совершил и сидел, а его на войну выпустили , а потом даже наградили! ((

Но он уже труп. Посмертно вроде наградили

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере