Тема 40725, сообщений: 8687
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
vodoleyka |
Ле-с
Ті фільми цікаві нам. Я, хоч і знаю все те, про що вони, але дивилась на одному подиху.
А з рашистами все давно зрозуміло. Для мене це дві різні планети: ми й вони.
Про працю полонених, так, вироблене їх руками, не хочеться, дійсно, але порозгрібати накоєне - чом би й ні?...ну, я не спеціаліст по використанню полонених )) Це все теоретично...
...Читаю, там Наші все просуваються!
Сказали спасибо: 1
|
|
vodoleyka |
Вот как вариант привлечения...вроде бы и с немцами после той войны так поступали. И те вроде как "прозревали". Одно дело где-то там, другое - рядом. Ощущения не сравнимы.
«Это не учителя, а откровенные ПРОПАГАНДОНЫ! Они в первую очередь должны быть денацифицированы путём обязательного привлечения на работы по эксгумации жертв РоSSийской агрессии и извлечении тел из завалов после ракетных обстрелов!» ..... «Якщо орки зі зброєю хочуть знищити наше сьогодення , то ця сволота , недовчителі срані , хочуть нищити і калічити наше майбутнє . Як на мене - це навіть ще більший гріх , ніж той що вчиняють люди зі зброєю ».
|
|
le-s |
Про працю полонених, так, вироблене їх руками, не хочеться, дійсно, але порозгрібати накоєне - чом би й ні?...ну, я не спеціаліст по використанню полонених )) Я згодна, що їх руками розгрібати завали, прибирати руїни ними зроблені - саме те, що треба.
А також було б гарно, як писав Золкін у себе - декого з наших прихильників вузькогоміру замість строку зобов"язують вивчити гімн, прочитати пару книжок сучукрліт тощо.
Тож всім полоненим, всім арештованим недовчителям, я би хотіла, щоб викладали уроки з історії, починаючи з Руси. З транслюванням відео-матеріалів - хроніки цієї війни, фільму про голодомор.
А потім би вони здавали іспити. |
|
le-s |
Грузія. Наші дні.
І там від сьогодні, здається, країни Балтії, Чехія, Словакія, Польща, Бельгія, Данія, Нідерланди припинили видавати турвізи рф-никам?
Правду каже жінка з грузинського відео? Нахрін ви нікому не потрібні.
|
|
inhobbock |
vodoleyka, я тоже хотела написать об исторических событиях тех времён, о том, как чекисты поступали с мирным населением, есть архивы и много статей написано, сколько детей убито, думала, что вдруг рашисты не знают, а потом поняла, что и этому не поверят. Я писала тут уже, как вот недавно рассказали, что умирая перед смертью, человек признался, что его заставили в праздник расстрелять мирных, идущих в церковь (на Западной). И это было после войны. Насчёт учителей - неожиданно, вчера как раз обсуждали и размышляли, как с ними поступить, обменяют ли их или вышлют. Думала, что просто вышлют с какими -то санкциями. Удивлена, но видимо другого пути нет, хватит быть добрыми
|
|
vodoleyka |
«..як пише OBOZREVATEL, росіяни ідею про мобілізацію не оцінили та накинулися на Зюганова в соцмережах: "Діду, пігулки випий", "Відправляй дітей своїх, а молодим дай пожити", "Правильно, зеки та бомжі закінчуються", "Ось сам і йди", "На концерт до Кобзона його", "Ну все, наговорив на статтю" , "Так все ж за планом, без паніки", "Всіх чиновників на фронт, якщо їм потрібна "могилізація", – написали в коментарях. Більшість користувачів мережі взагалі не соромилися і "послали" Зюганова, не виявивши ні найменшого бажання їхати воювати в чужу країну. Джерело: ........ - «Абсолютно прав ! И начать надо с эвакуации всех промышленных предприятий РФ за Урал! Всё разобрать, погрузить на платформы и колёса тук-тук-тук на новое место... Потом трудовую повинность, карточки, трудодни.... Ну и про ГУЛАГ не надо забывать.....»
- «Це почалася війна за трон. Хто голосніше критикує рішення діючої влади, той і буде зверху в очах телевізійної аудиторії, коли цар впаде».
|
|
le-s |
Гауляйтер Аксьонов в Криму офіційно погрожує кримінальною відповідальністю, закриттям бізнесу та виселенням з Криму всім тим, хто слухає та співає українські пісні.
37-ий та 44-ий рокі, два в одному разом.
На весіллі в окупованому Бахчисараї гості танцювали під «Червону Калину», і це обурило місцевих стукачів. Цаплієнко ТГ Данюш, так! На гілляку. І не одну.
У нього ж прочитала що у владімірской області мати змушувала доньку повіситися, бо та зустрічається з хлопцем з України. Там є аудіо доріжка. |
|
le-s |
Теж від Цаплієнка ТГ: Сидів би рашистській дебіл вдома, ростив би свою лялю. А замість цього здох, проклятий людьми на чужій землі заради божевільного маніяка
І дитинка до колективної відповідальності долучена. Молодці рашисти.
|
|
vodoleyka |
А как "дышали" (рашисты) вначале, а уже все, настроения меняются... ....
inhobbock
Да, в том-то и дело, что тут не документы, а живые свидетели, а теперь вдвойне, потому что САМИ видим и сами стали свидетелями, почему москаляку надо на гилляку. Хотя до 14-го года я эту фразу воспринимала как анекдотичную, несмотря на рассказы бабушек. Меня поразило , как много историй, просто как взрыв - крик души у людей, там , в комментах под сериями про голодомор в тех фильмах.
Особенно с сейчас все сравнивают.
И то, как они все врут и переворачивают - сто проц и сейчас
А про учителей...даа...я тоже удивлена, но РАДА! Тоже думала, что вышлют просто....а ведь люди правильно заметили их роль!
Там еще пост был от таких учителей-рашистов, которые собирались тут садик-огородик от властей получить и разглагольствовали, как тут будут с "нацистами" бороться, мол, считают все рашей ((, и это будут вбивать в головы детям (((
Дай Бог, все становится на свои места!
Вся ПРАВДА выходит на СВЕТ и уничтожает тьму. И, главное, закрываются многие давние незакрытые преступления.
|
|
vodoleyka |
Ле-с
Ось саме такі речі, як про дитинку я і маю на увазі, коли серце завмирає від жалю на хвилю, і думаєш, ну чого ти полізло нас убивати?? Ми ж тебе не займали, жили собі... Наче схоже на людину...і пекельна лють від того, що відбувається - нелюди ((( |
Психограмма недели с 6 по 12 апреля 2026 года: Марс в Овне под влиянием Нептуна или когда мышь чувствует силу Марса
МЕСЯЦ ДРАКОНА 2026
Гороскоп на апрель 2026. Самый опасный месяц года.
Джйотиш прогноз на март апрель 2026.
Музыкальный love-прогноз на 2026 год