Тема 40725, сообщений: 8687
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
О так. Щодо Північної Кореї теж. Вони, тобто рф, вже купують ракети у КНДР. |
|
vodoleyka |
Ле-с
У Вас такі гарні і цікаві уміння і досвід
Дякую!
Я з 10 років у Астрологіі У Професійній - десь з 40, коли інет з"явився і інфа. Довго вчилась і шукала СВОЄ місце в Астро-. Зараз вже можу сказати, що знайшла!
я не хотіла своє виставляти.
Мені Цікаві головні наші з Вами Перетини! )) Як будете мою карту дивитись, скажете ?
Я Вам розкажу...))
Зараз Нептун транзитний стоїть на моєму Хіроні (ну, там ціла компанія) Історія про ЛІС... Я колись жила у Росії. Спочатку, як їдеш туди, і ЛІС...такий...ЛІС...всі стоять біля вікон поїзда, хто вперше їде, і ахають..."Лес!!!" І я так ахала і милувалась...ну, ліс, взагалі-то усі люблять... ...І жила там у такому ЛІСІ...Навіть у такій Ізбушкє, як на Новогодніх откритках - красіво! На бумажке...і сугроби...і мороз...і йолкі...
...Але вживу...скажу коротко, через 3 роки у мене почалися галюнікі від того лісу (( Зімой і лєтом аднім цвєтам (( Мені замість гілок сосен ВВИЖАЛИСЬ ЯБЛУНЕВІ КВІТИ на 4-му поверсі!!! І тоді я зрозуміла: Пора ДОМОЙ...це окрема історія і ЧУДО - повернення і Україну. Скажу тільки, що з тих пір мені нікуди більше не хотілося подорожувати. Вже майже 30 років пройшло. А зараз....уявляєте, ЯК я молюсь і ДЯКУЮ Богові, що він тоді витягнув мене звідти?! Коли мєлькають або полонені з тих міст, або щось подібне, і я згадую............
З тих пір я якось не дуже люблю хвойні, якими так захоплюються місцеві садоводи і квітникарі. Так, мені подобаються поодинокі йолки та ті лісові смуги, які тут є у нас. Вони не перекривають РОЗМАЇТТЯ барв і дерев.
...І ось я весь цей час жила у такому "только не лес!" ...))
А тут...у нас зараз ремонт, і вдруг син мені каже, що хоче фартук на кухню зі скла - ЛІС, тільки в коричневих тонах!...і показує мені у телефоні... У мене зразу шок.....я і картинок взагалі-то ніяких не хотіла, не те, що ЛЕС ))
Але через мить мені так сподобалось і запам"яталось, що я вже щось інше і не уявляю!))
Ну, тепер з Вашим Ніком - це серія 2-га )) Я теж не зразу співставила...)) І вже почала сміятися...і вже цікаво, що там моє чіпляється ?
Хірон - це ж і ДВА, як мінімум, і Ключик...= якась розв"язка для мене минулих страхів...
І ще...Я провела тут, на Окулесице, останні 5 років.......якраз відслідковували усе ПОТОЧНЕ... І так склалось, що дівчата з рф підібрались... Звісно, я "чула" їх "ідеологічне", але десь змовчувала, десь старалась НАШЕ розповісти...ну, старалась, как говорят, За мир и дружбу...... 24-го бомбежки = провели ЧЕРТУ........ Ну, і тут вся суєта......
І ось останні ДНІ якось тут у нас так гарно склалось! Я прям воспряла духом, стосовно форуму )) І що цікаво...СЕЛЕНА якраз ішла по моєму Сонцю! Буквально, помню за 1 градус до Сонця....потім увлєклась у цій темі....і вчора дивлюсь...а вже всьо...вже вона у РИбах.......тобто під крилом Селени на моєму Сонці ми тут спілкувались останні дні! Ну, а тоді я вже помітила дивний збіг перебування Селени у Водолії і війни....ну, це ще тема для аналізу, як і що саме цим показано...........це ще для роздумів.... ........... |
|
vodoleyka |
Але. Ви все-таки більший орб берете завжди?
До екзакта ще 3 дні буде. Після 16.
І мені здається, Сонце перериває аспект між Нептуном і Плутоном.
Там екзакт, я подивилась у таблицях до проги, але це за GMT 16-го 22-20 = це вже 17-те....ну мерк ректро ...
Орбіс...ну,я дивлюсь по таблицях, коли там екзакт спочатку, потім думаю, який захват приблизно по датах зробити.......??? Бачите, градусів 5 спрацьовує.....особливо по тематиці, а по накалу може по мірі наближення до екзакту.....а екзакт може вже у тиші пройти...а може щось і трапитись важливе......
