Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8687

Автор Сообщение
le-s
     13 сентября 2022 (21:59)

P.S.

У фігурі на роковини Незалежності Марс був у 10-й хаті. Тобто, на розі (вибачайте за ненормований сленг) Його позиция може утотожнюватись з перемогою, адже 10-та хата = хата ПЕРЕМОГИ ! Ми можемо лише плекати надію, що нині буде, як і вчЕра (вираз діда моєї покійної Василівни, дивний діалект, але досить зрозумілий навіть як на мене, хлопця з Донбасу )

Пропуную роздивитися соляр Незалежності"31 в якомога найбільш близький "упор"

Мені дуже подобається.

І діалект і пропозиція.

Марс в 10-му акцидентально сильний.

Також акцидентально сильне Сонце на Асц повернення.

Тобто в потенціалі їх дія, наслідки повинні бути ефективними.

Справа в силі диспозитора. Його аспектів, сили.

Сподіваюсь, опозиція ретро Меркурія з Юпітером в транзитах не стане на заваді. Може програтися як певної ролі причина дій. Чужі помилки.

vodoleyka
     13 сентября 2022 (22:06)

У нас на просторах появилась информация, что Шойгу уже все, сообщат, как всегда, намного позже, будут тянуть

Ингобок

Спасибо, записала.

Я смотрела Шойгу, когда его сняли с должности...

Сейчас лень искать записи, подожду сообщений...

Я тогда предроложила, что он на время исчезнет из инфо-поля, а потом появится. Мне тогда тоже было лень смотреть , когда именно это будет по аспектам...

Там у него снятие = на вхождении МАРСА в Бли = у него то ли Солнце в последнем Тельца, ну что-то Марс зацепил важное...НО, это не конец!...через промежуток у него там еше планеты в Бли, тоже что важное...что я трактовала, как возможный "все", ну, учитывая их специфику , и то, что снятие с Такой должности просто так не заканчивается...

Так что интересно...

...

По "плохим" темам - Вы знаете, по Новым ЭраВод...нормам- правилам плохое нельзя говорить. Сейчас материализация ускорилась.

Наоборот, надо все думать и говорить так, как мы хотим видеть в действительности - этим мы превращаем мечты в реальность ))

Насчет темы о гарантиях безопасности для нас...

Я не переймаюсь...Хотя там где-то коряво интерпретировано...пока все только говорят...Я знаю, что для нас Все будет ЯК ТРЕБА!))

vodoleyka
     13 сентября 2022 (22:14)

Мені заходить ніч з 18 на 19 вересня.

Ле-с

Теж запишу собі...подивимось...

......

Про карти України - думаю, жарт ))

Там ще один на цю ж тему був, де Залужний лайк поставив: щось типу, хлопці, прислухайтесь до мови, якою розмовляють на звільнених вами територіях...а то вийде, що вже китайська, а ви і не помітили...))

скоморох
математик сумного вигляду
     13 сентября 2022 (22:29)

У фігурі на протистояння Марса підчас ретроградності - знов Сонце на сході.

Поясніть, будь ласка!

Прошу: Якщо підрахунки вірні, то Сонце на момент точного протистояння - на асценденті! Але ж, підкреслюю: ця картинка майже ідентична і для Києва, і для москви (можете, якщо на те Ваша добра ласка, перевірити )

Чи означає це щось кардинальне для ЗСУ - не знаю і не відаю, але, як на мене, переможна складова від фігури "Соляр Незалежності", де Марс є суто "наш", то прогноз дуже оптимістичний (знову ж, як на мою думку)

( Dedicated to my disciples, I never had... )
vodoleyka
     13 сентября 2022 (22:37)

Скоморох

Добрий вечір!

Ось і хлопці завітали на вечорниці

Я відразу скажу, це і для Ле-с, що НЕ користуюся картами країн - це особисте відчуття, віднедавна з"явилось...тому не коментую такі питання...

Я можу висловитись, що про РЕТРО - Марс майбутній дуже думаю...

