Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8687

Автор Сообщение
le-s
     15 сентября 2022 (17:04)

О так.

Щодо Північної Кореї теж.

Вони, тобто рф, вже купують ракети у КНДР.

vodoleyka
     15 сентября 2022 (18:09)

Ле-с

У Вас такі гарні і цікаві уміння і досвід

Дякую!

Я з 10 років у Астрологіі

У Професійній - десь з 40, коли інет з"явився і інфа.

Довго вчилась і шукала СВОЄ місце в Астро-.

Зараз вже можу сказати, що знайшла!

я не хотіла своє виставляти.

Мені Цікаві головні наші з Вами Перетини! ))

Як будете мою карту дивитись, скажете ?

Я Вам розкажу...))

Зараз Нептун транзитний стоїть на моєму Хіроні (ну, там ціла компанія)

Історія про ЛІС...

Я колись жила у Росії.

Спочатку, як їдеш туди, і ЛІС...такий...ЛІС...всі стоять біля вікон поїзда, хто вперше їде, і ахають..."Лес!!!"

І я так ахала і милувалась...ну, ліс, взагалі-то усі люблять...

...І жила там у такому ЛІСІ...Навіть у такій Ізбушкє, як на Новогодніх откритках - красіво! На бумажке...і сугроби...і мороз...і йолкі...

...Але вживу...скажу коротко, через 3 роки у мене почалися галюнікі від того лісу ((

Зімой і лєтом аднім цвєтам ((

Мені замість гілок сосен ВВИЖАЛИСЬ ЯБЛУНЕВІ КВІТИ на 4-му поверсі!!!

І тоді я зрозуміла: Пора ДОМОЙ...це окрема історія і ЧУДО - повернення і Україну. Скажу тільки, що з тих пір мені нікуди більше не хотілося подорожувати. Вже майже 30 років пройшло.

А зараз....уявляєте, ЯК я молюсь і ДЯКУЮ Богові, що він тоді витягнув мене звідти?!

Коли мєлькають або полонені з тих міст, або щось подібне, і я згадую............

З тих пір я якось не дуже люблю хвойні, якими так захоплюються місцеві садоводи і квітникарі.

Так, мені подобаються поодинокі йолки та ті лісові смуги, які тут є у нас. Вони не перекривають РОЗМАЇТТЯ барв і дерев.

...І ось я весь цей час жила у такому "только не лес!" ...))

А тут...у нас зараз ремонт, і вдруг син мені каже, що хоче фартук на кухню зі скла - ЛІС, тільки в коричневих тонах!...і показує мені у телефоні...

У мене зразу шок.....я і картинок взагалі-то ніяких не хотіла, не те, що ЛЕС ))

Але через мить мені так сподобалось і запам"яталось, що я вже щось інше і не уявляю!))

Ну, тепер з Вашим Ніком - це серія 2-га ))

Я теж не зразу співставила...)) І вже почала сміятися...і вже цікаво, що там моє чіпляється ?

Хірон - це ж і ДВА, як мінімум, і Ключик...= якась розв"язка для мене минулих страхів...

І ще...Я провела тут, на Окулесице, останні 5 років.......якраз відслідковували усе ПОТОЧНЕ...

І так склалось, що дівчата з рф підібрались...

Звісно, я "чула" їх "ідеологічне", але десь змовчувала, десь старалась НАШЕ розповісти...ну, старалась, как говорят, За мир и дружбу......

24-го бомбежки = провели ЧЕРТУ........

Ну, і тут вся суєта......

І ось останні ДНІ якось тут у нас так гарно склалось! Я прям воспряла духом, стосовно форуму ))

І що цікаво...СЕЛЕНА якраз ішла по моєму Сонцю!

Буквально, помню за 1 градус до Сонця....потім увлєклась у цій темі....і вчора дивлюсь...а вже всьо...вже вона у РИбах.......тобто під крилом Селени на моєму Сонці ми тут спілкувались останні дні!

Ну, а тоді я вже помітила дивний збіг перебування Селени у Водолії і війни....ну, це ще тема для аналізу, як і що саме цим показано...........це ще для роздумів....

...........

vodoleyka
     15 сентября 2022 (18:36)

Але. Ви все-таки більший орб берете завжди?

До екзакта ще 3 дні буде. Після 16.

І мені здається, Сонце перериває аспект між Нептуном і Плутоном.

Там екзакт, я подивилась у таблицях до проги, але це за GMT 16-го 22-20 = це вже 17-те....ну мерк ректро ...

Орбіс...ну,я дивлюсь по таблицях, коли там екзакт спочатку, потім думаю, який захват приблизно по датах зробити.......???

Бачите, градусів 5 спрацьовує.....особливо по тематиці, а по накалу може по мірі наближення до екзакту.....а екзакт може вже у тиші пройти...а може щось і трапитись важливе......

Особливо відмітила, як спрацьовують переходи у Знак!

"Москву" затопили на входженні МАРСУ в РИБИ!

До Нептуну йому ще далеченько було!

Останнє не зрозуміла - Сонце перериває?

...Там така картинка зараз , сьогодні ще Місяць добудовує Паруса до фігури з Сонця, Нептуна, Плутона =

= до речі, по темам планет дуже підходить до ДТП Зе :

Сонце - Глава

Нептун - якась "потеря" : ориентации, управления, туман....

Плутон - авария...

......

і Хакери наші там сайт ОБКБ ломанули!

Теж...Нептун - СЕТЬ, Плутон - ну, хакери ...

...І ось іще СЛУХИ попались...ну теж дуже би підійшли під Конфігурацію! ...але якщо і брехня, теж підходить, бо Нептун в дії!

"- «Андрій Піонтковський щойно повідомив, що його надійний інсайд із Кремля каже, що сьогодні було все ж таки прийняте рішення про відправлення ***** у безстрокову відпустку за станом здоров"я, і влада тимчасово переходить до ради безпеки.... Чекаємо на підтвердження! 14.09.2022 22:22»

скоморох
математик сумного вигляду
     15 сентября 2022 (20:11)

Але. Ви все-таки більший орб берете завжди?

І знов добривечір, дівчатка,

Ніспозвольтє й свої 5 коп. щодо орбів. Десь колись читав цікавий опус... Ну... не те щоб дуже розумний, але одна теза сподобалась у ньому (власне, спершу не мені, а моєму Вчителю).

Так от. Автора не згадаю. Близько 40-ка років минуло. Але за орби він висловився дуже чітко. Отож. Рух планет навколо Землі (а ми, власне, і спостерігаємо їх із Землі) виглядає по суті, прямолінійним. Ось вам небо, ось - об"єкт. Летить собі крізь сузір"я... Прямолінійно, так?

Але, у геоцентричній моделі Птолемея є зворотній рух, пов"язаний з обертанням по епіциклу...

Що таке є епіцикл, як не відображення невеличкої орбіти планети у просторі.

Термін "орбіта" не є просто синонім до терміну "орб". Це = прототип. Ми й зараз уживаємо фразу:"Усе, що потрапляло в його орбіту..." Орбіта = orbita,ae (fem) = рух по колу, слід від колеса, оберт по арені цирку та т.ін.(латина)

Якнайнаглядніше це відбувається підчас руху "ретро". Усі планети малюють петлі у просторі. Їх розмір і визначає величину, прийнятну для формування аспектів. А величини ці майже стандартні для окремо взятих планет.

Отже. Петля Венери майже завжди однакова, бо орбіта майже кругова. Осереднене значення = 16 градусів, тобто плюс-мінус 8.

Меркурій має видовжену орбіту, тож його петля варіюється від 9-ти аж до 17-ти градусів, а от осереднена за ймовірністю = плюс-мінус 6

Марс має середню петлю десь 15 градусів, тобто плюс-мінус 7 з половиною.

Юпітер і Сатурн відповідно мають петли приблизно 10 та 7 градусів, що й можна використовувати задля розрахунків їх орбів, тобто, плюс-мінус 5, та плюс-мінус три з половиною...

Ви нічого цікавого в цій схемі не помітили?

Якщо додати половинки орбіт, тобто:

8 + 6 + 7.5 + 5 + 3.5 = ... 30.

А якщо забрати від Марса оті пів-градуса та й отдать Сатурну, отримаємо добре відомий "халдейський ряд":

8 + 7 + 6 + 5 + 4 = 30

Ми вживаємо саме такі орбіти, ми користуємося саме такими термами. І нічо! Класно!

Головне - не треба плутатись у різних першоджерелах. Хтось гадає, що Сатурн має орб = 8, а хтось = 6. Кому вірити?

Вірити не можна нікому. Окрім мене

Може вам сподобається ця теорія, хтозна?

А ми користуємося нею вже багато роков.

Влаштовує.

Чого і вам бажаємо.

( Dedicated to my disciples, I never had... )
vodoleyka
     15 сентября 2022 (20:58)

Парамедик, полон = НЕПТУН

Жахи, катубання, вороги = Плутон

Сонце = СВІ,ДЧЕННЯ, на Світло, Особистість.

= Сонце-Нептун-Плутон =

«Звільнена з російського полону парамедик Тайра дала свідчення у США про жахи російського полону Джерело: https://censor.net/ua/n3367415

.........

le-s
     15 сентября 2022 (22:00)

Довго вчилась і шукала СВОЄ місце в Астро-.

Зараз вже можу сказати, що знайшла!

Що це? Прогностична?

У Вас такі великі і здібності і чуття, що я приголомшена!

Про наші з Вами перетини:

Між Вашою Венерою, Хіроном, Меркурієм і моїм управителем 3 дому, і відповідно, всім, що аспектує Ваші Меркурій і Венеру, аспектує його теж - трин, з"єднання, секстиль

Ваша карта вражає аспектованістю Венери.

"Об"ємом" Води.

Всі водні дома пов"язані, 2 з них у Воді.

Додатково Венера є управителькою водного 4 дому і аспектована всіма вищими і у Воді.

Я також почала звертати увагу на Селену.

І у Вас вона в орбісі до 1.5 градусів саме з Венерою.

Ви відчуваєте інформацію стількома "органами"!

Надчутливий радар, ехолокатор. І з фільтром від Селени.

Недивно, що трапляється те, що Ви описуєте.

що там моє чіпляється ?

Ще є кармічне. Але коли-небудь потім, якщо Ви не проти.

Мені дуже до вподоби як у Вашого покоління склалось з"єднання Плутона і Урана в Діві.

Якщо щось в наталі аспектує, то це здібності так здібності.

Мій нік означає зовсім інше

Хоча сінхронізми - особиста штука.

Мені теж цікаво, як вони стаються.

І ось останні ДНІ якось тут у нас так гарно склалось! Я прям воспряла духом, стосовно форуму ))

Я підтримую обома руками!

Аналогічно Вам я радію від того, що нас більшає.

Нарешті гопота залізає в нори. Нарешті ми гуртуємось і в хобі. Українською.

Мене це тішить безмежно

le-s
     15 сентября 2022 (22:14)

Там екзакт, я подивилась у таблицях до проги, але це за GMT 16-го 22-20 = це вже 17-те....ну мерк ректро ...

Я зрозуміла! Ви про екзакт з Нептуном, а я про Плутон.

Бачите, градусів 5 спрацьовує.....особливо по тематиці, а по накалу може по мірі наближення до екзакту.....а екзакт може вже у тиші пройти...а може щось і трапитись важливе......

Особливо відмітила, як спрацьовують переходи у Знак!

"Москву" затопили на входженні МАРСУ в РИБИ!

До Нептуну йому ще далеченько було!

Останнє не зрозуміла - Сонце перериває?

Переходи так! Відчуваються завжди.

На рахунок екзакта і орбіса. У мене особисто спрацьовують за 1,5 градуси. Інколи за пів градуса. Екзакти рідко дають події.

Сонце перериває. А чому ні?

Піонтковський..

Ніби путлєр сьогодні був Самарканді. Навряд чи так доля усміхнеться нам.

le-s
     15 сентября 2022 (22:26)

Якщо додати половинки орбіт, тобто:

8 + 6 + 7.5 + 5 + 3.5 = ... 30.

А якщо забрати від Марса оті пів-градуса та й отдать Сатурну, отримаємо добре відомий "халдейський ряд":

8 + 7 + 6 + 5 + 4 = 30

Ми вживаємо саме такі орбіти, ми користуємося саме такими термами. І нічо! Класно!

А на якій підставі, шановний Матиматику, ми будем забирати у Марса і віддавати Сатурну через голову Юпітера?

Потім:

Головне - не треба плутатись у різних першоджерелах. Хтось гадає, що Сатурн має орб = 8, а хтось = 6. Кому вірити?

Вірити не можна нікому. Окрім мене

Може вам сподобається ця теорія, хтозна?

А ми користуємося нею вже багато роков.

Влаштовує.

Чого і вам бажаємо.

Існує і правило середньоарифметичного між "орбітами" для аспектів між різнойменними планетами.

А також поняття пропрацювання Планети. Значить, у мало пропрацьованиої Венери, навряд чи буде проявлятись орб у 8!

Окрім цього - критерій аспекта. Аспекти також відгукуються з різними орбами.

Розкажіть, як Ви визначаєте це. Між різними планетами і в різній аспектації на базі виразу 8 + 7 + 6 + 5 + 4 = 30

І Світила. По 12?

скоморох
математик сумного вигляду
     15 сентября 2022 (22:37)

Існує і правило середньоарифметичного між "орбітами" для аспектів між різнойменними планетами.

А також поняття пропрацювання Планети. Значить, у мало пропрацьованиої Венери, навряд чи буде проявлятись орб у 8!

Окрім цього - критерій аспекта. Аспекти також відгукуються з різними орбами.

