Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8687

Автор Сообщение
vodoleyka
     13 сентября 2022 (12:45)

Ле-с

Ті фільми цікаві нам. Я, хоч і знаю все те, про що вони, але дивилась на одному подиху.

А з рашистами все давно зрозуміло.

Для мене це дві різні планети: ми й вони.

Про працю полонених, так, вироблене їх руками, не хочеться, дійсно, але порозгрібати накоєне - чом би й ні?...ну, я не спеціаліст по використанню полонених )) Це все теоретично...

...Читаю, там Наші все просуваються!

vodoleyka
     13 сентября 2022 (13:36)

Вот как вариант привлечения...вроде бы и с немцами после той войны так поступали. И те вроде как "прозревали". Одно дело где-то там, другое - рядом. Ощущения не сравнимы.

«Это не учителя, а откровенные ПРОПАГАНДОНЫ! Они в первую очередь должны быть денацифицированы путём обязательного привлечения на работы по эксгумации жертв РоSSийской агрессии и извлечении тел из завалов после ракетных обстрелов!»

.....

«Якщо орки зі зброєю хочуть знищити наше сьогодення , то ця сволота , недовчителі срані , хочуть нищити і калічити наше майбутнє . Як на мене - це навіть ще більший гріх , ніж той що вчиняють люди зі зброєю ».

le-s
     13 сентября 2022 (15:41)

Про працю полонених, так, вироблене їх руками, не хочеться, дійсно, але порозгрібати накоєне - чом би й ні?...ну, я не спеціаліст по використанню полонених ))

Я згодна, що їх руками розгрібати завали, прибирати руїни ними зроблені - саме те, що треба.

А також було б гарно, як писав Золкін у себе - декого з наших прихильників вузькогоміру замість строку зобов"язують вивчити гімн, прочитати пару книжок сучукрліт тощо.

Тож всім полоненим, всім арештованим недовчителям, я би хотіла, щоб викладали уроки з історії, починаючи з Руси.

З транслюванням відео-матеріалів - хроніки цієї війни, фільму про голодомор.

А потім би вони здавали іспити.

le-s
     13 сентября 2022 (16:01)

https://t.me/volodymyrzolkin/3766

Грузія. Наші дні.

І там від сьогодні, здається, країни Балтії, Чехія, Словакія, Польща, Бельгія, Данія, Нідерланди припинили видавати турвізи рф-никам?

Правду каже жінка з грузинського відео?

Нахрін ви нікому не потрібні.

inhobbock
     13 сентября 2022 (17:24)

vodoleyka, я тоже хотела написать об исторических событиях тех времён, о том, как чекисты поступали с мирным населением, есть архивы и много статей написано, сколько детей убито, думала, что вдруг рашисты не знают, а потом поняла, что и этому не поверят. Я писала тут уже, как вот недавно рассказали, что умирая перед смертью, человек признался, что его заставили в праздник расстрелять мирных, идущих в церковь (на Западной). И это было после войны.

Насчёт учителей - неожиданно, вчера как раз обсуждали и размышляли, как с ними поступить, обменяют ли их или вышлют. Думала, что просто вышлют с какими -то санкциями. Удивлена, но видимо другого пути нет, хватит быть добрыми

vodoleyka
     13 сентября 2022 (17:30)

«..як пише OBOZREVATEL, росіяни ідею про мобілізацію не оцінили та накинулися на Зюганова в соцмережах: "Діду, пігулки випий", "Відправляй дітей своїх, а молодим дай пожити", "Правильно, зеки та бомжі закінчуються", "Ось сам і йди", "На концерт до Кобзона його", "Ну все, наговорив на статтю" , "Так все ж за планом, без паніки", "Всіх чиновників на фронт, якщо їм потрібна "могилізація", – написали в коментарях.

Більшість користувачів мережі взагалі не соромилися і "послали" Зюганова, не виявивши ні найменшого бажання їхати воювати в чужу країну. Джерело: https://censor.net/ua/n3366850

........

- «Абсолютно прав ! И начать надо с эвакуации всех промышленных предприятий РФ за Урал!

Всё разобрать, погрузить на платформы и колёса тук-тук-тук на новое место...

Потом трудовую повинность, карточки, трудодни....

Ну и про ГУЛАГ не надо забывать.....»

- «Це почалася війна за трон. Хто голосніше критикує рішення діючої влади, той і буде зверху в очах телевізійної аудиторії, коли цар впаде».

https://censor.net/ua/news/3366850/zyuganov_zay...ilizatsiyi_u

le-s
     13 сентября 2022 (17:35)

Гауляйтер Аксьонов в Криму офіційно погрожує кримінальною відповідальністю, закриттям бізнесу та виселенням з Криму всім тим, хто слухає та співає українські пісні.

37-ий та 44-ий рокі, два в одному разом.

На весіллі в окупованому Бахчисараї гості танцювали під «Червону Калину», і це обурило місцевих стукачів.

Цаплієнко ТГ

Данюш, так! На гілляку. І не одну.

У нього ж прочитала що у владімірской області мати змушувала доньку повіситися, бо та зустрічається з хлопцем з України. Там є аудіо доріжка.

le-s
     13 сентября 2022 (17:39)

Теж від Цаплієнка ТГ:

Сидів би рашистській дебіл вдома, ростив би свою лялю. А замість цього здох, проклятий людьми на чужій землі заради божевільного маніяка

І дитинка до колективної відповідальності долучена.

Молодці рашисти.

смотреть картинку
vodoleyka
     13 сентября 2022 (17:53)

А как "дышали" (рашисты) вначале, а уже все, настроения меняются...

....

inhobbock

Да, в том-то и дело, что тут не документы, а живые свидетели, а теперь вдвойне, потому что САМИ видим и сами стали свидетелями, почему москаляку надо на гилляку. Хотя до 14-го года я эту фразу воспринимала как анекдотичную, несмотря на рассказы бабушек.

Меня поразило , как много историй, просто как взрыв - крик души у людей, там , в комментах под сериями про голодомор в тех фильмах.

Особенно с сейчас все сравнивают.

И то, как они все врут и переворачивают - сто проц и сейчас

А про учителей...даа...я тоже удивлена, но РАДА!

Тоже думала, что вышлют просто....а ведь люди правильно заметили их роль!

Там еще пост был от таких учителей-рашистов, которые собирались тут садик-огородик от властей получить и разглагольствовали, как тут будут с "нацистами" бороться, мол, считают все рашей ((, и это будут вбивать в головы детям (((

Дай Бог, все становится на свои места!

Вся ПРАВДА выходит на СВЕТ и уничтожает тьму.

И, главное, закрываются многие давние незакрытые преступления.

vodoleyka
     13 сентября 2022 (18:01)

Ле-с

Ось саме такі речі, як про дитинку я і маю на увазі, коли серце завмирає від жалю на хвилю, і думаєш, ну чого ти полізло нас убивати?? Ми ж тебе не займали, жили собі... Наче схоже на людину...і пекельна лють від того, що відбувається - нелюди (((

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере