Тема 40725, сообщений: 8687
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
inhobbock |
Vodoleyka, дуже зворушливо. Я пам"ятаю ті часи, коли був голод на книги, неможливо було щось дістати (десь 13-14 мені), можливо це стало тригером, але я збираю книги, які тільки бачу і не можу відпустити, хоча читати не вистачає часу. Зараз ми тут 6 місяців, а я вже притягла шафу, бо книг величезна купа, хочеться сісти та читати, як у дитинстві, але ж стільки важливих справ, що залишається тільки милуватися, в мене тут фізика, хімія, граматика, історія, атласи, дитячі книжки...
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Пам"ятаєте фото, як рашисти собаку вбили. Лапи були прибиті до драбини і відрізані?
А таке на іншому кінці Всесвіту:
|
|
vodoleyka |
Дівчата, дякую!
Ле-с
Важко мати досвід недоведеного науково проте цілком відчутного, але для чогось дається. Або чомусь...........і нова купа Мислєй...))
У одному з формулювань моєї квадратури Сонце-Нептун було сказано ( і це мені зайшло!): " Транслировать волю Вселенной ИМПЕРАТИВНО" - бо квадрат - він НЕ залишає вибору, як опозиція! З тобою ТРАПЛЯЄТЬСЯ очєредная Фантасмагорія, і тобі залишається або сходити з розуму, або ставати такою Алісою в Країні Чудес - ще одна моя Настільна Книга дитинства ! ))
Тобто вивчаєш все те, що з тобою коїться, і через СВІЙ Досвід вже розповідаєш десь...))
А можна Вашу карту?
18 02 67 Київ 16-50
А Ви свою... Мені ВЖЕ цікаво наші перетини : Лес - це мій "тригер" після Росіі, і зараз він мене "доганяє" таким чудернацьким шляхом)) ....
Ви людей відчуваєте як барометр або інакше?
Скоріше, Астрологічно. В мене скоріше не яснобачення, а яснознання.
Якісь відчуття є, але більше, я так думаю, ментально. Хоча все це поєднано, звісно.
Зараз, до речі, під час війни, мені попався у Ю-Тубі Наш Екстрасенс - Максим Гордєєв. Спершу зовні я його сприйняла як "піар-шоу", але подивившись на карту, Зрозуміла його "манери")) та Побачила, що там Є екстасесорні здубності. Він Овен з Рибами...Точно не пам"ятаю, що там у нього, але пояснило мені і Танці, і Пісні, і Екстрасенсорику.
І кілька разів у важкі періоди за ці півроку мені попадались його відео, а я ж слідкую за Марсом і аспектами, але ж бачу "Планету", знаю символи...ну, якийсь Аналіз можу дати, щось прєдположить...але "картинки" я не бачу
І мені прогнози Макса допомагали саме з картинками - я могла їх ПІДТВЕРДИТИ Астрологічно, а також пояснити і доповнити... Наприклад, йому випадали карти 8-мок, він давав це як терміни...а на Небі актуальний був ПЛУТОН! Це розширювало бачення! Мені сподобалось, тому що ВСІ езотеричні прогнози повинні давати ОДНАКОВЕ, бо Подія - одна, просто канали Інфи - різні : астро-, екстра -, таро-, нумеро- ...Сама я Таро користуюсь рідко, вони для мене це щось Священне )) Коли вимагає ситуація , і Таро можуть дати картинку.
Щоб стати спецом по Таро - це треба тренуватись на якихось побутових речах, а у мене це як "поминать Бога всуе..." Я не можу просто для тренувань та й не довіряю, що мені так передадуть інфу. Тобто, користуюсь дуже в рідких випадках, коли дійсно , бачу потребу. А це, звісно, не може зробити мене спецом по Таро.
А ось Астрологія - це зі мною завжди і всюди )) Це для мене самої стало і як приколом, і як підтвердженням АСТРОЛОГ = вибухи кругом, шок, а я лізу перевірити ОРБІС! Бо по теорії 3 градусів я передбачила 27 лютого можливе "щось" ( звісно, не таке, але щось...таке, що було у досвіді)
Нам же тоді говорили і про січень, потім 16 лютого, потім про 20, 22....а я БАЧИЛА Марс-Плутон,що сходиться... орбіс в 3 градуси був 27.02.....Сталося 24.02 - тому я першим ділом полізла у ефемериди, і тепер мене ЖОДНИЙ "спец" НЕ переконає, що аспект 5 градусів не діє! ..........
Інгобок
У мене теж книги )) Але не підручники. Детективи, романи..Це мабуть картою передбачено тематику...
Напишіть теж свої ДАНІ, якщо можна
Я перестала читати десь після 45 - зір (( Окуляри поки що не хочу, та й не можу, бісить мене лінза, голова болить.....Раніше сторінку по-діагоналі пробігала, зараз буває влітку на вулиці вдень трохи можу читати, але все одно так повільно виходить - мене це бісить (( Мабуть я вже свою цистерну прочитала - з 4 до 45. Цим заспокоююсь. Та ще думаю, може за Ерою Водолія , відновиться здоров"я....вже мабуть і не цікаво щось велике читати - якось все так швидко крутиться! Інтернет - наше все! )) |
|
vodoleyka |
Ле-с |
|
A |
Слава Україні !
|
|
vodoleyka |
Аш Прикольно...следим...
Наши пока Свою работу делают!
Самое гадкое , что не можем эти ракетные обстрелы по Харькову прекратить (пока). У нас семья беженцев оттуда в доме сейчас живет. Они из села в нескольких км возле границы с рф.
Ну, мы ж за них молимся, чтоб вернулись домой...Спрашиваю сегодня, мол, как, приободрились? Они со своими оттуда общаются... Они, да, слава Богу, нелюдей этих хоть прогнали ( насиловали там, убивали ((), но обстрелы ...((...говорит, в КОЛОДЦЫ бомбами стреляют (((...и граница совсем рядом (( |
|
Pers13 |
vodoleyka По тем данным, что Вы написали, вполне логично что Вы занимаетесь Астроогией и не только. Что до гадания на картах Таро, то, на мой взгляд, за ними стоит довольно темный эгрегор и лучше с ним дело не иметь. Я предпочитаю гадание на рунах, за ними пока ничего плохого не чувствую. Первую тысячу лет будет тяжело, потом привыкнешь. (Р.Шекли, «Кое-что задаром»)
|
|
Pers13 |
Самое гадкое , что не можем эти ракетные обстрелы по Харькову прекратить (пока). Ситуация она более глобальна, просто на примере Харькова это наглядно видно. Видно то, что современные страны очень уязвимы из-за зависимости от технологической инфраструктуры. Отключение электричества на несколько дней в крупном городе это гуманитарная катастрофа и не только гуманитарная. Эффективно противостоять этому невероятно сложно, если вообще возможно. Из-за развития средств поражения, например тех же дронов-камикадзе, сравнитеьно небольшая группа диверсантов сможет обесточить такой город как Москва или Берлин и я не уверен, что электричество смогут восстановить за сутки. Причем по любому у такого удара будут очень серьезные потери для страны. Что до нынешнего режима в России, то они готовы пойти на любые преступления, если будут уверены в своей безнаказанности. Поэтому задача мирового сообщества это воздействовать на РФ разными способами, в том числе путем оперативной передачи Украине средств поражения типа ракет "Томагавк" и согласование лигитимных целей в глубоком тылу РФ. Такими цеями, на мой взгляд, являются все военные аэродромы, склады боеприпасов и склады ГСМ. Обстрелы Харькова сейчас ведут исключительно с территории РФ. Остановить удары по Харькову можно или путем прекращения войны или путем нанесения ответных ударов по целям на территории РФ. Первую тысячу лет будет тяжело, потом привыкнешь. (Р.Шекли, «Кое-что задаром»)
|
|
A |
Vodolejka Слава Україні !
|
|
vodoleyka |
Pers13
Что до гадания на картах Таро, то, на мой взгляд, за ними стоит довольно темный эгрегор
Не чувствую такого. Хорошо помню, как получила Колоду. У меня обычная Логинова. Открыла посылку и сразу "Мои Таро" Как родные. Как живые. Очень бережно к ним отношусь именно как к каналу Информации, поэтому редко и пользуюсь.
Руны как-то мимо прошли, не заинтересовали.
Ситуация она более глобальна, просто на примере Харькова это наглядно видно. Ну, да.
или путем нанесения ответных ударов по целям на территории РФ. военные аэродромы, склады боеприпасов и склады ГСМ.
Давно об этом мечтаем. Вот и раздумываю, может Ретро -Марс как ОТВЕТОЧКА сработает, именно по их территории.
Конечно, безнаказанность развращает.
Новость нашла, где в Белгороде рашист ходит между вонючими вагонами с трупами их вояк из-под Харькова и матерится , возмущается... Там комментов набросали... Мол, а шо ж такое? Встречайте хероев войны. И радуйтесь, что пока воняет вокруг вас, а не вы...Хотели войну - нюхайте!..
Не только ж орать, чтоб насиловали хохлушек и тащить трусы с унитазами. Война - дело вонючее Как получили ***, сразу по-другому запели.
Все комменты об этом, чтоб на каждый ракетный удар по нам была ответка. |
Психограмма недели с 6 по 12 апреля 2026 года: Марс в Овне под влиянием Нептуна или когда мышь чувствует силу Марса
МЕСЯЦ ДРАКОНА 2026
Гороскоп на апрель 2026. Самый опасный месяц года.
Джйотиш прогноз на март апрель 2026.
Музыкальный love-прогноз на 2026 год