Про МАРС у Близнюках:

так, порівняно з Козерогом чи Овном, це більш , точніше менш "смертельний", я би так сказала,

АЛЕ Ж , говорити, що ніякий ?..

Дивіться :

ЛОГІСТИКА ! - це ж Тема Бли, і саме ЦЕ нам ЗАРАЗ треба!

І саме зараз Марс там буде цілих СІМ місяців, включаючи Ретро.

Саме на Марсі-Бли пошло-поехало склади, мости...

Взагалі ДВИЖ почався на Мерсі-Бли!

У Тільці накопичували сили...тільки говорили про це...2 місяці - якраз, поки Марс там був.

Далі...

ІНФО-Війна!

Це і Воєнна Хитрість, Розвідка (Інфа):

Дерев"яні Хаймерси - з нашого боку! = Економія

Рашисти дронами бачили і гатили по них, витрачаючи ракети!

Знову ж , ця Хитрість з наступом!

І ДВА або більше напрямків чи подій = Бли...

це що відразу згадала.

Ну, ПИСЬМОВО багато чого почалося, смс-ки, щоб здавались, листівки...і т ін

Тобто, Цікавий такий і потрібний Марс-Бли!

Може б і до кінця війни так би було...ну, це мрії

vodoleyka
     13 сентября 2022 (22:44)

вчЕра

Ой, Ви мені нагадали Ровенщину!

Звідти мій тато, і я там бувала у дитинстві.

Я вже це й забула...

Одне слово, і наче знову на канікулах...))

скоморох
     13 сентября 2022 (22:46)

акцидентально сильне Сонце на Асц повернення.

Отже, Сонце - за НАС, адже у своєму трикуктнику, а Марс на Десц. сполучений з Місяцем у Близнюках. Про що Місяць? Це 12-тий знак від оселі, то й класики вважають таку позицію послаблюючою, а послаблений сигніфікатор не дає змоги розвинути потеціал планети у позиції "перигрін", яким і випливає той самий Марс.

От якось так...

скоморох
     13 сентября 2022 (22:55)

Ой, Ви мені нагадали Ровенщину!

Мабуть, не даремно. Моя люба Василівна мала рідню у Нововолинську. Власне, звідти її батько, мій тесть...

Знаєте, мене там сприймали толерантно, хоч моя українська виглядала може "східняцькою" (сам з Добропілля Донецької), але ажніяк не засуджували. Знаєте, це геть неважливо. Аби любити країну, де народився і жиєш, інше - лише нюанси.

скоморох
     13 сентября 2022 (23:18)

опозиція ретро Меркурія з Юпітером в транзитах не стане на заваді.

Гадаю собі так: оселі Меркурія та Юпітера природньо в опозициях. Тобто, ця ситуація цілком природня для цих двох. Мабуть, характеристики планет настільки різні, що навіть сполучення може мати більше незручностей, ніж протистояння.

Але це лише припущення.

le-s
     13 сентября 2022 (23:33)

Про карти України - думаю, жарт ))

Так Про китайську теж читала

Теж запишу собі...подивимось...

Дякую.

Якщо підрахунки вірні, то Сонце на момент точного протистояння - на асценденті! Але ж, підкреслюю: ця картинка майже ідентична і для Києва, і для москви (можете, якщо на те Ваша добра ласка, перевірити )

Скомороше

я би залюбки, але не до кінця розумію що під "протистоянням" Ви маєте на увазі.

Гадаю собі так: оселі Меркурія та Юпітера природньо в опозициях. Тобто, ця ситуація цілком природня для цих двох. Мабуть, характеристики планет настільки різні, що навіть сполучення може мати більше незручностей, ніж протистояння.

Але це лише припущення.

Добре сформульовано.

Було би добре, якби так, як гадаємо.

Водолійка

А що за відчуття на рахунок карт мунданних?

Про Марс близнюковий в точку.

До того ж буде топтатись по Сонцю рф-ії.

Що є добре.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере