Тема 40725, сообщений: 8687
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
inhobbock |
Скоморох, навіть не знаю. сьогодні притягла по астрології журнали та таблиці. Дві години витратила, щоб з"їздити за ними, познайомилася з дуже приємними людьми, а ось перевірити і перегорнути їх - доки не виділяю час. Плюшкін якийсь. |
|
le-s |
Там комментов набросали...
Мол, а шо ж такое? Встречайте хероев войны.
И радуйтесь, что пока воняет вокруг вас, а не вы...Хотели войну - нюхайте!..
Не только ж орать, чтоб насиловали хохлушек и тащить трусы с унитазами.
Война - дело вонючее
Как получили ***, сразу по-другому запели.
Все комменты об этом, чтоб на каждый ракетный удар по нам была ответка. Додати евакуації з бєлгородской області.
...хм..я вище писала, що до 16-го зходиться опозиція Сонце-НЕПТУН з аспектами до ПЛУТОНУ! = щось ВОДНЕ , Морське і глобально вибухове.
Передбачався Крим і міст...
Але. Ви все-таки більший орб берете завжди? До екзакта ще 3 дні буде. Після 16. І мені здається, Сонце перериває аспект між Нептуном і Плутоном. |
|
le-s |
и тут давно нас нациками не обзывали ))
Водолійко Помітила теж. Вільніше дихається без них.
А
Путяру ждать заставил и Президент Киргизии Кто xочет посмотреть сюда
Це прекрасно
Вже вдруге? Після Ердогана. Думаю, такий своєрідний флешмоб буде продовжуватись. Інша справа - він мало з ким тепер зустрінеться.
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Дві години витратила, щоб з"їздити за ними, познайомилася з дуже приємними людьми, а ось перевірити і перегорнути їх - доки не виділяю час. Плюшкін якийсь. Я така сама! Прокрастиную читання. І поки отримую насолоду просто від можливості і самих книжкових запасів. Зараз вся увага лише в новини. Не можу зосередитись ні на чому, окрім них і роботи. |
|
скоморох математик сумного вигляду |
доки не виділяю час
inhobbock
Мені теж інколи так хочеться плюнуть на все та й поринуть у цей світ вільного спілкування, але ж... але ж... Усілякі справи вимагають часу, інколи усього часу. Шкода. Так багацько є про що оповісти, послухати розумні та щирі коментарі, але ж... але ж... Гадаю, дасть нам Бог інші часи, коли усьо то буде реальніше, щоб не уривками і не краплинами правду... А поки, най собі,як є. Потім підсумуємо, гаразд? Дякую усім вам, мої гарнюні, що ви є, що не нудьгуєте знічев"я, що розказуєте правду, що ви усі разом і усі - з нами.
Усе буде = Україна!
Сказали спасибо: 3
( Dedicated to my disciples, I never had... )
|
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
Думаю, такий своєрідний флешмоб буде продовжуватись.
Ну его и на королевские поxоры не пригласили Россия, Белоруссия и ой, не оню, кажется какая-то совсем страна йеммм маленькая
Слава Україні !
|
|
le-s |
Россия, Белорусккия и ой, не оню, кажется какая-то совсем страна йеммм маленькая Здається, М"янма, ні? |
|
le-s |
Скомороше Приходьте!
Я Вам, до речі, на 186-й відповіла. Хоч і коротко.
Чекаємо на 08.12 з надіями і сподіваннями. |
|
A |
Здається, Мэянма, ні? не помню. Лень искать инфу. Вчера где-то попалась на глаза Слава Україні !
|
|
A |
Да, Мианмар и Сев.Корея тоже
Слава Україні !
|
Психограмма недели с 6 по 12 апреля 2026 года: Марс в Овне под влиянием Нептуна или когда мышь чувствует силу Марса
МЕСЯЦ ДРАКОНА 2026
Гороскоп на апрель 2026. Самый опасный месяц года.
Джйотиш прогноз на март апрель 2026.
Музыкальный love-прогноз на 2026 год