Розкажіть, як Ви визначаєте це. Між різними планетами і в різній аспектації на базі виразу 8 + 7 + 6 + 5 + 4 = 30

І Світила. По 12?

Вибачте, але в цьому абсолютно не шарю

Чи пропрацовано воно, чи ні?

Розказав лише те, що можна побачити на небі. Очима. Ну й дещо округлено до цілого. Лише для зручностей.

Орбіти не міняю ані для аспекта, ані для чого іншого.

Світила орбіт не мають. Якщо промінь Світила потрапляє в орбіту якоїсь із планет = аспект відбувся. А між Світилами є більш цікаві види взаємодії, ніж аспекти. От ними й користуємось.

Ну, якось так...

( Dedicated to my disciples, I never had... )
vodoleyka
     15 сентября 2022 (23:58)

Що це? Прогностична?

Скоріше Кризова з прогнозом.

Там же у мене Скорп і 8-д та і Плу-Уран...

Мені цікаво як Детектив розв"язувати.

Я, звісно, пройшла період прогнозування, коли вчилась по підручниках.

Подружкам робила прогнози на рік - трактовки писала з підручників...вчилась на них.

А потім мені таке надоїло, я зайшла в глухий кут...

І тоді почалися справжні пошуки себе у астрології.

Це співпало з тим, що мабуть прийшов час відкинути підручники...Кілька років я просто записувала "небо" майже кожен день...робила помітки, слідкувала...Старалась ВІДЧУВАТИ прояв планети.

На тому етапі багато чого було відкинуто і з теорії. Точніше, я вже могла розрізнити, що для мене Інфа, а що фігня.

Поступово я вже відчувала події, людей ...

Також і тут роки провела - мені цікаво було ПРИКЛАДИ , як проявляються аспекти у житті.

Вже не теорія, а саме бла-бла на конткретному аспекті, що у кого трапилось...

Тобто я вже відчувала планетарні прояви , а потім знаходила підтвердження.

Наприклад, тут на форумі людина розказує проблемну історію, а я вже розумію, з якою планетою вона пов"язана, підказую, які транзити подивитись...тоді вже як вести себе в тих чи інших випадках...Ну, це тут - усі розуміють про що...

Але так поступово я почала підказувати і подружкам і їх подружкам не по книжках і не "прогнози", а розглядати якісь їх складні незрозумілі періоди чи випадки.

Так, сюди входить і прогнозування у якомусь сенсі.

Але старт іде від проблеми, а вже потім, що цікавого побачу у карті і періоди...

Тобто все починається приблизно як у детективі, коли до тебе звертаються по допомогу. І ти 3 дні розгадуєш той сюжет. Щось умне пишеш...мозги киплять...інфа йде.......Але Є і стимул - подружки мені платять. Я не озвучую суму, але вона мене тішить. Вони вважають мене генієм)) Тому у нас взаєморозуміння. І така робота мені подобається.

Хоча таких "справ" мало.

А ще є друзі і знайомі навколо у повсякденному житті, і я весь час щось "дивлюся" і говорю-говорю астрологічне і безкоштовно.........

Хоча якийсь Обмін все ж таки мабуть є...

Адже я все ще живу, хоча давно вже не маю такого поняття як заробітна плата.

Ось цей мій головний КАНАТ карти - ось 2-8

Якось так проявляється зараз: я багато чого роблю взагалі корисного "для планети", але зарплату не отримую, а живу через 8 дім виходить, тобто, через інших. А коли мені ця Золушка вже всі нерви забирає і опускаються руки, тоді рраз і дзвіночок із "Справою" - і наче Жизнь удалась ))

У мене є думки, що це і чому ?

Можливо я впереди планети освоюю Еру Водолія, де матеріальному буде приділятись менша увага, хоча буде Ізобіліє...якось так чудернацьки я поки що живу з повним розумінням свого місця і ролі.

Я вірю в те, що в Еру Водолія Астрологія буде у нас як Азбука.

Можливо тоді мене "привлекут" матеріальніше, а може на той час і гроші перестануть мати сьогоднішнє значення.

Я розумію, що Вищі Сили мене ведуть і тримають, тому як є, так і є.

.......

Дякую за Ваші думки по моїй карті. Якісь акценти...хм Венера...цікаво.

Мені дуже до вподоби як у Вашого покоління склалось з"єднання Плутона і Урана в Діві. Okey

Якщо щось в наталі аспектує, то це здібності так здібності.

Я його вважаю Драйвером карти. Воно у мене наче запал ракети (Паруса))

Ще своєї вершини не досяг, але тим і живемо, що є про що мріяти ))

Нарешті ми гуртуємось і в хобі. Українською.

Мене це тішить безмежно

І мене!

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере