Тема 40725, сообщений: 8687
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
|
|
vodoleyka |
Чи правда вона таке сказала!?
Це схоже на протверезіння, причому, в даному випадку, вимушене. " ой...як гарно було разом..." - "чого, дурне, чого?.."
Але ціна завелика (((
Цей масовий рашистський психоз - це якесь дивне явище
Я собі так і уявляю, що буде якесь масове протверезіння...
може щось подібне до німців буде...але тут інший менталітет - щось своє...
Німці пижились - пижились з допомогою, нібито минуле їм не дає права і таке інше...їх чморили на дипломатичних рівнях...Зараз вони вже готові без газу і проч. аби бути такими "правильними, слухняними, як усі"...
Поки що важко уявити, як буде з рашею, але перевзутих буде тьма - слідкуємо... .........
А тут непоганий нижній коментар.
Так, вже піде процес... Як кубики посипались, вже не стримати
Як тільки НАШІ набрали силу і дали ***, це як у гопників - побігли, заскавчали, соплі розпустили...гидкий цей бандитський менталітет
Сказали спасибо: 1
|
|
vodoleyka |
«Російські війська потрапили в котел в Ізюмі, - Бутусов. ФОТО Джерело:
"Російські війська потрапили в котел в Ізюмі. Підрозділи кількох дивізій ЗС РФ не встигли втекти з Ізюму, і потрапили в оточення. Десантники 80-ї десантно-штурмової бригади, одного з найбоєздатніших з’єднань Збройних сил України, дуже акуратно та ефективно знищують ворога. На фото на екрані оператора дорога - знищений російський танк Т-72Б3 на вулиці Ізюма. Усі російські військовослужбовці, які кидають зброю, одразу передаються нашим спецслужбам для обміну полоненими, а тих, хто чинить опір, - послідовно та акуратно знищують, так, щоб уникнути власних жертв. Путін та російські генерали кинули без підмоги у котлі та зливають залишки російських кадрових військ", - розповів журналіст» .......... « 15 июня 2022 Новости: Дмитрий Медведев усомнился в том, что Украина останется на карте мира». «10 сентября 2022 18-30 РИА Новости: «Киев получит «дырку от бублика», а не репарации, - заявили в Госдуме»
|
|
vodoleyka |
О, вот про симоняншу нашла, что она хочет проехаться с флагом Украины на машине по москве (надо же, осмелела - видно что-то знает)...и дальше, мол, они (то есть мы) это заслужили, мол, присоединяйтесь. И ответ наших в комментах: "ну шо сказати? шибануте кенгуру
стільки ненависті у жінки, яка має купу дітей і вона цю ненависть транслює у всі доступні вуха
а не хоче заїхати без прапора але з прізвищем на машині на територію України?
ій і *** покажуть і Бучу з постановками он у Харківській області наразі 30 селищ з постановками на кшталт Бучі
НЕ СІЙ ВІТЕР- НЕ ПОЖНЕШ БУРЮ 10.09.2022 20:17"
|
|
vodoleyka |
Мені сподобалось, як Рєзніков сформулював майбутні плани:
"«Резніков заявив, що не бачить інших варіантів закінчення війни, окрім капітуляції Росії: "Я просто реаліст" На запитання журналістів, чим закінчиться війна, він відповів: "Перемогою України".
Міністр підкреслив, що за будь-якого акту капітуляції, який Україна прийме від Росії, згодом на воєнних злочинців чекає трибунал і свій "Нюрнберг", хай яку він матиме назву. Водночас він зазначив, що "як продати" в сучасному світі майбутню капітуляцію Росії, думатимуть за столом переговорів партнери України, щоб "зберегти обличчя Кремля". "Інших варіантів, окрім капітуляції Росії, ви не бачите?" – запитав інтерв"юер.
"Мене можна назвати "упоротим", але я просто реаліст. Я не бачу іншої реальності після Бучі, Гостомеля, Маріуполя, жертв, які ми з вами понесли і не злякалися, не здалися, не пішли колаборантами зустрічати цю наволоч – я не бачу іншого варіанта", – сказав Резніков. Єдиним варіантом закінчення війни він бачить відновлення України у міжнародно визнаних кордонах 1991 року із Кримом, Донецьком та Луганськом.
"Модель, перехідний період – усе це вже деталі. Але реально фіналізація цього всього – це повне відновлення суверенітету і територіальної цілісності, іншого не сприйме українське суспільство. Відповідно, і парламент – це віддзеркалення українського суспільства. А наш президент відчуває пульс суспільства, і він сам на сьогодні емоційно пережив стільки всього, із першого дня, і я собі не можу навіть уявити іншого сценарію. Ми не можемо здатися, ні в якому разі, ні в якому вигляді", – підкреслив Резніков. Він зазначив, що закінчення війни не означає відновлення відносин із Росією.
"Ми не віримо росіянам і не будемо їм вірити, хто б не очолював Кремль завтра. Тому єдина річ, яка може збалансувати цю зневіру (а це на покоління, наші з вами правнуки будуть пам"ятати, хто такі росіяни, і не будуть їм вірити), – це архітектура безпеки, гарантована серйозними партнерами: Великобританія, США, країни Євросоюзу, Туреччина. Безпекова система архітектури, в яку ми з вами повіримо, на відміну від Будапештського меморандуму", – сказав Резніков» ..........
Сказали спасибо: 2
|
|
le-s |
Відбувається цікаве і грандіозне.
Я теж вважаю, що перевзуються одностайно в одному польоті гуртом. І кінець кащею може прийти раптово. Можливо, той, хто прийде на його місце, буде думати про свій гаманець, а тому буде загравати як тільки зможе. З Заходом, з США, з нами.
А може і ні. путлєр перед тим, як вже не буде чого втрачати, ще може спробувати видати наказ про масштабне знищення. Ядерка, ЗАЕС, просто ракетами засипати тили.
Подивимось.
Однак перспектива Марса по Сонцю і МС рф-ії, явно не холоста. |
|
vodoleyka |
- «Якось тойво... третю ніч не сплю... щогодини листаю що там взяли, як там просунулись 🙄. Мо хто передайте на "0", шоп самі поспали і народу Вкраїни дали передишки від перемог! 🇺🇦 10.09.2022 21:38» - «адреналін... як пішло... то вже не їсти... не спати.. (слава нашому ЗСУ) 10.09.2022 21:41»
..а Меркурий все стационарен! Т е Темы его АКТИВНЫ!...Интересно, когда пойдет, наверное ажиотаж утихнет - посмотрим...
|
|
le-s |
Мо хто передайте на "0", шоп самі поспали і народу Вкраїни дали передишки від перемог!
|
|
vodoleyka |
путлєр перед тим, як вже не буде чого втрачати, ще може спробувати видати наказ про масштабне знищення.
Ось зараз, думаю, його вже НЕ послухають! За Свої шкури будуть трястись, а він вже всьо...
Читала, що його вже там називають "акєлою" .... так, грандіозне!...Сама не можу вспокоїтись - хотіла вже закруглятись, та прочитала про Дон аеропорт , в орків у пабліках! Що НАШІ вже там! Це ж вже Донецьк фактично!..Не віриться!
|
|
le-s |
Про Донецьк варто почекати. Маляр просить всіх стриматись. От те, що і президент вже пише у себе - Артемівка, здається, тощо, це вже напевно.
Хоча так. Хочеться безмежно і нестримно тотальної найшвидшої перемоги.
|
Психограмма недели с 6 по 12 апреля 2026 года: Марс в Овне под влиянием Нептуна или когда мышь чувствует силу Марса
МЕСЯЦ ДРАКОНА 2026
Гороскоп на апрель 2026. Самый опасный месяц года.
Джйотиш прогноз на март апрель 2026.
Музыкальный love-прогноз на 2026 год