Особливо відмітила, як спрацьовують переходи у Знак! "Москву" затопили на входженні МАРСУ в РИБИ! До Нептуну йому ще далеченько було!
Останнє не зрозуміла - Сонце перериває?
...Там така картинка зараз , сьогодні ще Місяць добудовує Паруса до фігури з Сонця, Нептуна, Плутона = = до речі, по темам планет дуже підходить до ДТП Зе : Сонце - Глава Нептун - якась "потеря" : ориентации, управления, туман.... Плутон - авария... ......
і Хакери наші там сайт ОБКБ ломанули!
Теж...Нептун - СЕТЬ, Плутон - ну, хакери ...
...І ось іще СЛУХИ попались...ну теж дуже би підійшли під Конфігурацію! ...але якщо і брехня, теж підходить, бо Нептун в дії!
"- «Андрій Піонтковський щойно повідомив, що його надійний інсайд із Кремля каже, що сьогодні було все ж таки прийняте рішення про відправлення ***** у безстрокову відпустку за станом здоров"я, і влада тимчасово переходить до ради безпеки.... Чекаємо на підтвердження! 14.09.2022 22:22» |
|
скоморох математик сумного вигляду |
Але. Ви все-таки більший орб берете завжди?
І знов добривечір, дівчатка,
Ніспозвольтє й свої 5 коп. щодо орбів. Десь колись читав цікавий опус... Ну... не те щоб дуже розумний, але одна теза сподобалась у ньому (власне, спершу не мені, а моєму Вчителю).
Так от. Автора не згадаю. Близько 40-ка років минуло.
Але, у геоцентричній моделі Птолемея є зворотній рух, пов"язаний з обертанням по епіциклу... Що таке є епіцикл, як не відображення невеличкої орбіти планети у просторі. Термін "орбіта" не є просто синонім до терміну "орб". Це = прототип. Ми й зараз уживаємо фразу:"Усе, що потрапляло в його орбіту..." Орбіта = orbita,ae (fem) = рух по колу, слід від колеса, оберт по арені цирку та т.ін.(латина) Якнайнаглядніше це відбувається підчас руху "ретро". Усі планети малюють петлі у просторі. Їх розмір і визначає величину, прийнятну для формування аспектів. А величини ці майже стандартні для окремо взятих планет. Отже. Петля Венери майже завжди однакова, бо орбіта майже кругова. Осереднене значення = 16 градусів, тобто плюс-мінус 8. Меркурій має видовжену орбіту, тож його петля варіюється від 9-ти аж до 17-ти градусів, а от осереднена за ймовірністю = плюс-мінус 6
Марс має середню петлю десь 15 градусів, тобто плюс-мінус 7 з половиною. Юпітер і Сатурн відповідно мають петли приблизно 10 та 7 градусів, що й можна використовувати задля розрахунків їх орбів, тобто, плюс-мінус 5, та плюс-мінус три з половиною... Ви нічого цікавого в цій схемі не помітили? Якщо додати половинки орбіт, тобто: 8 + 6 + 7.5 + 5 + 3.5 = ... 30. А якщо забрати від Марса оті пів-градуса та й отдать Сатурну, отримаємо добре відомий "халдейський ряд": 8 + 7 + 6 + 5 + 4 = 30 Ми вживаємо саме такі орбіти, ми користуємося саме такими термами. І нічо! Класно! Головне - не треба плутатись у різних першоджерелах. Хтось гадає, що Сатурн має орб = 8, а хтось = 6. Кому вірити?
Вірити не можна нікому. Окрім мене Може вам сподобається ця теорія, хтозна? А ми користуємося нею вже багато роков. Влаштовує. Чого і вам бажаємо.
Сказали спасибо: 1
( Dedicated to my disciples, I never had... )
|
|
vodoleyka |
Парамедик, полон = НЕПТУН Жахи, катубання, вороги = Плутон Сонце = СВІ,ДЧЕННЯ, на Світло, Особистість. = Сонце-Нептун-Плутон = «Звільнена з російського полону парамедик Тайра дала свідчення у США про жахи російського полону Джерело: .........
|
|
le-s |
Довго вчилась і шукала СВОЄ місце в Астро-.
Зараз вже можу сказати, що знайшла! Що це? Прогностична?
У Вас такі великі і здібності і чуття, що я приголомшена! Про наші з Вами перетини:
Між Вашою Венерою, Хіроном, Меркурієм і моїм управителем 3 дому, і відповідно, всім, що аспектує Ваші Меркурій і Венеру, аспектує його теж - трин, з"єднання, секстиль Ваша карта вражає аспектованістю Венери. "Об"ємом" Води. Всі водні дома пов"язані, 2 з них у Воді. Додатково Венера є управителькою водного 4 дому і аспектована всіма вищими і у Воді. Я також почала звертати увагу на Селену. І у Вас вона в орбісі до 1.5 градусів саме з Венерою. Ви відчуваєте інформацію стількома "органами"! Надчутливий радар, ехолокатор. І з фільтром від Селени. Недивно, що трапляється те, що Ви описуєте.
що там моє чіпляється ? Ще є кармічне. Але коли-небудь потім, якщо Ви не проти.
Мені дуже до вподоби як у Вашого покоління склалось з"єднання Плутона і Урана в Діві. Якщо щось в наталі аспектує, то це здібності так здібності.
Мій нік означає зовсім інше Хоча сінхронізми - особиста штука. Мені теж цікаво, як вони стаються.
І ось останні ДНІ якось тут у нас так гарно склалось! Я прям воспряла духом, стосовно форуму )) Я підтримую обома руками! Аналогічно Вам я радію від того, що нас більшає. Нарешті гопота залізає в нори. Нарешті ми гуртуємось і в хобі. Українською.
Мене це тішить безмежно
|
|
le-s |
Там екзакт, я подивилась у таблицях до проги, але це за GMT 16-го 22-20 = це вже 17-те....ну мерк ректро ... Я зрозуміла! Ви про екзакт з Нептуном, а я про Плутон.
Бачите, градусів 5 спрацьовує.....особливо по тематиці, а по накалу може по мірі наближення до екзакту.....а екзакт може вже у тиші пройти...а може щось і трапитись важливе......
Особливо відмітила, як спрацьовують переходи у Знак!
"Москву" затопили на входженні МАРСУ в РИБИ!
До Нептуну йому ще далеченько було!
Останнє не зрозуміла - Сонце перериває? Переходи так! Відчуваються завжди. На рахунок екзакта і орбіса. У мене особисто спрацьовують за 1,5 градуси. Інколи за пів градуса. Екзакти рідко дають події. Сонце перериває. А чому ні?
Піонтковський.. Ніби путлєр сьогодні був Самарканді. Навряд чи так доля усміхнеться нам.
|
|
le-s |
Якщо додати половинки орбіт, тобто:
8 + 6 + 7.5 + 5 + 3.5 = ... 30.
А якщо забрати від Марса оті пів-градуса та й отдать Сатурну, отримаємо добре відомий "халдейський ряд":
8 + 7 + 6 + 5 + 4 = 30
Ми вживаємо саме такі орбіти, ми користуємося саме такими термами. І нічо! Класно!
А на якій підставі, шановний Матиматику, ми будем забирати у Марса і віддавати Сатурну через голову Юпітера?
Потім:
Головне - не треба плутатись у різних першоджерелах. Хтось гадає, що Сатурн має орб = 8, а хтось = 6. Кому вірити?
Вірити не можна нікому. Окрім мене
Може вам сподобається ця теорія, хтозна?
А ми користуємося нею вже багато роков.
Влаштовує.
Чого і вам бажаємо. Існує і правило середньоарифметичного між "орбітами" для аспектів між різнойменними планетами. А також поняття пропрацювання Планети. Значить, у мало пропрацьованиої Венери, навряд чи буде проявлятись орб у 8! Окрім цього - критерій аспекта. Аспекти також відгукуються з різними орбами. Розкажіть, як Ви визначаєте це. Між різними планетами і в різній аспектації на базі виразу 8 + 7 + 6 + 5 + 4 = 30 І Світила. По 12? |
|
скоморох математик сумного вигляду |
Існує і правило середньоарифметичного між "орбітами" для аспектів між різнойменними планетами.
А також поняття пропрацювання Планети. Значить, у мало пропрацьованиої Венери, навряд чи буде проявлятись орб у 8!
Окрім цього - критерій аспекта. Аспекти також відгукуються з різними орбами.
Розкажіть, як Ви визначаєте це. Між різними планетами і в різній аспектації на базі виразу 8 + 7 + 6 + 5 + 4 = 30
І Світила. По 12?
Вибачте, але в цьому абсолютно не шарю
Чи пропрацовано воно, чи ні? Розказав лише те, що можна побачити на небі. Очима. Ну й дещо округлено до цілого. Лише для зручностей. Орбіти не міняю ані для аспекта, ані для чого іншого. Світила орбіт не мають. Якщо промінь Світила потрапляє в орбіту якоїсь із планет = аспект відбувся. А між Світилами є більш цікаві види взаємодії, ніж аспекти. От ними й користуємось. Ну, якось так... ( Dedicated to my disciples, I never had... )
|
|
vodoleyka |
Що це? Прогностична?
Скоріше Кризова з прогнозом.
Там же у мене Скорп і 8-д та і Плу-Уран...
Мені цікаво як Детектив розв"язувати.
Я, звісно, пройшла період прогнозування, коли вчилась по підручниках. Подружкам робила прогнози на рік - трактовки писала з підручників...вчилась на них.
А потім мені таке надоїло, я зайшла в глухий кут...
І тоді почалися справжні пошуки себе у астрології.
Це співпало з тим, що мабуть прийшов час відкинути підручники...Кілька років я просто записувала "небо" майже кожен день...робила помітки, слідкувала...Старалась ВІДЧУВАТИ прояв планети.
На тому етапі багато чого було відкинуто і з теорії. Точніше, я вже могла розрізнити, що для мене Інфа, а що фігня.
Поступово я вже відчувала події, людей ... Також і тут роки провела - мені цікаво було ПРИКЛАДИ , як проявляються аспекти у житті. Вже не теорія, а саме бла-бла на конткретному аспекті, що у кого трапилось...
Тобто я вже відчувала планетарні прояви , а потім знаходила підтвердження.
Наприклад, тут на форумі людина розказує проблемну історію, а я вже розумію, з якою планетою вона пов"язана, підказую, які транзити подивитись...тоді вже як вести себе в тих чи інших випадках...Ну, це тут - усі розуміють про що...
Але так поступово я почала підказувати і подружкам і їх подружкам не по книжках і не "прогнози", а розглядати якісь їх складні незрозумілі періоди чи випадки. Так, сюди входить і прогнозування у якомусь сенсі.
Але старт іде від проблеми, а вже потім, що цікавого побачу у карті і періоди...
Тобто все починається приблизно як у детективі, коли до тебе звертаються по допомогу. І ти 3 дні розгадуєш той сюжет. Щось умне пишеш...мозги киплять...інфа йде.......Але Є і стимул - подружки мені платять. Я не озвучую суму, але вона мене тішить. Вони вважають мене генієм)) Тому у нас взаєморозуміння. І така робота мені подобається. Хоча таких "справ" мало.
А ще є друзі і знайомі навколо у повсякденному житті, і я весь час щось "дивлюся" і говорю-говорю астрологічне і безкоштовно......... Хоча якийсь Обмін все ж таки мабуть є... Адже я все ще живу, хоча давно вже не маю такого поняття як заробітна плата.
Ось цей мій головний КАНАТ карти - ось 2-8 Якось так проявляється зараз: я багато чого роблю взагалі корисного "для планети", але зарплату не отримую, а живу через 8 дім виходить, тобто, через інших. А коли мені ця Золушка вже всі нерви забирає і опускаються руки, тоді рраз і дзвіночок із "Справою" - і наче Жизнь удалась ))
У мене є думки, що це і чому ? Можливо я впереди планети освоюю Еру Водолія, де матеріальному буде приділятись менша увага, хоча буде Ізобіліє...якось так чудернацьки я поки що живу з повним розумінням свого місця і ролі.
Я вірю в те, що в Еру Водолія Астрологія буде у нас як Азбука. Можливо тоді мене "привлекут" матеріальніше, а може на той час і гроші перестануть мати сьогоднішнє значення. Я розумію, що Вищі Сили мене ведуть і тримають, тому як є, так і є. ....... Дякую за Ваші думки по моїй карті. Якісь акценти...хм Венера...цікаво.
Мені дуже до вподоби як у Вашого покоління склалось з"єднання Плутона і Урана в Діві. Okey
Якщо щось в наталі аспектує, то це здібності так здібності.
Я його вважаю Драйвером карти. Воно у мене наче запал ракети (Паруса)) Ще своєї вершини не досяг, але тим і живемо, що є про що мріяти ))
Нарешті ми гуртуємось і в хобі. Українською.
Мене це тішить безмежно
І мене! |
Психограмма недели с 6 по 12 апреля 2026 года: Марс в Овне под влиянием Нептуна или когда мышь чувствует силу Марса
МЕСЯЦ ДРАКОНА 2026
Гороскоп на апрель 2026. Самый опасный месяц года.
Джйотиш прогноз на март апрель 2026.
Музыкальный love-прогноз на 2026 год